Sari la conținut

cat vrea Randunica pentu sex?

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Asta cu retrasul e vrajala :))) sa vedeti cum in 2 zile e inapoi aici, mai ales ca are propriul forum.

• Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat

Asta cu retrasul e vrajala :))) sa vedeti cum in 2 zile e inapoi aici, mai ales ca are propriul forum.

Am scris eu ca m-am retras nebunaticule? Asa scrie acolo cand schimbi adresa de "facturare". Doar ca nu am avut timp sa validez. Si in Cuca Macaii nici netul nu era prea stralucit..si nici rabdarea mea nu este una exemplara :laugh2 :laugh2 . Dar stai chil, nu scapa forumul prea usor de mine :laugh2 :laugh2 . Mai ales cei care nu ma suporta..Pai ei cu cine se mai cearta, daca nu sunt eu?!? :laugh2 :laugh2

Ps: Glumesc!

• Telefon: pizda35
  • Oras:BOY?
  • Telefon: pizda35
  • Oras:BOY?
Postat

Am scris eu ca m-am retras nebunaticule? Asa scrie acolo cand schimbi adresa de "facturare". Doar ca nu am avut timp sa validez. Si in Cuca Macaii nici netul nu era prea stralucit..si nici rabdarea mea nu este una exemplara :laugh2 :laugh2 . Dar stai chil, nu scapa forumul prea usor de mine :laugh2 :laugh2 . Mai ales cei care nu ma suporta..Pai ei cu cine se mai cearta, daca nu sunt eu?!? :laugh2 :laugh2

Ps: Glumesc!

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O casa, o masina, un iaht si un BlocNotes "C.Raducanu"

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...