buretelebob Reputație: 8 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Bikini Island Oras:Bikini Island Postat Februarie 4, 2014 Noapte buna!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2014 Am discutat cu ea pana acum,ma gandeam sa ii zic... Multumesc Sorina,ai fost fantastica,ai avut un impact...mare...Multumesc voua,m-ati dus departe si m-ati facut sa realizez ca merita,merita sa traiesti bine...indiferent de situatie,de "circumstances"... @troll e buzz Stii filmul Saw??? Imagineaza-ti ca ai trei variante: 1.Ne "auzim" daca vrei,vad ca insiti si pot sa iti fac pe plac,fumam o "tigara" (daca fumezi),si ne credem vedete 2.Nu te mai bagi in discutii cu mine,dar deloc!!!(Stiu insa ca iti place sa comunici,o sa te uiti de pe "vizitator",si poate,o sa simti ca viata ta are sens,zici ca sunt preot ) Daca totusi vei continua sa "ma iei la misto",te voi desconsidera in continuare(si tu poti face la fel,sunt convins). 3.Ramai,impartasim idei(daca avem),si incercam sa creem ceva.Plus ca suntem dispusi sa te tratam moca,la fel cum,probabil,scopul tau este de a...fute moca(Pe acest forum). Ce varianta alegi? Noapte buna,burete Bob! Ce frumoasa este viata...cand stai pana dimineata!
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2014 Ai inceput sa vorbesti singur...culca-te!Ai inceput sa vorbesti singur...culca-te!
Administrator pisicuts Reputație: 114350 Postat Februarie 4, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 4, 2014
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2014 Dimineata,dimineata dar parca e prea dimineata...cred ca ma retrag,dar fericit! Sa aveti o zi plina de revelatii...!
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 4, 2014 I am right behind you 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2014 Ma vrei plecat?Ti-am dat si tie web?nu imi amintesc...jur! Te vreau plecat si reincarnat in Why ? ( ca doara ne-ai promis ca faci efortul asta )
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 4, 2014 Te vreau plecat si reincarnat in Why ? ( ca doara ne-ai promis ca faci efortul asta ) Este si "Why" pe aici...pe undeva,dar nu l-ai descoperit inca...te "fute" dar tu refuzi sa iti dai seama... .Concentreaza-te foarte putin,il vei gasi cu siguranta... Ca "doare" am promis
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2014 HMM nu am simtit nimic! E clar ca tot ce e , e de pitic .
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 4, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 4, 2014
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014 HMM nu am simtit nimic! E clar ca tot ce e , e de pitic .
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Februarie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Februarie 5, 2014 HMM nu am simtit nimic! E clar ca tot ce e , e de pitic .
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Da, clar! Forumul e Kuul. Si PLIN! pisicuts, this is for you: ...ai mai adaugat un viciu la "constanta" http://ro.wikipedia.org/wiki/Constant%C4%83_matematic%C4%83 Dupa cum spuneam, suma viciilor este constanta! "simpla deductie" si reiese "nimfomane.com, i love you" Gentlemen
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 In mod clasic persoana cu personalitate antisociala este indiferenta la nevoile celorlalti si pot manipula prin minciuna sau intimidare. Acesta arata o lipsa de respect galagioasa pentru ce e bine si ce e rau, poate avea probleme in a-si mentine un loc de munca, si deseori esueaza in a-si plati datoriile si a-si indeplini obligatiile parentale. De obicei sunt singuratici.Persoanele cu tulburare de personalitate antisociala pot fi violenti si agresivi si e foarte probabil sa aiba probleme cu legea. Totusi, unii dintre acestia pot avea farmec si prezenta de spirit.Caracteristicile comune ale celor cu tulburare de personalitate antisociala sunt:- mint si fura in mod persistent- dificultati recurente cu legea- tendinta de a viola drepturile altora (la proprietate, fizica, sexuala, legala, emotionala)- agresivitate, comportament violent; deseori este implicat in lupte- inabilitatea de a pastra un serviciu- persistenta unei dispozitii agitate sau depresive (disforie)- inabilitatea de a tolera plictiseala- lipsa de interes fata de siguranta sa si a altora- diagnostic de tulburare de conduita in timpul copilariei- lipsa regretului ca au facut rau altora- prezenta unui farmec superficial- impulsivitate- un simt extrem de indreptatire- inabilitatea de a-si face sau a mentine prietenii.Intensitatea maxima a simptomelor apare in anii adolescentei si la adultul tanar si tind sa scada cu varsta. Nu se stie sigur daca acesta este rezultatul imbatranirii sau a constientizarii consecintelor comportamentului nebunesc.Totusi, desi o persoana cu tulburare de personalitate antisociala are risc mai mic de a comite o crima la varsta mai inaintata, acea persoana poate continua sa fie un sot sau un parinte inadecvat sau un salariat pe care nu se poate pune baza. http://www.youtube.com/watch?v=ENC5MEzrRp8 2
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 5, 2014
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2014 Roberto, e copy/paste (daca da, baga sursa) sau e de la matale din minte/burta ?
roberto Reputație: 4138 Postat Februarie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2014 Imi pare rau sa dezamagesc, dar e copy/paste Nu sunt psiholog nici psihiatru, dar macar am avut idee despre ce e vorba si am stiut ce sa caut, nu? Iata si sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/tulburarea-de-personalitate-antisociala_104#SimptomeNu-i bai, se trateaza...
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 Imi pare rau sa dezamagesc, dar e copy/paste Nu sunt psiholog nici psihiatru, dar macar am avut idee despre ce e vorba si am stiut ce sa caut, nu? Iata si sursa: http://www.sfatulmedicului.ro/Schizofrenia-si-alte-tulburari-psihice/tulburarea-de-personalitate-antisociala_104#SimptomeNu-i bai, se trateaza... Esti ca o guma de mestecat "Orbit-a" ,te-am mestecat pana ai ramas fara "gust"...
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Februarie 6, 2014 Esti ca o guma de mestecat "Orbit-a" ,te-am mestecat pana ai ramas fara "gust"...
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 6, 2014 @Doamne, cu umilinta Iti semnalez... daca tot tii sa redactezi caption-urile din meme-uri in engleza, incearca, Te rugam, sa scrii un pic mai corect expresiile... @de ce? scuze ca mai am o curiozitate: de ce "scrii" "atat" "de" "multe" "cuvinte" "intre" "ghilimele"?
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 @Doamne, cu umilinta Iti semnalez... daca tot tii sa redactezi caption-urile din meme-uri in engleza, incearca, Te rugam, sa scrii un pic mai corect expresiile... @de ce? scuze ca mai am o curiozitate: de ce "scrii" "atat" "de" "multe" "cuvinte" "intre" "ghilimele"? Doar asa ma pot intelege
thecat Reputație: 10279 Postat Februarie 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Februarie 6, 2014 Fair enough...
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Februarie 6, 2014 @Doamne, cu umilinta Iti semnalez... daca tot tii sa redactezi caption-urile din meme-uri in engleza, incearca, Te rugam, sa scrii un pic mai corect expresiile... I'll be more careful , son . Thank you for your cooperation .
dumnezeu 001 Reputație: 6 Postat Februarie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Telefon: [email protected] Oras:IN CERURI Postat Februarie 6, 2014 Doar asa ma pot intelege 1
de ce? Reputație: 234 Postat Februarie 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 6, 2014 image.jpg De ce expresia "Dumnezeu'mati" este folosita in popor ca si 'injuratura'?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum