Lomeo Reputație: 87 Postat Februarie 10, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 10, 2014 Asta cu retrasul e vrajala )) sa vedeti cum in 2 zile e inapoi aici, mai ales ca are propriul forum.
randunica Reputație: 6353 Postat Februarie 21, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Februarie 21, 2014 Asta cu retrasul e vrajala )) sa vedeti cum in 2 zile e inapoi aici, mai ales ca are propriul forum.Am scris eu ca m-am retras nebunaticule? Asa scrie acolo cand schimbi adresa de "facturare". Doar ca nu am avut timp sa validez. Si in Cuca Macaii nici netul nu era prea stralucit..si nici rabdarea mea nu este una exemplara :laugh2 . Dar stai chil, nu scapa forumul prea usor de mine :laugh2 . Mai ales cei care nu ma suporta..Pai ei cu cine se mai cearta, daca nu sunt eu?!? :laugh2Ps: Glumesc!
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Februarie 21, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 21, 2014
CUNT Reputație: 1 Postat Februarie 23, 2014 Telefon: pizda35 Oras:BOY? Telefon: pizda35 Oras:BOY? Postat Februarie 23, 2014 Am scris eu ca m-am retras nebunaticule? Asa scrie acolo cand schimbi adresa de "facturare". Doar ca nu am avut timp sa validez. Si in Cuca Macaii nici netul nu era prea stralucit..si nici rabdarea mea nu este una exemplara :laugh2 . Dar stai chil, nu scapa forumul prea usor de mine :laugh2 . Mai ales cei care nu ma suporta..Pai ei cu cine se mai cearta, daca nu sunt eu?!? :laugh2Ps: Glumesc!
Krang2 Reputație: 34 Postat Martie 6, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 6, 2014 O casa, o masina, un iaht si un BlocNotes "C.Raducanu"
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum