Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Buna dimineața azi este ultima zi in București și o sa fiu disponibilă de la ora 10:00 la ora 22:00 . Va pup 💋 și va doresc o zi frumoasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 29, 2023 Partajează Postat Noiembrie 29, 2023 Hey am zis sa va mai spun odată celor care vreți sa mai veniți azi ultima programare va fi pentru 21:30 după voi pleca . Pupici 💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Buna dimineața Dragi mei azi voi fi disponibilă de la ora 13:00 la ora 23:00 . Pupici o zi frumoasa va doresc 💋💋💋 Link spre comentariu
Saracu Reputație: 162 Postat Decembrie 4, 2023 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Ai revenit, sau nu ai mai plecat? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 20 minutes ago, Saracu said: Ai revenit, sau nu ai mai plecat? Am revenit și voi fi in București doar 2 zile Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 4, 2023 Partajează Postat Decembrie 4, 2023 Buna ! Va rog pe cei ce va faceți programări sa le faceți din timp mai ales ca nu stau foarte mult timp vreau sa va pot primi pe toți cei care vreți sa veniți . Nu uiți azi sunt pana la 23:00 și mâine o sa încep la ora 10:00 și o sa fiu doar pana la ora 22:00 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Neața ! Va pup azi mai sunt in București după iar dispar din peisaj pana săptămâna viitoare . Încep cu programările de la ora 10:00 și ultima programare va fi la 21:30 . O zi frumoasa va doresc 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Va fac ziua mai frumoasa 💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2023 Partajează Postat Decembrie 5, 2023 Hey nu uitați ultima zi săptămâna asta asa ca cine mai vrea sa vina este așteptat . Sunt doar pana la ora 22:00 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 10, 2023 Partajează Postat Decembrie 10, 2023 Hey mâine după ora 14:00 o sa fiu la birou pentru programări va rog sa le faceți din timp . Pupici 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Partajează Postat Decembrie 11, 2023 Buna dragi mei azi incep de la 14:00 pana la ora 23:00 . Va pup și va aștept cu drag Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Buna dimineața scumpi mei azi este ultima zi pe aceasta săptămâna și o sa fiu disponibilă de la ora 10:00 la ora 22:00 . Pt cei ce nu ma ți vizitat locația este lângă sala palatului . Va doresc o zi frumoasa! Pupici 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 Hei vreau sa va anunț ca mai revin luni , marți și miercuri in acest an . Va pup și va urez o zi frumoasa 💋💋💋 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2023 Partajează Postat Decembrie 12, 2023 19 minutes ago, Sandra4 said: Hei vreau sa va anunț ca mai revin luni , marți și miercuri in acest an . Va pup și va urez o zi frumoasa 💋💋💋 Scuze luni , marți și miercuri săptămâna viitoare și azi sunt doar pana la ora 22:00 pupici ! Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 180 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2023 La 05.12.2023 la 11:02, Sandra4 a spus: Va fac ziua mai frumoasa 💋 Astazi s au aliniat planetele si am reusit din nou dupa ceva vreme sa o revad pe superba Sandra. pentru doritorii a revenit azi tot asa pt 3 zile pana miercuri inclusiv o gasiti de dimineata pana seara tarziu adresa aceasi unde am cunoscuto Sala Palatului vizavi ap frumos la baie tot ce trebuie ea se stie piesa de rezistenta sanii am optat pt un oral destul de bun si normal pe la spate si mama mama ce frumos se vedeau sanii cadoul este 150/300 o seara superba Sandra mi ai facut ziua mai energica.. Link spre comentariu
Mariusraduu Reputație: 17 Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Acum 19 minute, raynefabyan a spus: Astazi s au aliniat planetele si am reusit din nou dupa ceva vreme sa o revad pe superba Sandra. pentru doritorii a revenit azi tot asa pt 3 zile pana miercuri inclusiv o gasiti de dimineata pana seara tarziu adresa aceasi unde am cunoscuto Sala Palatului vizavi ap frumos la baie tot ce trebuie ea se stie piesa de rezistenta sanii am optat pt un oral destul de bun si normal pe la spate si mama mama ce frumos se vedeau sanii cadoul este 150/300 o seara superba Sandra mi ai facut ziua mai energica.. La anul mai vine pe la noi superbisima @Sandra4 ?? Eu am abonament la ea frate , asa sani mai rar !! 👌🤪 daca mai slabeste cateva kg e top . 🔥 1 Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 180 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Acum 16 minute, Mariusraduu a spus: La anul mai vine pe la noi superbisima @Sandra4 ?? Eu am abonament la ea frate , asa sani mai rar !! 👌🤪 daca mai slabeste cateva kg e top . 🔥 oricum o sa slabeasca ea na sti cum e dupa sarcina unei femei se mai igrasa..nu stie sigur daca mai revine are alte planurii daca i reusesc nu mai vine... 2 Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 180 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Acum 20 minute, Mariusraduu a spus: La anul mai vine pe la noi superbisima @Sandra4 ?? Eu am abonament la ea frate , asa sani mai rar !! 👌🤪 daca mai slabeste cateva kg e top . 🔥 asa ca dute sa nu pierzi abonamentul ca expira la finalul anului Link spre comentariu
Mariusraduu Reputație: 17 Postat Decembrie 18, 2023 Partajează Postat Decembrie 18, 2023 Acum 17 minute, raynefabyan a spus: asa ca dute sa nu pierzi abonamentul ca expira la finalul anului Laso ca vine ea . Nu ne lasa ❤️ Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 180 Postat Decembrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 18, 2023 1 oră în urmă, Mariusraduu a spus: Laso ca vine ea . Nu ne lasa ❤️ hmm ba cam da la cat o cunosc nu moare dupa asta stie. cum e si cu job. acum trece ea printr o perioada mai proasta.. 2 Link spre comentariu
gentle man Reputație: 28 Postat Decembrie 19, 2023 Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Telefon: [email protected] Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 19, 2023 Salut, am fost la Sandra aseara dupa o programare in prealabil. Actiunea a decurs dupa cum urmeaaza: locatie -10 Corp- sani imensi mari aproape de bbw -9 pentru mine Oral protejat- bine facut am simtit buzele ce se muleaza perfect alternand cu un sex intre sani, fara atentie la sateliti totusi, ar ajuta putin ulei pentru ca sexul intre sani sa se simta corespunzator-8 normal protejat- lady on top, fain cu acei sani imensi acoperindu-ti fata, nu am mai schimbat pozitia -9 a doua finalizare a decurs intr-un mod similar. Pentru amatori de sani mari este ce trebuie doamna. cadou 300 lei achitati la inceput Ciocane tari sa aveti! 1 1 Link spre comentariu
adi.11one Reputație: 1 Postat Decembrie 20, 2023 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Decembrie 20, 2023 Manat de spusele colegului de mai sus, am fost la Sandra, early Christmas gift. Am inteles ca pleaca astazi si posibil sa nu mai revina (curand), inca un motiv in plus sa am "pauza de pranz" cu ea. E o femeie misto. Inalta, frumoasa, voluptoasa, iar sanii, oh, sanii, deliciosi. Locatia e f ok, curata, caldura in dormitor, apa calda, prosop curat, tot ce trebuie. Am venit in cap cu 2 fin lazy boy dar la prima a reusit din oral. Chiar am fost surprins, fiind protejat. La cea de-a doua, evident, lady on top, sufocat de sani :)) As mai reveni daca va reveni si ea, desi mi-e f greu in timpul saptamanii. 1h, 300 ron. Happy holidays! Te pup, Sandra 1 Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 180 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 26, 2023 La 14.03.2022 la 12:50, Sandra4 a spus: Buna este mai ok asa ? 💋 Meryy Chrismas Sandra... Link spre comentariu
Mariusraduu Reputație: 17 Postat Decembrie 26, 2023 Partajează Postat Decembrie 26, 2023 Acum 14 ore, raynefabyan a spus: Meryy Chrismas Sandra... Mai vine ??? Link spre comentariu
raynefabyan Reputație: 180 Postat Decembrie 27, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 27, 2023 Acum 18 ore, Mariusraduu a spus: Mai vine ??? Nu cred , din ce am vorbit cu ea... i poti lasa un mesaj iar in finctie de mesaje se poate sa vina s au nu insa de anul viitor sanse mari sa nu mai vina.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum