Sari la conținut

m-ar interesa un " top "

Postări Recomandate

Postat

m-ar interesa un top dame (excluse fiind cele din top dame ) sa fie dragute la mutra/fata ,cu varsta maxima 35 ani sa zic,1-5 dame

ms

momentan personal o am in minte doar pe lory ruxandra filip

Postat

George topicul trebuia sa fie la discutii generale, dar pana la urma nu se darama pamantul daca este aici. Ar trebui sa fi mai explicit ce criterii sa fie indeplinite pentru a fi parte a acestui top. E cam vag cum ai pus tu problema. Daca ma gandesc bine iti pot face un top numai de la " de evitat " pe criteriile puse de tine.

Postat

pe scurt m-ar interesa dame care sa merite a fi vizitate ,cu conditia sa fie dragute la fata ,pt mine mutra e un mare plus sau un total turn off

da,la general am vrut sa il postez..rog un moderator sa ma ajute in acest sens

Postat

nu in totalitate,motiv pt care am si mentionat sa merite a fi vizitate,nicidecum din categoria celor de de evitat

oricum toate experientele sunt traite prin prisma caracterului personal ,daca o dama e mai distanta cu x ,experienta poate fi alta cu y ,cand se creaza un tipar e deja clar motiv pt care e trecuta la de evitat .

• Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Pai nici tu nu prea vii cu info utile decat cu intrebari cam inutile de obicei, deci nu prea vei primi raspuns foarte curand ;)

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Iti multumesc frumos ca m-ai atentionat,nu stiu ce ne-am face fara cei ca tine .

.

Am face foarte bine. :laugh2 :laugh2

Postat

din pacate vad ca nimeni nu vine cu info utile

putem inchide topicu..

George un topic care are ca tema un top al unor categorii de fete nu are cum sa aduca informatii utile ci doar parerile subiective ale colegilor nostrii. Promit ca am sa iti fac un top al meu cat de curand, desi o sa imi sui lumea in cap cu aceasta treaba.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...