Adela1 Reputație: 4051 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Noiembrie 9, 2023 Bună dimineața 😘😘😘 http://onlyfans.com/adelabby 2 7
marius2023 Reputație: 68 Postat Noiembrie 9, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Noiembrie 9, 2023 fara sex omtre sani?
Adela1 Reputație: 4051 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Noiembrie 9, 2023 Liber la programari pentru maine9 1 3
Adela1 Reputație: 4051 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Noiembrie 9, 2023 Bună băieți, mâine este ultima zi în orasul vostru și ultima vizita pe anul asta 😘Liber la programari pentru maine la ora 09-18 1 2
Adela1 Reputație: 4051 Postat Noiembrie 10, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2023 4
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3906 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 20 minute, Adela1 a spus: Salutare! Ieri am vizitat-o pe @Adela1. Locația – zona Oneștilor, un apartament spațios, curat, luminos, cu tot ce este necesar, stă singură. Modalitatea de contact – am contactat-o cu câteva zile în urmă, încă era la Baia Mare, i-am scris pe Waap, la numărul de pe pagina domniței. Am stabilit momentul și durata. În prima zi nu a lucrat, dar ieri așa cum ne-am înțeles m-a primit. Am confirmat cu o oră înainte, după ce am ajuns mi-a dat adresa exactă. Adela. M-a întâmpinat într-un body roșu dintr-un material tip plasă, transparentă cu o croială sexy, are și o poză unde este îmbrăcată așa. Pozele sunt ale ei. Când am văzut-o prima idee a fost că tipa precis a făcut gimnastică, arată exact ca în poze, nu mai este blondă, are un corp chiar atât de bine lucrat ca o sportivă. Piele netedă, cu multe tatuaje, picioare, fese puternice, mijlocul subțire, un abdomen lucrat, dar nu la modul exagerat, sâni siliconați cu piercing-uri, frumoși, plăcuți la atingere. Mai are un piercing în zona intimă, nu deranjează, nici la oral nici în timpul actului, este o bijuterie de corp. M-a întâmpinat foarte veselă, chiar am avut nevoie de un pic de timp să înțeleg așa este ea, așa a fost pe toată durata întâlnirii. M-a invitat la o mică discuție, am primit lista de restricții, i-am dat din proprie inițiativă bănuții pentru o oră, am fost la baie, apoi la acțiune. Nu face fk, nu ai voie să o săruți sau să o atingi la cap, la cea mai mică mișcare reacționează prompt și îți atrage atenția. Ok, am zis ”lucrăm” cu ce avem și m-am concentrat pe restul corpului. Preludiul am început eu, a continuat ea. Punctul forte este actul în sine, nu stă o secundă, este ascultătoare, se conformează dorințelor, se implică. Am citit pe pagina ei dintr-un alt oraș unde un coleg a scris că l-a f...t tare de tot. Cred că așa am pățit și eu, m-a călărit ca la carte, își ținea fesele să simtă mai bine, a fost parcă de neoprit, s-a umezit natural, abundent, petalele ei mătăsoase se mulau pe rădăcina penisului meu, eu o trăgeam în mine, ea apăsa puternic până am simțit că a transpirat bine. Am schimbat rolul, am fost eu cel activ, până la terminare. Oralul fără atenție la vecini, dar folosește limba, buzele, suge exact așa cum trebuie, aparent îi face plăcere, geme silențios. Normalul a fost protejat, a montat cu atenție prezervativul, iar pe parcurs a verificat de mai multe ori să fie acolo unde trebuie. Apreciez acest gest, la fel și mine are mare grijă să nu pierdem cumva protecția. Face și anal, sincer nu m-am avântat, prima dată am vrut să văd cine este și ce știe. Dacă revine mă bag cu încredere! Programul ei de lucru cred că afișează zilnic, atunci când am fost eu de exemplu a fost de la 9 la 20. Urmează partea mai delicată cu notele. Locație – 10 Servicii – oral doar 8, dacă era atentă la vecini îi acordam punctaj maxim. Lucrează după principii proprii, nu am ce comenta aici. GFE – 8, nu FK, nu te sărută pe corp, dar mi-a plăcut că în timpul oralului și al acțiunii mă mângâia și mă trăgea în ea. Scrie în meniu, deci no comment! NP – punctaj maxim, 10 cu ***. Are un fizic de invidiat, o vulvă cărnoasă, cu mușchii dezvoltați, se lubrifiază natural, nu refuză nicio poziție, pe scurt este profi! Ne-am f...t exact așa cum îmi place, oferă o plăcere accentuată, nu știu în ce măsură i-a plăcut, dar impresia făcută a fost convingătoare. Are experiență, își cunoaște trupul, se implică, pentru așa ceva merg, îmi plac femeile de acest gen. Cere respect, merită respectată. Nu vorbește la telefon în timpul întâlnirii, nu te grăbește, nu practică fast fuck, este punctuală, curată, elegantă și cu bun simți. O recomand celor care după ce au citit recenzia mea consideră că merită încercată. Personal o să o mai caut, sexul cu ea este chiar de zile mari! Tarifele le puteți citi pe pagina ei, eu am stat o oră/ 300, raport calitate preț pentru mine este în regulă. Repet, face sex de calitate foarte ridicat! Nu am scris recenzia ieri, să nu fiu sub influența întâlnirii, dar și după o zi repet, se f..e excelent! Baftă! 6 1
marius2023 Reputație: 68 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Noiembrie 10, 2023 nr de contact? 1
Adela1 Reputație: 4051 Postat Noiembrie 10, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 36 minute, marius2023 a spus: nr de contact? dacă te uitai mai atent la prima postare vedeai 1
Adela1 Reputație: 4051 Postat Noiembrie 10, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Noiembrie 10, 2023 Indisponibilă
x the impaler Reputație: 9943 Postat Noiembrie 10, 2023 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Noiembrie 10, 2023 6 hours ago, ursuletulpanda said: Nu am scris recenzia ieri, să nu fiu sub influența întâlnirii, dar și după o zi repet, se f..e excelent! Culmea ar fi fost sa fie mai buna la a doua zi... 😂 Apropo, ai citit-o? Ce scrie pe dansa? (pare ca are multe texte) 😅 Haz de necaz... ma batea gandul dar n-am apucat... 😐
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3906 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Noiembrie 10, 2023 Acum 14 minute, x the impaler a spus: Culmea ar fi fost sa fie mai buna la a doua zi... 😂 Apropo, ai citit-o? Ce scrie pe dansa? (pare ca are multe texte) 😅 Haz de necaz... ma batea gandul dar n-am apucat... 😐 Salutare Maestre! De mult nu m-am f...t așa de bine! Are un trup bestial! Dacă o întâlnești undeva prin țară nu o mai rata! Mă vei înțelege după prima penetrare. Spor la mândre, iar @Adela1 te rog iartă-ne pentru off topic! 1
nickname90 Reputație: 2926 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Noiembrie 10, 2023 2 hours ago, Adela1 said: dacă te uitai mai atent la prima postare vedeai Adela daca imi permiti o sugestie😊, ataseazati nr de tel. la titlul topicului, asa toti vor da bot in bot cu nr cand intra pe topic🤣! 1
marius2023 Reputație: 68 Postat Noiembrie 10, 2023 Oras:marte Oras:marte Postat Noiembrie 10, 2023 bot in bot e cuvant
xxxshark Reputație: 1583 Postat Noiembrie 10, 2023 Telefon: 0740000112 Oras:Orasul Fantomelor Telefon: 0740000112 Oras:Orasul Fantomelor Postat Noiembrie 10, 2023 La 08.11.2023 la 21:23, Adela1 a spus: Sper sa ne vedem la următoarea vizita din 2024😘😘 Cu siguranță ne vedem 100% 😘🖤 2
kryskry Reputație: 146 Postat Noiembrie 11, 2023 Postat Noiembrie 11, 2023 23 hours ago, ursuletulpanda said: Salutare! Ieri am vizitat-o pe @Adela1. Locația – zona Oneștilor, un apartament spațios, curat, luminos, cu tot ce este necesar, stă singură. Modalitatea de contact – am contactat-o cu câteva zile în urmă, încă era la Baia Mare, i-am scris pe Waap, la numărul de pe pagina domniței. Am stabilit momentul și durata. În prima zi nu a lucrat, dar ieri așa cum ne-am înțeles m-a primit. Am confirmat cu o oră înainte, după ce am ajuns mi-a dat adresa exactă. Adela. M-a întâmpinat într-un body roșu dintr-un material tip plasă, transparentă cu o croială sexy, are și o poză unde este îmbrăcată așa. Pozele sunt ale ei. Când am văzut-o prima idee a fost că tipa precis a făcut gimnastică, arată exact ca în poze, nu mai este blondă, are un corp chiar atât de bine lucrat ca o sportivă. Piele netedă, cu multe tatuaje, picioare, fese puternice, mijlocul subțire, un abdomen lucrat, dar nu la modul exagerat, sâni siliconați cu piercing-uri, frumoși, plăcuți la atingere. Mai are un piercing în zona intimă, nu deranjează, nici la oral nici în timpul actului, este o bijuterie de corp. M-a întâmpinat foarte veselă, chiar am avut nevoie de un pic de timp să înțeleg așa este ea, așa a fost pe toată durata întâlnirii. M-a invitat la o mică discuție, am primit lista de restricții, i-am dat din proprie inițiativă bănuții pentru o oră, am fost la baie, apoi la acțiune. Nu face fk, nu ai voie să o săruți sau să o atingi la cap, la cea mai mică mișcare reacționează prompt și îți atrage atenția. Ok, am zis ”lucrăm” cu ce avem și m-am concentrat pe restul corpului. Preludiul am început eu, a continuat ea. Punctul forte este actul în sine, nu stă o secundă, este ascultătoare, se conformează dorințelor, se implică. Am citit pe pagina ei dintr-un alt oraș unde un coleg a scris că l-a f...t tare de tot. Cred că așa am pățit și eu, m-a călărit ca la carte, își ținea fesele să simtă mai bine, a fost parcă de neoprit, s-a umezit natural, abundent, petalele ei mătăsoase se mulau pe rădăcina penisului meu, eu o trăgeam în mine, ea apăsa puternic până am simțit că a transpirat bine. Am schimbat rolul, am fost eu cel activ, până la terminare. Oralul fără atenție la vecini, dar folosește limba, buzele, suge exact așa cum trebuie, aparent îi face plăcere, geme silențios. Normalul a fost protejat, a montat cu atenție prezervativul, iar pe parcurs a verificat de mai multe ori să fie acolo unde trebuie. Apreciez acest gest, la fel și mine are mare grijă să nu pierdem cumva protecția. Face și anal, sincer nu m-am avântat, prima dată am vrut să văd cine este și ce știe. Dacă revine mă bag cu încredere! Programul ei de lucru cred că afișează zilnic, atunci când am fost eu de exemplu a fost de la 9 la 20. Urmează partea mai delicată cu notele. Locație – 10 Servicii – oral doar 8, dacă era atentă la vecini îi acordam punctaj maxim. Lucrează după principii proprii, nu am ce comenta aici. GFE – 8, nu FK, nu te sărută pe corp, dar mi-a plăcut că în timpul oralului și al acțiunii mă mângâia și mă trăgea în ea. Scrie în meniu, deci no comment! NP – punctaj maxim, 10 cu ***. Are un fizic de invidiat, o vulvă cărnoasă, cu mușchii dezvoltați, se lubrifiază natural, nu refuză nicio poziție, pe scurt este profi! Ne-am f...t exact așa cum îmi place, oferă o plăcere accentuată, nu știu în ce măsură i-a plăcut, dar impresia făcută a fost convingătoare. Are experiență, își cunoaște trupul, se implică, pentru așa ceva merg, îmi plac femeile de acest gen. Cere respect, merită respectată. Nu vorbește la telefon în timpul întâlnirii, nu te grăbește, nu practică fast fuck, este punctuală, curată, elegantă și cu bun simți. O recomand celor care după ce au citit recenzia mea consideră că merită încercată. Personal o să o mai caut, sexul cu ea este chiar de zile mari! Tarifele le puteți citi pe pagina ei, eu am stat o oră/ 300, raport calitate preț pentru mine este în regulă. Repet, face sex de calitate foarte ridicat! Nu am scris recenzia ieri, să nu fiu sub influența întâlnirii, dar și după o zi repet, se f..e excelent! Baftă! colegule eu am vizitat o cand a ajuns prima data la noi.oralul nu a fost punctul ei forte dar ce face la normal e nebunie frate,ma bucur ca ti a placut,stima 1
Adela1 Reputație: 4051 Postat Decembrie 25, 2023 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Decembrie 25, 2023 Dragi Orădeni 🤗😘 Va doresc Sărbători fericite alături de cei dragi vouă și Un 2024 plin de realizări ♥️ Aveți grija de voi 😘😘😘 Indisponibilă momentan! http://onlyfans.com/adelabby 2 6
Cipry37 Reputație: 288 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Decembrie 26, 2023 La 25.12.2023 la 10:14, Adela1 a spus: Dragi Orădeni 🤗😘 Va doresc Sărbători fericite alături de cei dragi vouă și Un 2024 plin de realizări ♥️ Aveți grija de voi 😘😘😘 Indisponibilă momentan! http://onlyfans.com/adelabby Sărbători fericite! Te așteptăm la Oradea în 2024!!La mulți ani!
Adela1 Reputație: 4051 Postat Februarie 2, 2024 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Februarie 2, 2024 Bună băieți începând de marți voi disponibila pentru 3 zile în Oradea. 1 2
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3906 Postat Februarie 2, 2024 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Februarie 2, 2024 Acum 2 ore, Adela1 a spus: Bună băieți începând de marți voi disponibila pentru 3 zile în Oradea. Bună și bine ai venit! Ai făcut o alegere bună! Pe curând. Te pup! 😘 1
Adela1 Reputație: 4051 Postat Februarie 5, 2024 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Februarie 5, 2024 Buna maine de la ora 16:00-19:00 o sa fiu disponibila 1
Cipry37 Reputație: 288 Postat Februarie 5, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 5, 2024 Acum 2 minute, Adela1 a spus: Buna maine de la ora 16:00-19:00 o sa fiu disponibil Buna! "Disponibil" ..sau "disponibila "?..sa nu înțelegem altceva ..sunt și disponibili"..(eu nu vizitez )..:) 3
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3906 Postat Februarie 5, 2024 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Postat Februarie 5, 2024 Acum 27 minute, Adela1 a spus: Buna maine de la ora 16:00-19:00 o sa fiu disponibila Bună dragă Adela! Aștept cu nerăbdare să nebrevedem. 😘🐼
x the impaler Reputație: 9943 Postat Februarie 5, 2024 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Postat Februarie 5, 2024 1 hour ago, Cipry37 said: Buna! "Disponibil" ..sau "disponibila "?..sa nu înțelegem altceva ..sunt și disponibili"..(eu nu vizitez )..:) Anunțaturile astea nu se citește cu ochiurile 😜 se citeste cu sufleta, cu stiuleta in mainurile (ala libera) adica mainul in care nu tii de telefonul 😆 4
Cipry37 Reputație: 288 Postat Februarie 6, 2024 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Februarie 6, 2024 Acum 11 ore, x the impaler a spus: Anunțaturile astea nu se citește cu ochiurile 😜 se citeste cu sufleta, cu stiuleta in mainurile (ala libera) adica mainul in care nu tii de telefonul 😆 Disponibil pentru ora de gramatica:) 2
Adela1 Reputație: 4051 Postat Februarie 6, 2024 Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Telefon: 0737305003 Oras:București Indisponibila Autor Postat Februarie 6, 2024 Bună,din păcate nu voi ajunge azi în locație.Mâine voi fi disponibilă de la ora 9:00-20:00.O zi frumoasa. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum