daimond Reputație: 128 Postat Ianuarie 31, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 31, 2014 ANTONIA te astept in compania mea pt. momente de vis. Ofer: sex normal, oral neprotejat cu finalizare, 69, fk. deep. si alte fantezii, pozele mele si nu raspund la nr. privat. Ador sexul. Pupici, 31 Jan 16:12 200 l 0726.811.406 Bucuresti 1
baron Reputație: 89 Postat Februarie 10, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 10, 2014 Salut comunitatea O mica desctiere a actiuni.... Vineri pe la pranz cu chef de aventura am sunat-o pe d-ra Antonia sa-mi fac o progamare.Sun la nr. tel cel afisat si imi raspunde o d-ra cu voce calda si pisicoasa care se recomanda Antonia si daca doresc mai multe detali ,zic da . Incepe a se descrie cum arata imi spune zona si daca vreau sa-mi fac programare sa sun cu 30 min. .Cum eram la tel si vroiam sa o vizitez spun: intr-o jumatate de ora sunt la tine se poate? nu ca mai asteapta pe cineva care a mai fost si dupa daca doresc, zic ok.In fine dupa vreo doua ore revin la tel. Ii spun ca am vb la tel. mai devreme si sunt in zona daca pot sa urc,spune ok ,imi da adresa(confirm adresa) etajul... urc si sun la usa. Imi deschide usa o d-ra frumusica si ma invita sa intru direct in dormitor.Ma intreaba daca raman si daca da vreau sa fac un dus ?zic ok dau banuti 200 l h si-mi da un prosop curat mare dupa care ma conduce la baie.La baie este ok(geluri de dus pe alese) fac dusul dupa care ma intorc in dormitor.Se duce si ea la baie imi pune televizorul pe muzica sa nu ma plictisesc si revine imediat.Ne luam putin in brate ca doi iubiti ii bag mana peste tot dupa care ma las pe spate si o las pe ea sa preia controlul;Incepe sa ma sarute pe gat coborand in jos pana ce ajunge la destinatar il baga pe tot in gurita cu botul injectat de botox si suge la el bini di tot intrebandu-ma daca-mi place.Zic ca este ok si sa schimbam pozitia si ma inteaba cum vreau sa stea.Imi pune prezervativul o pun peste mine sa ma frece putin dupa care o iau pe la cu gemete din partea ei si entuziasm din partea mea si termin la oral .Ma duc la baie sa ma spal ,se duce si ea dupa care imi aprind o tigare si stam de vb lasand sa treaca timpul .Termin tigarea, ma imbrac, un pupic de ramas bun si am plecat . Notele mele; locatie 9 dotata cu toate necesare............... poze reale Aspect fizic; 1.68 fara tocuri cu 45-50kg,cur misto fara vergeturi, buze carnoase(sus nu jos ), sani nr 3 bine conturati.... in realitate arata mai bine ca in poze oral 9 cu cim .....mai are de invatat normal 9 dadeam 10 daca era mai activa, dar tinad cont ca este la inceput de mai are de invatat anal nu face pacat Concluzie; este o d-ra frumoasa la fata, arata bine la corp atenta cu clientul......pret/calitate ok Pentru cei ce doresc o prospatura merita incercat.... De revenit.... DAAAAA 13
vpop Reputație: 384 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 10, 2014 E colega cu Bianca 0731805505 sau cel putin sta in aceeasi locatie in care statea Bianca de pe Mircea Voda in spatele bisericii.As fi pus linkul dar nu stiu de ce nu merge sa fac paste. Poate reuseste altcineva. 2
sangre Reputație: -988 Postat Februarie 16, 2014 Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Telefon: amenoameno80@yahoo.com Oras:Boucalessburg Postat Februarie 16, 2014 Acum gasim pozele pe anuntul asta : ANTONIA, te astept in compania mea pt. momente de vis. Ofer: sex normal, oral neprotejat cu finalizare, 69, fk. deep. si alte fantezii, pozele mele si nu raspund la nr. privat. Ador sexul. Pupici, 14 Feb 17:360731805400Bucuresti200L 4 10
robn66 Reputație: 16 Postat Iunie 3, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 3, 2014 Am sunat putin mai devreme pe ambele numere. Nici macar nu suna, pare ca sunt deconectate. Nici anunturi recente nu mai exista pe net pentru cele doua numere.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum