Sari la conținut

Ati incercat p.zda artificiala gen Fleshy 3in1?

Postări Recomandate

• Oras:Când cum
  • Oras:Când cum
Postat

Mai nou cand ma uit la cate un filmulet erotic sau xxx de stimularen pe site-ul faimos xhamster, aproape de fiecare data apare o reclama la inceput. In limba romana sau engleza se face reclama la Flashy 3 in 1. Ceva vagin artificial din silicon sau alt material si mai bun, nici nu e scump se poate comanda, vine prin curier. Apoi m am uitat putin pe google si am vazut ca sunt si multe sex shopuri romanesti online. Si e o gama larga de pasarici artificiale. Plm! Sunt un inapoiat nici nu am stiut! Ati incercat asa ceva? Chiar are dreptate reclama, seamana cu p.zda adevarata? Nu va sfiititi, scrieti daca ati incercat! Oferta e uriasa, ce ati incercat, care e mai buna?

• Like 2
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Salut. Eu am incercat Autoblow AI. La inceput a fost misto. Dar dupa un timp devine monoton. Fleshligtul e misto. Iti mai iei un warmer la el si e gata treaba. Senzatia e misto.

Postat

Și eu cochetez cu idea. Decat bani aruncați pe fast fuck-uri, ies mai ieftin asa. Mare diferenta fata de cele reale nu cred ca e. 

Iau un fleshlight de asta cu pizda actriței favorite și ma uit la un film cu ea în timp ce termin. 

Nu de alta dar deja ajungem sa dam 150 pe 2 minute de oral și 5-10 minute de penetrare. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...