Popescu6969 Reputație: -4 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 12, 2022 Acum 22 ore, Anayss_ a spus: Disponibilă ❤️ Ultimele 6 zile ‼️😊 Ceau! de la ce ora ești disponibilă pentru programări?
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2022 Disponibilă ☺️😛 6
Woolf.33 Reputație: 41 Postat Iulie 12, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 12, 2022 Lupul singuratic va salută, azi am ales sa merg la liceeanca "Anays", 🙂🙂🙂, Gen de fata care ai vrea să o ai si ca iubita....😉😝 , deși nu prea am facut comentarii la fetele care le-am bifat în palmares , de acum încolo cum am mai si spus, va voi delecta cu recenzia mea. 😎🥳 Programare făcută si respectată pe WhatsApp, fata frumușică, bucălată, cum a mai constatat si un alt coleg, sânii sunt tip pară, superbe...., relativ strâmpta, buna la pat. Oral bun, atentă la bijuterii, implicată, mici contre, acțiune bună schimbat cateva poziții, sociabilă , cel putin cu mine a fost o întâlnire chiar bună....🙂 E ce trebuie frumușică!!! 🥰Recomand, cu incredere!!!! Note ca info, oral 9, normal 9, igiena 10, sociabilă cu bun simt 9.5.Lupul singuratic va doreste o seara senzațională!! 🐺🐺🐺🐺🐺🐺 5 2
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 12, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 12, 2022 Acum 3 ore, Woolf.33 a spus: Lupul singuratic va salută, azi am ales sa merg la liceeanca "Anays", 🙂🙂🙂, Gen de fata care ai vrea să o ai si ca iubita....😉😝 , deși nu prea am facut comentarii la fetele care le-am bifat în palmares , de acum încolo cum am mai si spus, va voi delecta cu recenzia mea. 😎🥳 Programare făcută si respectată pe WhatsApp, fata frumușică, bucălată, cum a mai constatat si un alt coleg, sânii sunt tip pară, superbe...., relativ strâmpta, buna la pat. Oral bun, atentă la bijuterii, implicată, mici contre, acțiune bună schimbat cateva poziții, sociabilă , cel putin cu mine a fost o întâlnire chiar bună....🙂 E ce trebuie frumușică!!! 🥰Recomand, cu incredere!!!! Note ca info, oral 9, normal 9, igiena 10, sociabilă cu bun simt 9.5.Lupul singuratic va doreste o seara senzațională!! 🐺🐺🐺🐺🐺🐺 Multumesc pentru vizita 😘😘
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Băieți, știți careva dacă ea mai face și sex anal?
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 13, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2022 Acum 3 minute, Magnificul0 a spus: Băieți, știți careva dacă ea mai face și sex anal? Buna @Magnificul0 nu mai fac anal
Vizitator jhony1 Reputație: 0 Postat Iulie 13, 2022 Postat Iulie 13, 2022 Acum 3 minute, Magnificul0 a spus: Băieți, știți careva dacă ea mai face și sex anal? Face dar cu conditia sa-i canti melc melc codobelc Da o pagina in urma si vezi ce ofera. Tu esti fratele geaman a lui Lucas Magnificul? ***Spoiler alert*** nu mai face
pittysmen Reputație: 862 Postat Iulie 13, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iulie 13, 2022 Salutare tuturor. Am ramas dator cu cateva cuvinte pe acest topic,datorita faptului ca luni am decis sa o reintalnesc pe Anayss.Cum am vazut ca a fost propusa pentru "top" am spus sa ii fac din nou o vizita sa vad daca sa schimbat ceva de la prima vizita la ea.Ce pot spune este ca am avut o experienta similara cu prima intalnire,si a fost o experienta faina.Programare usor pe watss,nu astepti o eternitate sa iti raspunda,daca ii precizezi in cat timp poate sa iti raspunda.A schimbat doar apartamentul,de la intalnirea precedenta,adresa fiind aceiasi.Ajuns la locul faptei ma intampinat imbracata ca in ultima poza lasata de ea mai sus.Nu stiu depare cei care spun ca nu pot avea o socializare cu ea pe parcursul intalnirii,dar cu mine a fost foarte prietenoasa pe tot parcuraul intalnirii,chiar nu a trebuit sa vin cu intrebarii ,sau subiecte,discutia a decurs de la sine....Cat despre anal,in timpul discutilor mi-a spus ca la scos din meniu pentru moment,dar s-ar putea sa il reintroduca,acum cand cred ca va anunta.Mai multe detalii nu am sa dau despre discutiile noastre la socializare,dar pe mine ma facut sa ma simt ok in prezenta ei,frumusica,si la corp cei care ati vizitat-o o stiti ,sanii piesa de rezistenta....dar eu merg sa o vizitez pt pasarica aceea faina,cu labiile proeminente,si un mare plus este ca are macar CIM la servicii(altfel nu cred eu ca as fi revenit🙂),chiar daca ar fi de vis sa aiba si CoF dar din pacate la scos din meniu(sper sa il reintroduca)Am stat o ora,primul numar ON,nu am rezistat prea mult si am finalizat cu CIM...Stiti cum face ea ON,asa mai din tot corpul,destul de lent,se mai ajuta si de mana cate odata,eu masando la pasarica, pt mine a fost placut.Dupa o reimprospatare si o scurta socializare ,am trecut la numarul doi ,inceput tot cu ON,ma intrebat daca imi place sa aiba grija de sateliti,iam raspuns afirmativ ca da,aici ar putea sa isi imbunatateasca tehnica,sa ia macar un "egg" in gurita...Spre surprinderea mea ma facut din nou tare intr-un timp relativ scurt,oricum e fain sa o vezi cum o suge,si ce priveliste faina ai cand vine cu sanii aceia frumosi peste tine.La sugestia ei,am pus guma,sa facem si putin sex,nu de alta...dar cred ca mai avea putin si iar ma facea sa explodez in gurita ei(a simtit ea....😅)Am schimbat doua pozitii si am finalizat in prezervativ,ea cu spatele la mine,deasupra mea,si eu avand o priveliste frumoasa cum se mula pasarica ei pe instrument. Mai are cateva lucruri poate de imbunatatit,poate sa faca oralul mai deep,pt cei care le place asa(oricum e un plus ca are grija cat de cat de sateliti),sa nu se ajute asa mult de mana,ca is unii care urmaresc acest lucrul,poate pt cei care is de cursa lunga si se duc intr-o ora sa futa 59 de minute..nu stiu daca ar face fata🙂...Pt mine a foat foarte placuta intalnirea si cu siguranta mai voi revenii cand se intoarce cu forte proaspete..Am sa mai dau note,cu toate ca am mai dat,oricum nu sunt profesor,poate is subiective,important e ca am petrecut timp de calitate in prezenta ei si m-am simtit bine. Locatie :9 Rebreanu ON: 9 (cu toate ca fost super ok,cand ai fost supt de alte fete care sunt profesoare in domeniu...numai poti sa dai note de 10 asa usor😅) CIM:10 NP: 9 Igiena:10 Aspect:10 P.S. Am inteles ca o sa stea in vacanta ,cel putin o luna.Data viitoare am sa ii solicit sa ma astepte goala,ca am fost gelos ca pe unii colegi asa i-a asteptat😅.Te pup Anayss si sper sa revii cu forte proaspete si sa ne surpinzi cu lucruri placute cat mai placute❤....(mai nene😅) 6 2
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 13, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 13, 2022 Acum 5 ore, pittysmen a spus: Salutare tuturor. Am ramas dator cu cateva cuvinte pe acest topic,datorita faptului ca luni am decis sa o reintalnesc pe Anayss.Cum am vazut ca a fost propusa pentru "top" am spus sa ii fac din nou o vizita sa vad daca sa schimbat ceva de la prima vizita la ea.Ce pot spune este ca am avut o experienta similara cu prima intalnire,si a fost o experienta faina.Programare usor pe watss,nu astepti o eternitate sa iti raspunda,daca ii precizezi in cat timp poate sa iti raspunda.A schimbat doar apartamentul,de la intalnirea precedenta,adresa fiind aceiasi.Ajuns la locul faptei ma intampinat imbracata ca in ultima poza lasata de ea mai sus.Nu stiu depare cei care spun ca nu pot avea o socializare cu ea pe parcursul intalnirii,dar cu mine a fost foarte prietenoasa pe tot parcuraul intalnirii,chiar nu a trebuit sa vin cu intrebarii ,sau subiecte,discutia a decurs de la sine....Cat despre anal,in timpul discutilor mi-a spus ca la scos din meniu pentru moment,dar s-ar putea sa il reintroduca,acum cand cred ca va anunta.Mai multe detalii nu am sa dau despre discutiile noastre la socializare,dar pe mine ma facut sa ma simt ok in prezenta ei,frumusica,si la corp cei care ati vizitat-o o stiti ,sanii piesa de rezistenta....dar eu merg sa o vizitez pt pasarica aceea faina,cu labiile proeminente,si un mare plus este ca are macar CIM la servicii(altfel nu cred eu ca as fi revenit🙂),chiar daca ar fi de vis sa aiba si CoF dar din pacate la scos din meniu(sper sa il reintroduca)Am stat o ora,primul numar ON,nu am rezistat prea mult si am finalizat cu CIM...Stiti cum face ea ON,asa mai din tot corpul,destul de lent,se mai ajuta si de mana cate odata,eu masando la pasarica, pt mine a fost placut.Dupa o reimprospatare si o scurta socializare ,am trecut la numarul doi ,inceput tot cu ON,ma intrebat daca imi place sa aiba grija de sateliti,iam raspuns afirmativ ca da,aici ar putea sa isi imbunatateasca tehnica,sa ia macar un "egg" in gurita...Spre surprinderea mea ma facut din nou tare intr-un timp relativ scurt,oricum e fain sa o vezi cum o suge,si ce priveliste faina ai cand vine cu sanii aceia frumosi peste tine.La sugestia ei,am pus guma,sa facem si putin sex,nu de alta...dar cred ca mai avea putin si iar ma facea sa explodez in gurita ei(a simtit ea....😅)Am schimbat doua pozitii si am finalizat in prezervativ,ea cu spatele la mine,deasupra mea,si eu avand o priveliste frumoasa cum se mula pasarica ei pe instrument. Mai are cateva lucruri poate de imbunatatit,poate sa faca oralul mai deep,pt cei care le place asa(oricum e un plus ca are grija cat de cat de sateliti),sa nu se ajute asa mult de mana,ca is unii care urmaresc acest lucrul,poate pt cei care is de cursa lunga si se duc intr-o ora sa futa 59 de minute..nu stiu daca ar face fata🙂...Pt mine a foat foarte placuta intalnirea si cu siguranta mai voi revenii cand se intoarce cu forte proaspete..Am sa mai dau note,cu toate ca am mai dat,oricum nu sunt profesor,poate is subiective,important e ca am petrecut timp de calitate in prezenta ei si m-am simtit bine. Locatie :9 Rebreanu ON: 9 (cu toate ca fost super ok,cand ai fost supt de alte fete care sunt profesoare in domeniu...numai poti sa dai note de 10 asa usor😅) CIM:10 NP: 9 Igiena:10 Aspect:10 P.S. Am inteles ca o sa stea in vacanta ,cel putin o luna.Data viitoare am sa ii solicit sa ma astepte goala,ca am fost gelos ca pe unii colegi asa i-a asteptat😅.Te pup Anayss si sper sa revii cu forte proaspete si sa ne surpinzi cu lucruri placute cat mai placute❤....(mai nene😅) Multumesc pentru vizita ,sa ne vedem cu bine data viitoare,pupicii 🥰😍❤️ 1
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 14, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 14, 2022 Disponibilă pana la 23:00😘 Ultimele 3 zile ☺️ 1
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2022 Disponibilă pana la ora 17:00🌸 1
Victor87 Reputație: 267 Postat Iulie 16, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 16, 2022 Salutare,am vizitat-o pe Anayss și zic să las câteva rânduri despre întâlnire. Mod stabilire întâlnire direct prin apel telefonic stabilim ora și ajung cam în 10 minute la ia că avea liber și eu eram în zonă. Anayss,brunetă, nu foarte înaltă, subtirica,frumușică la față,sâni frumoși rău de tot. Ma așteptat goală ma invitat direct în dormitor, zicea că pleacă în vacanță,schimbăm câteva vorbe pare mai interesată de telefon decât de mine. Cam asta a fost socializarea și mă cer la duș. Întors în dormitor începe cu ON nimic wow nimic deosebit, saruta și sateliți asta e plăcut în rest nu ma convins cu ON. Montează prezervativu la cerere schimbăm 3 poziții și termin. Îmi da un șervețel, stau 2 minute întins pe pat,fata tot cu telefonul în mana,mai un sms. Achitat 150 de lei o finalizare. 2 1
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2022 Acum 3 ore, Victor87 a spus: Salutare,am vizitat-o pe Anayss și zic să las câteva rânduri despre întâlnire. Mod stabilire întâlnire direct prin apel telefonic stabilim ora și ajung cam în 10 minute la ia că avea liber și eu eram în zonă. Anayss,brunetă, nu foarte înaltă, subtirica,frumușică la față,sâni frumoși rău de tot. Ma așteptat goală ma invitat direct în dormitor, zicea că pleacă în vacanță,schimbăm câteva vorbe pare mai interesată de telefon decât de mine. Cam asta a fost socializarea și mă cer la duș. Întors în dormitor începe cu ON nimic wow nimic deosebit, saruta și sateliți asta e plăcut în rest nu ma convins cu ON. Montează prezervativu la cerere schimbăm 3 poziții și termin. Îmi da un șervețel, stau 2 minute întins pe pat,fata tot cu telefonul în mana,mai un sms. Achitat 150 de lei o finalizare. Multumesc pentru vizita 😘😘
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 16, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 16, 2022 Sa ne auzim cu bine data viitoare 🥰❤️
shoby233 Reputație: 403 Postat Iulie 16, 2022 Postat Iulie 16, 2022 Acum 3 ore, Anayss_ a spus: Sa ne auzim cu bine data viitoare 🥰❤️ Vacanța plăcută 🥂
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 25, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 25, 2022 Buna dragilor!De maine voi fi disponibilă in orașul vostru cateva zile!❤️☺️ 1
burebista88 Reputație: 99 Postat Iulie 25, 2022 Postat Iulie 25, 2022 Acum 2 minute, Anayss_ a spus: Buna dragilor!De maine voi fi disponibilă in orașul vostru cateva zile!❤️☺️ Locația tot pe LR? Mulțumesc
cascavaI Reputație: 84 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 12 hours ago, Anayss_ said: Buna dragilor!De maine voi fi disponibilă in orașul vostru cateva zile!❤️☺️ ufff, cand o sa pot sa dau si eu like sau ❤️ ? te pup @Anayss_ si abia astept sa ne revedem
Anayss_ Reputație: 2651 Postat Iulie 26, 2022 Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Telefon: 0721071845 Oras:Timișoara Disponibila Autor Postat Iulie 26, 2022 Disponibilă începând cu ora 13:00❤️ 📍Locație-Liviu rebreanu 📍 1 4
alarma Reputație: 829 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 On 7/10/2022 at 10:52 PM, cascavaI said: - @Anayss_, ce zici, batem recodul de 4h al lui @alarma ? interesanta relatare, sa-ti fie de bine cat despre record... nu stiu ce sa zic. Daca nu ai izbutit nimic pana acum, nu stai prea bine, pt ca zilele astea revine draga mea si am planuri mari, sunt complet reincarcat si oricum, e doar record personal, nici nu m-am gandit asa la el pana acum, sunt convins ca exista persoane cu performante mult mai bune in domeniu cer scuze pt offtopic, da' m-am simtit un pic provocat 2
statistics Reputație: 4783 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Oras Oras:Oras Postat Iulie 26, 2022 On 7/11/2022 at 12:06 AM, statistics said: ... Sustin propunerea pt @Anayss_ la Top, ... daca sunt corectii de facut de la cei din lista va rog sa o faceti in seara asta, multumesc. vom trece @Anayss_ la top in catalogul statistics daca nu exista recenzii negative sau reclamatii postate pana deseara pozitia va fi pastrata atata timp cat serviciile si tarifele nu se deterioreaza felicitari @Anayss_ 1
logann111 Reputație: 85 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Acum 56 minute, statistics a spus: vom trece @Anayss_ la top in catalogul statistics daca nu exista recenzii negative sau reclamatii postate pana deseara pozitia va fi pastrata atata timp cat serviciile si tarifele nu se deterioreaza felicitari @Anayss_ Merita 👍 1
Victor87 Reputație: 267 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Iulie 26, 2022 Acum 1 oră, statistics a spus: vom trece @Anayss_ la top in catalogul statistics daca nu exista recenzii negative sau reclamatii postate pana deseara pozitia va fi pastrata atata timp cat serviciile si tarifele nu se deterioreaza felicitari @Anayss_ @statistics Ce ne poți spune despre experienta ta cu fata? Cum ai descrie serviciile si tarifele? 2 1
clasament12 Reputație: 25 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Am fost si eu acum ceva timp la ea. Nu e rea, dar nici wow. Merita incercata dar nu de doua ori, parerea mea.😁 1
jagermeisterr Reputație: 73 Postat Iulie 26, 2022 Postat Iulie 26, 2022 Acum 1 oră, clasament12 a spus: Am fost si eu acum ceva timp la ea. Nu e rea, dar nici wow. Merita incercata dar nu de doua ori, parerea mea.😁 Complet de acord, Anayss nu merita încercată de doua ori ci de cel puțin 69 de ori 😁 De ce de 69 de ori? De ce nu? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum