Sari la conținut

Felicitari

Postări Recomandate

Postat

Este a treia luna consecutiva cand sectiunea Constanta da utilizatorul lunii pe acest site. Tin pe aceasta cale sa felicit in primul rand pe Amelia pentru reusita ei si pe ceilalti doi colegi Obiectiv si Johnholmes. Datorita celor trei sintem o comunitate mai puternica si mai renumita.

Felicitari Amelia!

Felicitari baieti !

P.S. Pe aceasta cale as vrea sa le multumesc si sa-i felicit pe toti baietii care si-au adus aportul pe sectiunea Constanta si au facut ca aceasta sectiune sa ajunga a doua din tara dupa Municipiul Bucuresti.

Pohta ce-am pohtit !  :laugh2  :laugh2

• Like 8
  • Oras:Constanta
Postat

Este a treia luna consecutiva cand sectiunea Constanta da utilizatorul lunii pe acest site. Tin pe aceasta cale sa felicit in primul rand pe Amelia pentru reusita ei si pe ceilalti doi colegi Obiectiv si Johnholmes. Datorita celor trei sintem o comunitate mai puternica si mai renumita.

Felicitari Amelia!

Felicitari baieti !

P.S. Pe aceasta cale as vrea sa le multumesc si sa-i felicit pe toti baietii care si-au adus aportul pe sectiunea Constanta si au facut ca aceasta sectiune sa ajunga a doua din tara dupa Municipiul Bucuresti.

Pohta ce-am pohtit !  :laugh2  :laugh2

:hooray  :hihat  :clapp  :icecream  :beex2

• Like 4
Postat

Felicitari si tie nenea Gabriel pentru aportul deosebit de important adus sectiunii Constanta. Drumul a fost bine batatorit si de fratele Talibanu, sa nu uitam, acum offtopicarul de serviciu... dar extrem de funny. :D

John si Obiectiv :hihat cu siguranta cei mai capabili dintre noi in calitate de recenzori, sper sa nu se supere pe mine colegii cand amintesc asta!

...Obiectiv totusi este cel mai dedicat acestui "viciu", e greu fratilor sa-l declasezi. I'm i right?

...John, zilele astea am vazut ca suntem inscrisi in aceiasi zi, am avut momentul de WTF si in acelsi timp am constientizat consistenta informatiilor utile aduse fata de mine. :)

Amelia... pe tine deja te-am felicitat... felicitat-o! :D

...inca o data bine ai revenit Londra, rupe-le capu'! :))

Felicitari tuturor membrilor constanteni pentru curajul de a recenza.

Ai gata cu atata dragoste ca pica turturii.

• Like 9
  • Oras:.......
Postat

Multumesc pentru felicitarii....ma bucur pentru ca noi,constanteni suntem o comunitate asa unita :D

Impreuna am contribuit pentru ca Sectiunea Constanta sa fie din ce in ce mai puternica si cunoscuta.Felicitarii tuturor!!! :* 

• Like 2
Postat

felicitari amy! ma bucur ca tu esti utilizatorul lunii februarie. multumesc tuturor baietilor care au sustinut-o, dar si celor care au avut si obiectiuni. cu putina concentrare eu unul zic ca sectia constanta poate da si cel de-al patrulea utilizator al lunii consecutiv! va asigur, cum am mai precizat, ca va avea absolut tot sprijinul meu!!! ma bucur ca sunt in si din constanta!!! ma duc sa vad marea congelata acum, dupa care sper sa ma incalzesc in bratele unei noi mandre!!!

• Like 4
  • Oras:Pisti Tat
  • Oras:Pisti Tat
Postat

Felicitari si tie nenea Gabriel pentru aportul deosebit de important adus sectiunii Constanta. Drumul a fost bine batatorit si de fratele Talibanu, sa nu uitam, acum offtopicarul de serviciu... dar extrem de funny. :D

John si Obiectiv :hihat cu siguranta cei mai capabili dintre noi in calitate de recenzori, sper sa nu se supere pe mine colegii cand amintesc asta!

...Obiectiv totusi este cel mai dedicat acestui "viciu", e greu fratilor sa-l declasezi. I'm i right?

...John, zilele astea am vazut ca suntem inscrisi in aceiasi zi, am avut momentul de WTF si in acelsi timp am constientizat consistenta informatiilor utile aduse fata de mine. :)

Amelia... pe tine deja te-am felicitat... felicitat-o! :D

...inca o data bine ai revenit Londra, rupe-le capu'! :))

Felicitari tuturor membrilor constanteni pentru curajul de a recenza.

Ai gata cu atata dragoste ca pica turturii.

Pai si eu nu orimesc nici macar o banana in nas?? Ce oameni rai :)))

• Like 1
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

O felicit asa cu jumate de gura"felicitari pasarica" :feet

Patrick tata facem  medidatie scrisa in ce limba vrei, ,daca vrei orala o luam pe Amelia :blushing2

• Like 2
Postat

"O felicit asa cu jumate de gura"felicitari pasarica" :feet

Patrick tata facem  medidatie scrisa in ce limba vrei, ,daca vrei orala o luam pe Amelia :blushing2 "

Nu prea sunt genul de "examinator" oral... foarte rar spre deloc. :)

Postat

"O felicit asa cu jumate de gura"felicitari pasarica" :feet

Patrick tata facem  medidatie scrisa in ce limba vrei, ,daca vrei orala o luam pe Amelia :blushing2 "

Nu prea sunt genul de "examinator" oral... foarte rar spre deloc. :)

De ce tocmai pe mine? :D

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Propun ca pt proba orala si pt inlaturarea oricarui dubiu,Londonezul s-o probeze pe Amelutza la proba orala :)

Amelutzo,tu n-ai in meniu ' ziua saptamanii' cu cel mai futac dintre futacii saptamanii? :)

Postat

Propun ca pt proba orala si pt inlaturarea oricarui dubiu,Londonezul s-o probeze pe Amelutza la proba orala :)

Amelutzo,tu n-ai in meniu ' ziua saptamanii' cu cel mai futac dintre futacii saptamanii? :)

Gresit ...eu sa l probez pe el la oral nu el pe mine  :rax2

Lui Patrick ii dau 10 :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...