rogercharlie Reputație: 10 Postat August 20, 2023 Postat August 20, 2023 On 3/2/2022 at 10:05 AM, Dragos17 said: Brrrr!nu stiu cum nu va e scirba sa va bagati madularul intr.o zemoasa in care si.au inmuiat.o km de madulare:curate,murdare,buboase,bolnave...chhhh!iaaaaa! Vomit! Si intr.un bombeu plin de rahat!. Cind din bombeu bolille se i.au m.ai repede. Bafta la ciocane tari neprotejate....intr.un wc...ar fi m.ai curat daca vi le.ati baga! Confundati excortele cu nevestele. La ON e aproape acelasi lucru din punct de vedere al riscului de imbolnavire.
raoul.andrei Reputație: 7 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Decembrie 3, 2023 On 2/27/2022 at 1:28 PM, Guest Pitkin99 said: Tu nici nu știi să vorbești și să scrii în limba română corect și te-ai apucat și-ai descoperit "Discuții Generale" ... Scuza-ma ca ma bag, dar tu scti sa scrii in Limba Romana ? nu, nu sti. Iar daca tu crezi ca sti, te inseli amarnic. Eu zic sa inveti tu prima data, dupa care sa "dai lectii" de scris altora.
Membru Premium Criticul Reputație: 5435 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Decembrie 3, 2023 Acum 1 oră, raoul.andrei a spus: Scuza-ma ca ma bag, dar tu scti sa scrii in Limba Romana ? nu, nu sti. Iar daca tu crezi ca sti, te inseli amarnic. Eu zic sa inveti tu prima data, dupa care sa "dai lectii" de scris altora. (Te) sfătuiesc să înveți verbele de conjugarea a IV-a 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum