tiny_voices Reputație: 122 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Iulie 8, 2022 Despre Sara pot spune ca este o fata naturala in exprimare, atitudine si infatisare. Am urmat pasii obisnuiti de programare, confirmare, ghidare in zona. Am fost intampinat de Sara in toata splendoarea ei, cu zambetul pe buze. Comunicativa, sociabila, raspunde la glume, curata, fara fite. Oralul a fost excelent, cu atentie si la zonele adiacente, umed si cu variatii de ritm. La normal se implica, se muleaza, te ridica pe culmile extazului. Ne-am intins la vorba ca doi vechi prieteni, si daca nu ar fi avut alte programari, sigur palavrageala ar fi continuat. Alaturi de Sara am petrecut timp de calitate si nu pot decat sa o recomand! 1 2
sara21s Reputație: 709 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 2 ore, tiny_voices a spus: Despre Sara pot spune ca este o fata naturala in exprimare, atitudine si infatisare. Am urmat pasii obisnuiti de programare, confirmare, ghidare in zona. Am fost intampinat de Sara in toata splendoarea ei, cu zambetul pe buze. Comunicativa, sociabila, raspunde la glume, curata, fara fite. Oralul a fost excelent, cu atentie si la zonele adiacente, umed si cu variatii de ritm. La normal se implica, se muleaza, te ridica pe culmile extazului. Ne-am intins la vorba ca doi vechi prieteni, si daca nu ar fi avut alte programari, sigur palavrageala ar fi continuat. Alaturi de Sara am petrecut timp de calitate si nu pot decat sa o recomand! Mulțumesc frumos te mai aștept cu mare drag! 💋
M.jon Reputație: 30 Postat Iulie 8, 2022 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Postat Iulie 8, 2022 Am revizitat domnișoara,ca de obicei ,cu o primire călduroasă, servicii de calitate superioară.cat despre note, le-am dat în prima recenzie dar am uitat sa specific că 9.5 este notă maximă la mine. Sper sa am continuitate la ea și sper sa fim printre orașele pe care le vizitează mai des . Te țuc Sara! 1 1
sara21s Reputație: 709 Postat Iulie 8, 2022 Postat Iulie 8, 2022 Acum 4 ore, M.jon a spus: Am revizitat domnișoara,ca de obicei ,cu o primire călduroasă, servicii de calitate superioară.cat despre note, le-am dat în prima recenzie dar am uitat sa specific că 9.5 este notă maximă la mine. Sper sa am continuitate la ea și sper sa fim printre orașele pe care le vizitează mai des . Te țuc Sara! Te pup mulțumesc mult ! 💋❤
sara21s Reputație: 709 Postat Iulie 11, 2022 Postat Iulie 11, 2022 Serviciile mele sunt:🔞 oral protejat /ne protejat ( in funcție de igienă) sex normal (doar protejat) 69 ,finalizare corporală, atingeri ,diferite poziții Masaj de relaxare dildo ( 50 lei extra ) Footfetish (50 lei extra) ‼️Și alte mici fantezii. ❗ ⛔nu fac anal⛔ ↔️tariful mea este 150 finalizarea (30 MINUTE ) ↔️300 ORA (2 finalizări) 🚩nu primesc persoane MINORE în STARE DE EBRIETATE, sau alte SUBSTANȚE 🚩nu accept persoane cu BILE sau alte ACCESORII. 🚩 la toate programările, rog a se efectua confirmare cu 30 de minute înainte( în cazul în care nu se va confirma,programarea va fi anulată. 🚩De asemenea pentru cei care anulează programarea de 2 ori consecutiv numărul de telefon va trece la black list. 🚩pentru detalii va răspund la telefon sau sms ⛔nu deranjați inutil ⛔ va aștept cu programări! 🔞 ‼️ultimele 6 zile la voi‼️
tigerone1972 Reputație: 72 Postat Iulie 18, 2022 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Iulie 18, 2022 Va salut din nou De data aceasta nu am mai ratat-o pe Sara , contactata prin sms , raspuns prompt , confirmat cu 30 min inainte Locatia se stie unde , eram un pic reticient in privinta locatiei dar se pare ca Sara impreuna cu proprietara a reusit sa faca minuni cu locatia - acum arata bine spre foarte bine. Am ramas placut surprins de Sara , corp bine proportionat , sani frumosi , fata e frumoasa si ca o paranteza cred ca arata in proportie de 95% cu Ana - aceasi constitutie atletica , sani ,fund , inaltime si nu in ultimul rand foarte ok la fata. In schimb este diferenta enorma la comunicare (fata de Ana), se baga in sufletul tau , te lasa sa faci ce vrei din ea , foarte maleabila si acultatoare. Am vorbit "N" subiecte cu ea de parca ne stiam de ani intregi In fine - o experienta reusita - nu am avut timp decat de 1 fin. De revenit la ea-oricand cu placere si cu siguranta trebuie luat minim 1h. O rog sa anunte aici cand mai urmeaza sa revina in Botosani. 2
duffff Reputație: -2 Postat Iulie 22, 2022 Oras:botosani Oras:botosani Postat Iulie 22, 2022 cand revii? in BT?? sara
Vizitator SexAddict Reputație: 0 Postat August 14, 2022 Postat August 14, 2022 La 23.07.2022 la 0:38, duffff a spus: cand revii? in BT?? sara ?
Nicunicu21 Reputație: 0 Postat August 15, 2022 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Postat August 15, 2022 Mâine vreau sa trec pe la tine . Imi trebuie programare sau ? Ca am auzit ca ești csm ocupată :))
sara21s Reputație: 709 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 buna dragilor azi nu voi fi disponibilă! va aștept cu programări mâine! Program : 09: 00 -21: 00 locație la pensiunea bianca 🙈
kevinjr Reputație: 19 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 Acum 56 minute, sara21s a spus: buna dragilor azi nu voi fi disponibilă! va aștept cu programări mâine! Program : 09: 00 -21: 00 locație la pensiunea bianca 🙈 Pfff alta locatie nu ai gasit?😬🙈ultima vreme e plin de tigani si pesti pe acolo🤦♂️
sngro Reputație: 1294 Postat August 16, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat August 16, 2022 Locatia e permanenta pe durata vizitei actuale, sau temporara pana la gasirea altei locatii? 1
Nicunicu21 Reputație: 0 Postat August 16, 2022 Oras:Botoșani Oras:Botoșani Postat August 16, 2022 Acum 59 minute, sara21s a spus: buna dragilor azi nu voi fi disponibilă! va aștept cu programări mâine! Program : 09: 00 -21: 00 locație la pensiunea bianca 🙈 Ți-am lăsat mesaj acum pe mobil se poate sa imi faci o programare ? 66
sara21s Reputație: 709 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 1 oră în urmă, kevinjr a spus: Pfff alta locatie nu ai gasit?😬🙈ultima vreme e plin de tigani si pesti pe acolo🤦♂️ Ce treaba ai tu cu ei ,tu și treaba cu mine .😂 Daa știu ce spui ! Și eu am fost vizitată de ei .... Dar asta e ne facem ca nu ii vedem ! 2
sara21s Reputație: 709 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 1 oră în urmă, sngro a spus: Locatia e permanenta pe durata vizitei actuale, sau temporara pana la gasirea altei locatii? Cred ca da ! 22 se eliberează fosta locatie și nu are rost sa mai mă mut pentru 3 zile 1 1
Vizitator IonutBigLike Reputație: 0 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 Buna Sara ! Am încercat sa te sun , ți-am dat și mesaj… îmi poți răspunde te rog mult . Numărul meu se termina cu 12 . Mulțumesc anticipat !
sara21s Reputație: 709 Postat August 16, 2022 Postat August 16, 2022 Acum 14 minute, IonutBigLike a spus: Buna Sara ! Am încercat sa te sun , ți-am dat și mesaj… îmi poți răspunde te rog mult . Numărul meu se termina cu 12 . Mulțumesc anticipat ! Bună azi nu lucrez ! Am anunțat mai sus ! ❤ 1
sara21s Reputație: 709 Postat August 18, 2022 Postat August 18, 2022 buna dragilor!💋 Program: 09:00-21:00 Locație: pensiunea bianca va aștept cu programări!❤ 2 2
DonCipriani Reputație: 24 Postat August 18, 2022 Oras:Moldova Oras:Moldova Postat August 18, 2022 La 18.08.2022 la 6:54, sara21s a spus: buna dragilor!💋 Program: 09:00-21:00 Locație: pensiunea bianca va aștept cu programări!❤ Bună, ti-am lasat mesaj la număr dar nu am primit nici un răspuns legat de o programare pentru zilele astea.Cand ai timp, numărul se termina cu 22 😘
adrian.vale Reputație: 22 Postat August 22, 2022 Oras:suceava Oras:suceava Postat August 22, 2022 mai esti in BT? 😘
sngro Reputație: 1294 Postat Septembrie 28, 2022 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Septembrie 28, 2022 Data trecuta cand ai venit am lucrat la dantura partea de sus, acu cand ai venit am inceput partea de jos Dupa cum ai obiceiul probabil stai 2 saptamani , adica pleci inainte sa-mi termin lucrarea. Incerc sa te vizitez a doua oara numai nu am noroc. Sper ca o sa mai faci macar o vizita, doua pana de Craciun. 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum