Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 3 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 Bună seara,după cum am spus pe data de 10 o să fiu disponibilă în oraș Programări o să iau în ziua respectivă ‼️ Locația L.R🌆 Va urez o seară plăcută🤗 1 4 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Februarie 3 Membru Premium Partajează Postat Februarie 3 Acum 27 minute, Anayss_ a spus: Bună seara,după cum am spus pe data de 10 o să fiu disponibilă în oraș Programări o să iau în ziua respectivă ‼️ Locația L.R🌆 Va urez o seară plăcută🤗 Mi se pare mie sau ți-a cam priit prin strainataturi? Parca te-ai mai implinit🙈🤗😘 Bine ai revinit frumoasă domniță😘😘😘 2 Link spre comentariu
alexxxis21 Reputație: 744 Postat Februarie 3 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 3 Exact asta am gândit și eu...parcă te-ai mai împlinit Anayss🤣 Welcome home😊 2 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 3 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 3 Acum 18 minute, alexxxis21 a spus: Exact asta am gândit și eu...parcă te-ai mai împlinit Anayss🤣 Welcome home😊 2,3 kg..nu este voie mai mult 😁😁 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Acum 21 minute, Anayss_ a spus: 2,3 kg..nu este voie mai mult 😁😁 bagi și un pic de frișcă hulala la servicii ? 😸 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7444 Postat Februarie 3 Membru Premium Partajează Postat Februarie 3 Acum 1 oră, Anayss_ a spus: 2,3 kg..nu este voie mai mult 😁😁 Pai in cazul asta trebuie sa te ajutam să-ți recapeti forma inițială 🙈😜🤗😘 Link spre comentariu
Stefantm123 Reputație: 25 Postat Februarie 3 Partajează Postat Februarie 3 Bine ai revenit! Te așteptăm cu drag !😘😘😘 1 Link spre comentariu
babujee1 Reputație: 58 Postat Februarie 7 Oras:Ala Oras:Ala Partajează Postat Februarie 7 La 03.02.2024 la 20:15, Anayss_ a spus: Bună seara,după cum am spus pe data de 10 o să fiu disponibilă în oraș Programări o să iau în ziua respectivă ‼️ Locația L.R🌆 Va urez o seară plăcută🤗 Doar pe data de 10 ? 🤣🤣🤣🤔🤔🤔 1 Link spre comentariu
Nobunaga Reputație: 78 Postat Februarie 10 Partajează Postat Februarie 10 Buna @Anayss_ , nu ai mai scris nimica și mă gândeam să întreb dacă ai ajuns la noi ? Și câte zile vei sta . Mulțumesc anticipat , zi frumoasa ! Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 10 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 10 Bună tuturor! O să fiu disponibilă pentru cateva zile Vin cu o modificare de preț,serviciile rămân același ,nu am servicii extra 30/minute-200 1H-400 Am rugămintea cadoul să fie înmânat de bună voie la început întâlnirii ,pentru a evita neplăcerile🙏❤️ Locatie-Liviu Rebreanu 🌆 1 4 Link spre comentariu
City_boy Reputație: 66 Postat Februarie 10 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 10 Bine ai revenit ! 🤩💖🥰 Ne-a fost dor de tine ! 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 10 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 10 Chiar acum, City_boy a spus: Bine ai revenit ! 🤩💖🥰 Ne-a fost dor de tine ! Și mie de voi 🤗 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 11 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 Disponibilă 🥰❤️ 2 9 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 11 Partajează Postat Februarie 11 Am vizitat-o pe Anayss dornic să o revăd după 1 an și 5 luni.Deși au fost discuții pe aici eu am întâlnit aceeași fată okey și comunicativă. Servit cu un suc ,am stat la taclale,nu m-am simțit deloc grăbit. Apartament drăguț, rebreanu se extinde- noi scări date în folosință (cu lifturi încă în polistiren) grijă să nu confundați scarile )) Acțiune faină, ON cu "dopurile" de care mi-am adus cu placere aminte.NP în câteva poziții și CIM. Anayss are un corp superb pe care am căutat sa-l mângâi cât mai mult timpul acțiunii.Carne strong pe ea,sânii parcă și mai faini sau așa am perceput eu. Biletul de întrare 1 Lucian Blaga. Mersi de primire 'thailandeza' ) Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 11 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 Acum 10 minute, Decius a spus: Am vizitat-o pe Anayss dornic să o revăd după 1 an și 5 luni.Deși au fost discuții pe aici eu am întâlnit aceeași fată okey și comunicativă. Servit cu un suc ,am stat la taclale,nu m-am simțit deloc grăbit. Apartament drăguț, rebreanu se extinde- noi scări date în folosință (cu lifturi încă în polistiren) grijă să nu confundați scarile )) Acțiune faină, ON cu "dopurile" de care mi-am adus cu placere aminte.NP în câteva poziții și CIM. Anayss are un corp superb pe care am căutat sa-l mângâi cât mai mult timpul acțiunii.Carne strong pe ea,sânii parcă și mai faini sau așa am perceput eu. Biletul de întrare 1 Lucian Blaga. Mersi de primire 'thailandeza' ) Mulțumesc frumos ❤️😍🤗 Link spre comentariu
bulibasha Reputație: 160 Postat Februarie 11 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 11 Salutare la toată lumea în primul rând,iar în al doilea nu puteam să las așa fată să plece fără să-i calc pragul măcar o dată. Am reușit să ajung pe la ea,chiar îmi doream să o revăd și nu am fost dezamăgit,ba mai mult,a fost o întâlnire reușită din toate punctele de vedere Anays este spectacol feminin din orice poziție,propriu și figurat. 😁 Te pup bruneto și sper să ne mai vedem până nu pleci🥰🥰 2 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 11 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 Acum 21 minute, bulibasha a spus: Salutare la toată lumea în primul rând,iar în al doilea nu puteam să las așa fată să plece fără să-i calc pragul măcar o dată. Am reușit să ajung pe la ea,chiar îmi doream să o revăd și nu am fost dezamăgit,ba mai mult,a fost o întâlnire reușită din toate punctele de vedere Anays este spectacol feminin din orice poziție,propriu și figurat. 😁 Te pup bruneto și sper să ne mai vedem până nu pleci🥰🥰 Mulțumesc frumos ,pupici ❤️❤️😇 Link spre comentariu
statistics Reputație: 4783 Postat Februarie 12 Oras:Oras Oras:Oras Partajează Postat Februarie 12 On 2/10/2024 at 4:56 PM, Anayss_ said: Vin cu o modificare de preț,serviciile rămân același ,nu am servicii extra 30/minute-200 1H-400 buna Anayss_, ne bucuram ca esti bine, Poti sa ne spui de ce aceasta modificare de pret? multumim, 1 1 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 12 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 Acum 4 ore, statistics a spus: buna Anayss_, ne bucuram ca esti bine, Poti sa ne spui de ce aceasta modificare de pret? multumim, Bună @statistics Buna întrebare ,o să răspund deoarece întrebi tu,desi este o întrebare destul de banală Raspunsul este foarte simplu ,nu vreau sa intru in prea multe detalii-pretul este acela datorită faptului ca ii merit ,serviciile mele sunt pe măsura Iti mulțumesc pentru întrebare și îți urez o zi bună 🙏😘 2 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 13 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 13 ☎️Disponibilă☎️ 1 2 Link spre comentariu
Davidluky Reputație: 40 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 13 On 2/12/2024 at 12:53 PM, Anayss_ said: Bună @statistics Buna întrebare ,o să răspund deoarece întrebi tu,desi este o întrebare destul de banală Raspunsul este foarte simplu ,nu vreau sa intru in prea multe detalii-pretul este acela datorită faptului ca ii merit ,serviciile mele sunt pe măsura Iti mulțumesc pentru întrebare și îți urez o zi bună 🙏😘 S-au scumpit preturile la tren.O intrebare fara rost pentru ca asa vrea ea.. si nu doar ea multe aplica aceasta tactica restul e cancan.. Link spre comentariu
Davidluky Reputație: 40 Postat Februarie 13 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Februarie 13 Just now, Davidluky said: S-au scumpit preturile la tren.O intrebare fara rost pentru ca asa vrea ea.. si nu doar ea multe aplica aceasta tactica restul e cancan.. Biletele la tren* Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 14 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 14 Vineri va fi ultima zi în oraș😘 Link spre comentariu
emiluc Reputație: 162 Postat Februarie 14 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 14 Acum 43 minute, Anayss_ a spus: Vineri va fi ultima zi în oraș😘 Așa puțin stai la noi ???😱 Link spre comentariu
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Februarie 14 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 14 Acum 5 minute, emiluc a spus: Așa puțin stai la noi ???😱 Vizitele scurte sunt cele mai bune 😁 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum