Sari la conținut

Carina BIG DICK

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat
Acum 11 ore, Carina_celin a spus:

Buna dragutilor, am revenit dupa o lunga perioada inapoi in tara mai pregatita ca nicio data pentru voi si mai DOTATA ca niciodata pentru voi!! Maine voi reveni cu poze recente special pentru voi!!💋💋🥳https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/carina-luxury-ts/645218e1h5d4781id4784ggh039i53h5.html?myarticle=true

Wow..vino si la constanta😍😘

• Inimioara 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

O are mare rau, am fost la ea acum mult timp în Constanța. 

Postat

Mare rau … cat? Am citit reviewuri mai vechi …multu souneau mare si ca buretele…. Din pacate nici domnisoara nu prezinta poze reale din care sa reiasa acel “ monstru”

• Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 12 ore, Bengels1981 a spus:

Mare rau … cat? Am citit reviewuri mai vechi …multu souneau mare si ca buretele…. Din pacate nici domnisoara nu prezinta poze reale din care sa reiasa acel “ monstru”

Dar tu crezi ca mergem cu ruleta la noi.... du-te la ea apleacate și o sa simți cât de mare e .....

• Telefon: 0733355971
  • Oras:Bulevardul Ferdinand I, Iulia Hașdeu
Postat
Acum 15 ore, Bengels1981 a spus:

Pe domnișoara o doare in pula aia mare de tine și de ce spun alții 😂 ca idee 

nu este nimeni obligat sa își posteze pula pe internet sa convingă un amărât ca tine sa ii facă o vizita (care oricum doar rupe pula pe aici și nimic nu ii convine )😂 lmao 

• Haha 2
Postat
Acum 2 ore, misscristina a spus:

Pe domnișoara o doare in pula aia mare de tine și de ce spun alții 😂 ca idee 

nu este nimeni obligat sa își posteze pula pe internet sa convingă un amărât ca tine sa ii facă o vizita (care oricum doar rupe pula pe aici și nimic nu ii convine )😂 lmao 

Un amarat ca mine …. Jignesti fara sa cunosti omul… chiar nunare rost sa incerc sa port o discutie .. nu am cine 

Postat
Acum 2 ore, Bengels1981 a spus:

Un amarat ca mine …. Jignesti fara sa cunosti omul… chiar nunare rost sa incerc sa port o discutie .. nu am cine 

Eh tu înțelege cum vrei tu 💁🏽‍♀️ It s cool tho

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 20 ore, Bengels1981 a spus:

Are pe putin 23 cm, e cam putin peste jumate din antebrat ca idee. Eu cand am fost la ea acuum multi ani la inceputurile ei, am ramas gura casca ca nu mai vazusem asa o pula in viata mea si stiu ca pusesem antebratul langa ca sa vad cat e. Am vrut sa imi faca poza cu pula pe fata, dar nu a vrut. 😊

Postat
Acum 2 ore, zabielo a spus:

Are pe putin 23 cm, e cam putin peste jumate din antebrat ca idee. Eu cand am fost la ea acuum multi ani la inceputurile ei, am ramas gura casca ca nu mai vazusem asa o pula in viata mea si stiu ca pusesem antebratul langa ca sa vad cat e. Am vrut sa imi faca poza cu pula pe fata, dar nu a vrut. 😊

Am sa o sun , incerc … revin cu recenzie

Postat
On 3/9/2022 at 1:24 AM, Carina_celin said:

Buna dragutilor, am revenit dupa o lunga perioada inapoi in tara mai pregatita ca nicio data pentru voi si mai DOTATA ca niciodata pentru voi!! Maine voi reveni cu poze recente special pentru voi!!💋💋🥳https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/carina-luxury-ts/645218e1h5d4781id4784ggh039i53h5.html?myarticle=true

Buna!
Asteptam cu nerabdare sa vedem inbunatatirile!

Pup

Postat
La 09.03.2022 la 1:24, Carina_celin a spus:

E bine ca n ai spus de multe ori ‘pentru voi’ 😂

• Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
  • Telefon: 0761727286
  • Oras:Decebal
Postat
Chiar acum, catalin2015 a spus:

Nu stiu.

Ea este 

Vizitator yang07
Postat

Acum sa raspunda... Poate iese ceva 😁

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...