KarinaBaby Reputație: 130 Postat Martie 20, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Martie 20, 2022 Buna sunt Karina 🥰 Am 20 de ani si va astept in Suceava pentru a îndeplini plăcerile unor domni manierați si respectuoși 🤤 . Anunțul se adresează domnilor ce vor o experienta noua in compania unei domnișoare stilate si cu simtul umorului.👠 Pun accent pe discreție si seriozitate . Imi rezerv dreptul de a-mi selecta clientii Serviciile pe care le ofer :💦 📌oral si normal protejat 📌Anal protejat (100 extra) 📌Finalizare faciala , corporala, orala 📌GFE 📌Oral neprotejat 📌69 🛑150 Finalizarea / 250 ora 🛑 Informațiile din profilul meu si fotografiile sunt reale. Astept apelul vostru 📞❤️❤️ 0758987868 Voi fi disponibila incepand de maine in jurul orelor 14:30-15:00 și tot mâine voi reveni cu detalii legate de locația unde ma puteți vizita💋
KarinaBaby Reputație: 130 Postat Martie 21, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 21, 2022 Bună dragii mei suceveni, abia acum am reusit sa ajung în locație, în 30 de minute pot începe sa va programez.💋 Ca locație ma puteți vizita pe Aleea Jupiter nr 14, la Complex West Side, Zona Cartodrom.
themaax2012 Reputație: 94 Postat Martie 21, 2022 Telefon: mr.john_doe2010 Oras:Prahova, Ploiesti Telefon: mr.john_doe2010 Oras:Prahova, Ploiesti Postat Martie 21, 2022 23 minutes ago, KarinaBaby said: Bună dragii mei suceveni, abia acum am reusit sa ajung în locație, în 30 de minute pot începe sa va programez.💋 Ca locație ma puteți vizita pe Aleea Jupiter nr 14, la Complex West Side, Zona Cartodrom. Marti seara sau miercuri ... o vizita la hotelul unde sunt cazat se poate ?
KarinaBaby Reputație: 130 Postat Martie 21, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 21, 2022 1 oră în urmă, themaax2012 a spus: Marti seara sau miercuri ... o vizita la hotelul unde sunt cazat se poate ? Buna dragule, din pacate nu fac deplasari daca doresti te astept in locația mea!💋
KarinaBaby Reputație: 130 Postat Martie 22, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 22, 2022 Bună dimineața dragi suceveni, astăzi ma puteti vizita pana la ora 00, va pup si va astept cu drag💋
ciprian2014 Reputație: 3 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 Salut! Este prima mea recenzie pentru mine. Sper că va fi ok. Azi am avut ocazia să-i fac o vizită domnisoarei și bine am făcut nu regret deloc întâlnirea. Programarea prin mesaje la numărul din titlu, locația curata cu baie dotată așa cum trebuie (cabina duș, geluri, prosoape curate). Locuri de parcare se găsesc destul de greu în zonă. Domnișoara are cam 20 ani, 1.55, 50kg sani nr.2 fermi, plăcut gusturilor mele.Are trupul exact așa cum îmi place mie sa fie o femeie. Am ales o finalizare (150 ron)care a inceput cu sărutări tandre pe corp apoi a început cu un ON de nota 10 .........69 igiena de nota 10. Face si anal extra 100 ron. Finalizat NP misionar. Note ON 10 NP 10 GFE 10 IGIENA 10 AMABILITATE 10 Dacă sunteți obișnuiți cu tunate, buzițe botoxate pline de fițe și grăbite ...stați acasă. Dar dacă vreți o experiență adevărată merită . De recomandat? Da! 100% am sa revin și asta va fi data viitoare ...când i-am promis și un anal.😘 Baftă la ciocănit!😁 Azi am avut ocazia să-i fac o vizită domnisoarei și bine am făcut nu regret deloc întâlnirea. Programarea prin mesaje la numărul din titlu, locația curata cu baie dotată așa cum trebuie (cabina duș, geluri, prosoape curate). Locuri de parcare se găsesc destul de greu în zonă. Domnișoara are cam 20 ani, 1.55, 50kg sani nr.2 fermi, plăcut gusturilor mele.Are trupul exact așa cum îmi place mie sa fie o femeie. Am ales o finalizare (150 ron)care a inceput cu sărutări tandre pe corp apoi a început cu un ON de nota 10 .........69 igiena de nota 10. Face si anal extra 100 ron. Finalizat NP misionar. Note ON 10 NP 10 GFE 10 IGIENA 10 AMABILITATE 10 Dacă sunteți obișnuiți cu tunate, buzițe botoxate pline de fițe și grăbite ...stați acasă. Dar dacă vreți o experiență adevărată merită . De recomandat? Da! 100% am sa revin și asta va fi data viitoare ...când i-am promis și un anal.😘 Baftă la ciocănit!😁 1
ciprian2014 Reputație: 3 Postat Martie 22, 2022 Postat Martie 22, 2022 Acum 16 ore, KarinaBaby a spus: Bună dimineața dragi suceveni, astăzi ma puteti vizita pana la ora 00, va pup si va astept cu drag💋 Salut! Este prima mea recenzie pentru mine. Sper că va fi ok. Azi am avut ocazia să-i fac o vizită domnisoarei și bine am făcut nu regret deloc întâlnirea. Programarea prin mesaje la numărul din titlu, locația curata cu baie dotată așa cum trebuie (cabina duș, geluri, prosoape curate). Locuri de parcare se găsesc destul de greu în zonă. Domnișoara are cam 20 ani, 1.55, 50kg sani nr.2 fermi, plăcut gusturilor mele.Are trupul exact așa cum îmi place mie sa fie o femeie. Am ales o finalizare (150 ron)care a inceput cu sărutări tandre pe corp apoi a început cu un ON de nota 10 .........69 igiena de nota 10. Face si anal extra 100 ron. Finalizat NP misionar. Note ON 10 NP 10 GFE 10 IGIENA 10 AMABILITATE 10 Dacă sunteți obișnuiți cu tunate, buzițe botoxate pline de fițe și grăbite ...stați acasă. Dar dacă vreți o experiență adevărată merită . De recomandat? Da! 100% am sa revin și asta va fi data viitoare ...când i-am promis și un anal.😘 Baftă la ciocănit!😁 1 1
KarinaBaby Reputație: 130 Postat Martie 23, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 23, 2022 Acum 7 ore, ciprian2014 a spus: Salut! Este prima mea recenzie pentru mine. Sper că va fi ok. Azi am avut ocazia să-i fac o vizită domnisoarei și bine am făcut nu regret deloc întâlnirea. Programarea prin mesaje la numărul din titlu, locația curata cu baie dotată așa cum trebuie (cabina duș, geluri, prosoape curate). Locuri de parcare se găsesc destul de greu în zonă. Domnișoara are cam 20 ani, 1.55, 50kg sani nr.2 fermi, plăcut gusturilor mele.Are trupul exact așa cum îmi place mie sa fie o femeie. Am ales o finalizare (150 ron)care a inceput cu sărutări tandre pe corp apoi a început cu un ON de nota 10 .........69 igiena de nota 10. Face si anal extra 100 ron. Finalizat NP misionar. Note ON 10 NP 10 GFE 10 IGIENA 10 AMABILITATE 10 Dacă sunteți obișnuiți cu tunate, buzițe botoxate pline de fițe și grăbite ...stați acasă. Dar dacă vreți o experiență adevărată merită . De recomandat? Da! 100% am sa revin și asta va fi data viitoare ...când i-am promis și un anal.😘 Baftă la ciocănit!😁 Multumeesc❤💋
KarinaBaby Reputație: 130 Postat Martie 23, 2022 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Martie 23, 2022 Dragi suceveni, astăzi este ultima zi pe care o voi petrece in orasul vostru. Ma puteti vizita incepand cu ora 9:30 programari atat telefonic cât și pe whatsapp💋 Va pup si sa aveți o saptamana frumoasa în continuare💋
mirindaporto Reputație: 141 Postat Martie 23, 2022 Oras:- Oras:- Postat Martie 23, 2022 Acum 7 ore, ciprian2014 a spus: Salut! Este prima mea recenzie pentru mine. Sper că va fi ok. Azi am avut ocazia să-i fac o vizită domnisoarei și bine am făcut nu regret deloc întâlnirea. Programarea prin mesaje la numărul din titlu, locația curata cu baie dotată așa cum trebuie (cabina duș, geluri, prosoape curate). Locuri de parcare se găsesc destul de greu în zonă. Domnișoara are cam 20 ani, 1.55, 50kg sani nr.2 fermi, plăcut gusturilor mele.Are trupul exact așa cum îmi place mie sa fie o femeie. Am ales o finalizare (150 ron)care a inceput cu sărutări tandre pe corp apoi a început cu un ON de nota 10 .........69 igiena de nota 10. Face si anal extra 100 ron. Finalizat NP misionar. Note ON 10 NP 10 GFE 10 IGIENA 10 AMABILITATE 10 Dacă sunteți obișnuiți cu tunate, buzițe botoxate pline de fițe și grăbite ...stați acasă. Dar dacă vreți o experiență adevărată merită . De recomandat? Da! 100% am sa revin și asta va fi data viitoare ...când i-am promis și un anal.😘 Baftă la ciocănit!😁 Yeah, seems legit..
dante27 Reputație: 60 Postat Martie 24, 2022 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Martie 24, 2022 I-am facut si eu o vizita Karinei in timpul scurtei ei vizite la noi in oras. Am facut programare cu o zi inainte, pe whatsapp, confirmata in ziua cu pricina. Locatia discreta, zona Cartodrom, usor de ajuns si cu locuri de parcare suficiente (in timpul zilei ). Garsoniera curata, propop curat, gel de dus, apa calda, etc ... Am discutat serviile si pretul inainte de a incepe: 150 fin/ 250 ora Pozele ei sunt reale, fara nici un dubiu. Actiunea a inceput cu un dus scurt din partea mea, apoi ON, destul de anost. O singura miscare, fara artificii. Am trecut la normal, unde am avut supriza ca ea sa nu fie epilata, ceea ce mi-a lasat un gust amar (la figurat). Normal protejat, unde a folosit destul de mult lubrifiant. Misionar, gemete usoare, finalizare in balonas. Note: Locatie: 10 - apartament curant, nimic de reprosat. Igiena: 7 - fara mirosuri suspecte, dar neepilata Aspect fizic: 9 Oral: 7 - neprotejat, o singura "viteza", fara nici un artificiu. Normal: 9 GFE: 9 - vorbareata, incearca sa se faca placuta De revenit? Nu stiu, probabil nu, nu m-a impresionat cu nimic. 1 1
Sinner1 Reputație: 52 Postat Martie 28, 2022 Oras:Romania Disponibila Oras:Romania Disponibila Postat Martie 28, 2022 On 3/23/2022 at 8:37 AM, KarinaBaby said: Dragi suceveni, astăzi este ultima zi pe care o voi petrece in orasul vostru. Ma puteti vizita incepand cu ora 9:30 programari atat telefonic cât și pe whatsapp💋 Va pup si sa aveți o saptamana frumoasa în continuare💋 Buna! Mai esti in suceava? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum