Sari la conținut

Ana 0752612275

Vizitator MicSiChel

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Vreau sa specific din nou faptul că după ora 20:00 nu mai răspund apelurilor și nici la mesajelor iar în weekend nu lucrez . Faptul că tot comentați fara a-mi știi programul sau  motivul prea care nu răspund ,nu mă dezavantajează pe mine deloc . 

😘😘😘

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 2222
Postat

Pt ca nu suntem pesti este irelevant ca te avantajeaza sau dezavantajeaza ceva. Noi comentam ca nu raspunzi in timpul zilei, in timpul saptamanii, cand ai anunt activ. Insa este foarte adevarat ca este alegerea ta cui raspunzi. E de inteles. Asa cum am mai spus, nu toti suntem pt toate si nu toate sunt pt toti.

Succes

• Haha 2
  • Membru Premium
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
Postat

sometimes I look at people and think; "really? that's the sperm that won?

• Haha 1
Postat

Disponibila după 13 până la 20 . 

Răspund doar la mesajele primite pe wathaspp 

• Membru Premium
Postat

Am revenit la posesoarea topicului pentru a revedea acei ochi albastri superbi si zambetul ala strengaresc 😁.Oralul a fost destul de lung si apasat. Mai mult slow cu tente de deep si gemete subtile, fara atentie la sateliti din pacate dar destul de placut...ori am trait eu momentul la maxim😁. La normal am alternat pozitii diverse iar ce mi-a placut a fost implicarea ei in actul sexual. Practic reuseste sa scoata tot ce e mai bun din tine prin gemete, priviri, prin faptul ca e acolo. Nu va fi o recenzie cu note...as fi subiectiv! E suficient ca este de revenit! O singura nemultumire am si aia e locatia. Se putea si mai bine...muult mai bine!😉 

• Like 3
  • Inimioara 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
Acum 18 ore, carpe_diem a spus:

Am revenit la posesoarea topicului pentru a revedea acei ochi albastri superbi si zambetul ala strengaresc 😁.Oralul a fost destul de lung si apasat. Mai mult slow cu tente de deep si gemete subtile, fara atentie la sateliti din pacate dar destul de placut...ori am trait eu momentul la maxim😁. La normal am alternat pozitii diverse iar ce mi-a placut a fost implicarea ei in actul sexual. Practic reuseste sa scoata tot ce e mai bun din tine prin gemete, priviri, prin faptul ca e acolo. Nu va fi o recenzie cu note...as fi subiectiv! E suficient ca este de revenit! O singura nemultumire am si aia e locatia. Se putea si mai bine...muult mai bine!😉 

Îți mulțumesc din nou Ptr cuvintele frumoase 😘😘 

• Like 1
  • Oras:Galați
Postat

Vizitat aceasta făptură datorită recenziilor voastre în aceasta după-amiaza.

A meritat din plin ,mulțumiri celor ce au ecenzat-o!!

Programare făcut pe whatsapp,a răspuns imediat ,era libera la ora propusa ,adresa în spate la piață TIC-TAC.

Adevărat ca are un program extrem de scurt,fără weekend...doar pana la 20 cu începere de la prânz.

Am primit mesaj când am ajuns ,sa o aștept puțin ca întra la dus.

Blocul vechi,locația nu este cine știe ce,Baia mică,dar dotata cu prosop curat ,uscat,gel de dus și săpun.

Fata micuță dar bine proporționata,ochi superbi,carne tare sani mici dar fermi.

Am luat un număr oral și normal.

Mi-a plăcut tehnica de la oral,fără mana,umed ,soft,pe placul meu.

Face și FK.

Am finalizat doggy,dar cam rapid înspre rușinea mea!!!!

Atitudinea super pro-client

Note

Fata -9.5

Oral -9 ...CIM extra 50 pentru doritori

Normal -9...se mișcă și geme frumos

GFE--9,5

Locația...sa zicem un 8....dar era curat în schimb,fără fum de țigară,etc.

Sper ca am fost de folos.

Pupici Ana!!!

• Like 5
  • Inimioara 1
Postat

Am uitat....halatul 150 finalizarea.

Achitați la sfârșit,fata nu a cerut.Un mare plus.

Postat

Hello dragilor ! Disponibila până la 20 ca deobicei . 

Aștept cu drag să mă contactați ! 

• Membru Premium
Postat

inainte de orice comentariu as dori sa imi exprim nedumerirea legata de faptul ca aceasta domnisoara a adunat in 4 luni 9 recenzii ,toate pozitive , nu face tam tam ,se promoveaza discret , aproape deloc , are poze putine ,sumare , pret accesibil si o gama de servicii multumitoare pentru orice gust.  practic, o domnisoara de top , in adevaratul sens al cuvintului .

programarea a avut loc fara probleme ,prin telefon , foarte politicoasa, coerenta , mi-a trimis adresa prin whapp, am sosit in 10 minute la tic tac , am gasit usor blocul in spate , garsoniera la parter , conf 3 e adevarat  dar foarte curata ,baie mica pat incomod, un plus mare totusi pentru micul ventilator din coltul camerei si pentru gradina din spate unde probabil se poate fuma in cazul in care timpul vizitei permite.

am fost intimpinat de o fetita micuta si extrem de dragalasa , cu ochi de dracoaica , fascinanti , o privire care te trimite in povesti , corp gen clepsidra ,impachetat in lenjerie neagra, curulet bombat sini potriviti , naturali , ingrijita , curata , imbietoare .

a rezolvat repede problemele cu telefonul , in bucatarie , cerindu-si scuze pt deranj , apoi am lamurit detliile legate de partea financiara, am achitat in avans 150 de ron, mi-a acordat 20 minute pt o finalizare , ne-am dezbracat si am intrebat-o daca 69 o pasioneaza si daca  este inclus in  pret. am aflat ca ii place enorm sa i se faca sex oral doar daca partenerul este calificat ,altfel ... 

m-a provocat, am schimbat direct datele problemei si in loc sa o las eu pe ea sa inceapa cu oralul i-am propus sa imi testeze calificarea , invitind-o sa se aseze cu pasarica peste fata mea si sa ma lase sa o dezmierd cum ma pricep eu mai   bine , m-a excitat enorm faptul ca m-a urmarit cu privirea foarte concentrata ,incintata de ceea ce se petrece , gemind din cind in cind ,frecindu-se lasciv cu pasarica de limb mea teapana pina in momentul in care , bine umezita mi-a comunicat ca am promovat examenul si ar fi cazul sa imi demonstreze la rindul sau talentele sale orale , schimbind pozitia in 69 si continuind sa se  miste ritmic in jurul limbii mele , rasfatindu-mi cu mare maiestrie nemernicul .

pus apoi condomul , inca o repriza de oral la marginea patului , doggy cu mine in picioare , misionar in final , sublim cu ochii fixati in privirae mea , m-a cucerit  oferind-mi acel orgasm cerebral  pe care il doresc la finalul vizitei la domnisoarele dragute .

nota 10 fara dubii . adoptata cu certificat de maxima calitate .

• Like 8
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Postat

In primul rând vreau sa încep cu faptul ca am Facut și eu o programare , am stabilit ora zis și Facut iar in momentul in care am ajuns la locație fata îmi spune pai numai sant akasa , am plecat sa îmi iau fetița de la Gradinita și am întrebat-o pai bun și nu puteai sa ma anunți pe Whatup iar ea mi-a răspuns ca numai găsea numărul , in fine nu recomand pentru simplul fapt ca nu a comunicat și m-a pus pe drumuri aiurea , după care am întrebat-o dacă mai revine și nu mi-a mai rasp , așa nu!!!

• Like 4
Reputație: 2222
Postat
2 hours ago, Cristian6666 said:

In primul rând vreau sa încep cu faptul ca am Facut și eu o programare , am stabilit ora zis și Facut iar in momentul in care am ajuns la locație fata îmi spune pai numai sant akasa , am plecat sa îmi iau fetița de la Gradinita și am întrebat-o pai bun și nu puteai sa ma anunți pe Whatup iar ea mi-a răspuns ca numai găsea numărul , in fine nu recomand pentru simplul fapt ca nu a comunicat și m-a pus pe drumuri aiurea , după care am întrebat-o dacă mai revine și nu mi-a mai rasp , așa nu!!!

Ceva asemanator am patit si eu.

• Like 1
  • Trist 1
Postat

Neața Bby ! Disponibila până la 17 azi !

După care revin de joi 

Postat

Buna dragilor , vă anunț că voi nu voi mai fi disponibila pe perioada verii.

Anunț când revin ! 

Va 😘

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...