Sari la conținut

Elenaaaa

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Bună sunt Elenaaa vă astept în compania mea!

150-finalizarea 20 minute
250-ora 40-60 min
Servicii:Oral neprotejat în funcție de igiena,normal doar protejat,atingeri,diferite poziții,finalizare corporală,69

Extra : Fk+50,finalizare orală +50

❤️

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 2 minute, Elenaaaaa72 a spus:

Bună sunt Elenaaa vă astept în compania mea!

150-finalizarea 20 minute
250-ora 40-60 min
Servicii:Oral neprotejat în funcție de igiena,normal doar protejat,atingeri,diferite poziții,finalizare corporală,69

Extra : Fk+50,finalizare orală +50

❤️

deja ai un topic, inca unul ti-a fost inchis tot pe acelasi motiv... de ce nu te rezumi in a posta pe acel topic? ai impresia ca te faci mai vizibila in acest fel?

Link spre comentariu
Acum 9 minute, nicieu a spus:

deja ai un topic, inca unul ti-a fost inchis tot pe acelasi motiv... de ce nu te rezumi in a posta pe acel topic? ai impresia ca te faci mai vizibila in acest fel?

😜 Nu vreau să ma fac vizibila în nici un fel , postez pentru ca așa vreau eu…Nu mai am contul de la topicul celălalt care încă nu este închis , și vreau sa postez de pe ăsta

• Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator nicieu
Reputație: 0
Acum 17 minute, Elenaaaaa72 a spus:

😜 Nu vreau să ma fac vizibila în nici un fel , postez pentru ca așa vreau eu…Nu mai am contul de la topicul celălalt care încă nu este închis , și vreau sa postez de pe ăsta

papusa, nu trebuie sa ai alt cont... trebuie sa postezi pe topicul care este deja deschis despre tine, deja ai mai postat acolo tot cu contul asta! 🤣

Link spre comentariu
Acum 1 minut, nicieu a spus:

papusa, nu trebuie sa ai alt cont... trebuie sa postezi pe topicul care este deja deschis despre tine, deja ai mai postat acolo tot cu contul asta! 🤣

Și care este problema ta? Esti cumva interesat să îmi faci vreo vizita de tot îmi scrii aici? Sau esti doar unu care se plictisește si nu are ce face pe acasa ? Ca sa stiu nu de alta 👍, Nu iti convine ca am mai multe deschise nu mai ma tot urmări sa vezi ce si cum, pentru cine este interesat sa ma viziteze poate viza profilul de public si sa ma contacteze ! Pentru cei ca si tine care nu au ce face si urmăresc fiecare persoana sa vada ce mai face pe aici nu au decat bafta!

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Acum 15 minute, Elenaaaaa72 a spus:

Și care este problema ta? Esti cumva interesat să îmi faci vreo vizita de tot îmi scrii aici? Sau esti doar unu care se plictisește si nu are ce face pe acasa ? Ca sa stiu nu de alta 👍, Nu iti convine ca am mai multe deschise nu mai ma tot urmări sa vezi ce si cum, pentru cine este interesat sa ma viziteze poate viza profilul de public si sa ma contacteze ! Pentru cei ca si tine care nu au ce face si urmăresc fiecare persoana sa vada ce mai face pe aici nu au decat bafta!

Disperarea e mare...

@pisicuts inchide/sterge si tu din topicele deschise in exces de fatuca asta.

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 4 minute, talibanu a spus:

Faptul ca deschizi alte topice nu face altceca decat sa dovedeasca ca esti fomista...continua :)

😂😂😂 Sunt tare Fomista,îmi pare rau dar cred ca îmi permit mai multe decat majoritatea dintre voi 😂

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 4 minute, Elenaaaaa72 a spus:

😂😂😂 Sunt tare Fomista,îmi pare rau dar cred ca îmi permit mai multe decat majoritatea dintre voi 😂

Da...stim...tu esti cea mai bogata dintre noi 🤣 hai spune-ne si ce avem in stomac...deja ne-am obisnuit cu specia pe care o reprezinti.

• Like 1
  • Haha 5
Link spre comentariu
5 minutes ago, talibanu said:

Da...stim...tu esti cea mai bogata dintre noi 🤣 hai spune-ne si ce avem in stomac...deja ne-am obisnuit cu specia pe care o reprezinti.

May, dacă zice ca ai în stomac ciorba cu afumătura, fac urat. 😂😂

• Haha 2
Link spre comentariu
Acum 6 minute, g2br13l a spus:

May, dacă zice ca ai în stomac ciorba cu afumătura, fac urat. 😂😂

😂 Frumos spirit de gluma, nu o luați în nume de rau ca asta nu e important ce mâncăm fiecare ….Treaba fiecăruia ce are în stomac…🥲

Link spre comentariu
1 minute ago, Elenaaaaa72 said:

😂 Frumos spirit de gluma, nu o luați în nume de rau ca asta nu e important ce mâncăm fiecare ….Treaba fiecăruia ce are în stomac…🥲

Nu e gluma fata. El este cel mai tare bucătar din Constanța. A fost în semifinale la Chefi la cuțite și ma minte de un an ca îmi face ciorba de afumătura 

• Haha 3
Link spre comentariu
1 oră în urmă, g2br13l a spus:

Nu e gluma fata. El este cel mai tare bucătar din Constanța. A fost în semifinale la Chefi la cuțite și ma minte de un an ca îmi face ciorba de afumătura 

😂😂😂 Mai așteaptă putin poate îți face vreo surpriza mai delicioasa de atat 😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București
Acum 1 oră, Elenaaaaa72 a spus:

Vai de pula mea, cât pe ce să o fi contactat, era singura interesanta din ultimul timp, dar când văd ce scoate pe gură... 🤦

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 minute, action a spus:

Vai de pula mea, cât pe ce să o fi contactat, era singura interesanta din ultimul timp, dar când văd ce scoate pe gură... 🤦

Eu m-am referit strict la cei care comentează, la adresa mea si fără să cunoască….Vino sa mă vizitezi si cred îți vei schimba părerea…..Penteu cei care stiu sa aprecieze si stiu sa explice frumos sunt foarte Ok…🤩

Link spre comentariu

Ca să nu o mai lungesc , nu am stiut ca nu merge sa deschizi mai multe topice ….Iar pentru cei cărora vi se pare ca am vorbit mai urat sau într un alt fel îmi cer scuze…Nu am intenționat sa supar pe nimeni….Multe lucruri care le am spus au fost doar în gluma…Așa că îmi pare rau daca s-a înțeles gresit! 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...