piftic Reputație: 208 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 Și eu care credeam că va prinde careva referința @Madaa1999 era doar o tentativă de glumă, n-am intenționat să te fac să te simți prost, îmi cer scuze, cum spuneai gusturile nu se discută și oricum arăți bine, chiar dacă un pic prea skinny pentru gusturile mele. 1
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 Acum 25 minute, piftic a spus: Și eu care credeam că va prinde careva referința @Madaa1999 era doar o tentativă de glumă, n-am intenționat să te fac să te simți prost, îmi cer scuze, cum spuneai gusturile nu se discută și oricum arăți bine, chiar dacă un pic prea skinny pentru gusturile mele. Nu am de ce sa ma simt prost. Însă cu toții suntem diferiți . Știm cu toții bine acest aspect ! Haideți sa fim mai buni ca este gratis ❤️🤗🙏🏼
porcusor86 Reputație: 6 Postat Martie 30, 2022 Oras:Pă tâmpa Oras:Pă tâmpa Postat Martie 30, 2022 16 minutes ago, Madaa1999 said: Nu am de ce sa ma simt prost. Însă cu toții suntem diferiți . Știm cu toții bine acest aspect ! Haideți sa fim mai buni ca este gratis ❤️🤗🙏🏼 Noi suntem buni, dar încearcă și tu sa oferi servicii de calitate la tariful care-l ai. Merci! A, și încă ceva, scapă de peste, e pentru binele tău, asta dacă vrei sa te alegi și tu cu ceva din treaba asta.
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 Acum 10 minute, porcusor86 a spus: Noi suntem buni, dar încearcă și tu sa oferi servicii de calitate la tariful care-l ai. Merci! A, și încă ceva, scapă de peste, e pentru binele tău, asta dacă vrei sa te alegi și tu cu ceva din treaba asta. Văd ca incerci sa mi faci rău cumva. Fără motiv , nu am bărbat si nici “peste”
porcusor86 Reputație: 6 Postat Martie 30, 2022 Oras:Pă tâmpa Oras:Pă tâmpa Postat Martie 30, 2022 5 minutes ago, Madaa1999 said: Văd ca incerci sa mi faci rău cumva. Fără motiv , nu am bărbat si nici “peste” Ți-am lăsat un mesaj privat asta ca sa nu o fac public aici. Cu asta am terminat, promit ca nu voi mai interveni aici cu niciun scop, nu vreau sa creadă lumea ca am ceva numai cu tine, asta in cazul in care vorbim cu tine și nu cu 🐟.
kkmitz Reputație: 4245 Postat Martie 30, 2022 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Martie 30, 2022 1 oră în urmă, Madaa1999 a spus: Văd ca incerci sa mi faci rău cumva. Fără motiv , nu am bărbat si nici “peste” La varsta care o ai nu ai cum sa fii independenta fara manager te rog nu ne lua pe toti de prosti. Din declatatiile tale ca esti foarte ocupata rezulta ca nu ai timp de pauza ai norma de lucru plina. 1
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 1 oră în urmă, porcusor86 a spus: Ți-am lăsat un mesaj privat asta ca sa nu o fac public aici. Cu asta am terminat, promit ca nu voi mai interveni aici cu niciun scop, nu vreau sa creadă lumea ca am ceva numai cu tine, asta in cazul in care vorbim cu tine și nu cu 🐟. Chiar nu văd motivul sensul de ce tot insinuezi chestii precum: ca eu as fii cu Nustiu cine. După cum am spus mai sus si chiar in privat . Sunt o femeie independenta care muncește pentru scopul ei .ma deplasez cu trenul nu am nicio problema cu asta . Va rog sa se înceteze cu astfel de discuții! Mulțumesc semnat. Mădălina☝🏽😉
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 Acum 29 minute, kkmitz a spus: La varsta care o ai nu ai cum sa fii independenta fara manager te rog nu ne lua pe toti de prosti. Din declatatiile tale ca esti foarte ocupata rezulta ca nu ai timp de pauza ai norma de lucru plina. Ai dedus puțin cam rău . Fiecare cu impresiile lui . Pentru mine nu e stres . Puteți sa scrieți ce doriți voi. Nu ma regăsesc in tema asta . O zi faina tuturor 😚😋
stephanos27 Reputație: 248 Postat Martie 30, 2022 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Postat Martie 30, 2022 Acum 13 minute, Madaa1999 a spus: Ai dedus puțin cam rău . Fiecare cu impresiile lui . Pentru mine nu e stres . Puteți sa scrieți ce doriți voi. Nu ma regăsesc in tema asta . O zi faina tuturor 😚😋 🙋♂️Vezi ! De ce crezi că ar venii ei la tine și în loc sa ți o tragă ei întreabă de manager 🙂 ....cred ca deja ți au și facut oferte de "luat în gestiune"🤭 Ce s-a ales domne si de lumea asta. Ce poate scoate războiul ăsta din oameni 🤭😀 nesigurantă și foame. Și este abia începutul. 🙋♂️Mădălina .... hai la Buc 😉
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 Acum 2 ore, stephanos27 a spus: 🙋♂️Vezi ! De ce crezi că ar venii ei la tine și în loc sa ți o tragă ei întreabă de manager 🙂 ....cred ca deja ți au și facut oferte de "luat în gestiune"🤭 Ce s-a ales domne si de lumea asta. Ce poate scoate războiul ăsta din oameni 🤭😀 nesigurantă și foame. Și este abia începutul. 🙋♂️Mădălina .... hai la Buc 😉 Nu ajung in București in următoarea perioada . O zi frumoasa sa ai😍
jan121 Reputație: 24 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:salaj Oras:salaj Postat Aprilie 3, 2022 Buna mădălina,mai ești in cluj ?
nidaimekage Reputație: 73 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 On 3/28/2022 at 4:10 PM, Madaa1999 said: Luna asta-s fara radar si as vrea sa-ți revad ochisorii aia negri frumosi, hai intr-o excursie la Cluj 😌 1
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 Acum 36 minute, nidaimekage a spus: Luna asta-s fara radar si as vrea sa-ți revad ochisorii aia negri frumosi, hai intr-o excursie la Cluj 😌 Buna din păcate nu vin la Cluj … poate după sărbători. Te pup
Vizitator Madaa1999 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2022 Postat Aprilie 12, 2022 La 03.04.2022 la 18:48, jan121 a spus: Buna mădălina,mai ești in cluj ? Nu din păcate . După sărbători voi revenii . Pupici
nidaimekage Reputație: 73 Postat Aprilie 20, 2022 Postat Aprilie 20, 2022 Ce faci, ai revenit pana la urma? E vreo sansaa saa prelungesti si sambataa?
sido Reputație: 223 Postat Mai 18, 2022 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 18, 2022 Ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon pe care il foloseste Madalina? Numarul din anunt nu are whatsapp....As vrea sa iau legatura cu ea...Va multumesc...O zi buna..
dorinel18' Reputație: 1241 Postat Mai 18, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Mai 18, 2022 După cum se poate vedea și contul asta al ei de pe forum este istorie. 1
dinozaurele Reputație: 73 Postat Iulie 17, 2022 Postat Iulie 17, 2022 26 minutes ago, Bogdansei said: Hey!! La Sibiu când ajungi? Il intrebi pe @dorinel18' cand vine la Sibiu sau contul sters Madaa1999 ? 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2022 Postat Iulie 17, 2022 La 23.03.2022 la 15:02, Vizitator Madaa1999 a spus: Buna dragii mei !! Pentru prima oară in orașul vostru minunat Cluj-Napoca!! ❤️ Ma numesc Mădălina am 1.70, 52 kg, sunt skinny ❤️❤️ 🎉 Serviciile mele sunt următoarele: 🔥 Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena; 🔥 Sex normal protejat; 🔥 CIM +50 lei 🔥 COF +50 lei 🔥 COB 🔥 GFE 🔥 FK in funcție de igiena și compatibilitate extra 50 lei 🔥 Masaj de relaxare sau erotic ( doar la ora ) 🔥 Hand job 🎁 Cadourile mele sunt următoarele: 150 lei - o finalizare (30 minute) 250 lei - doua finalizări (timp de 1h) Dominarea - 300 lei h Fac si deplasări la hotel sau pensiune cu confirmare video din camera de hotel - 400 lei h ‼️ NU Prestez : ANAL, Normal Neprotajat, nu accept cu bile, accesorii etc ☎️ Pentru detalii suplimentare sau programari ma puteți contacta la numărul de telefon: 0725358760 Prefer programările pe Whatsapp se poate programa mult mai ușor !! Va aștept cu drag sa ne simțim bine împreuna 🍌🍌
cosmin-88 Reputație: 5 Postat Iulie 17, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 17, 2022 Fata e simpatica cui ii plac slim, buze frumoase - mama ce muie i-as da, ma gandeam; i-am dat, am terminat in gurita ei, insa a fost mecanic ca o laba, doar ca are buze misto si e dragutica. Nu stie sa suga de 200 RON, cu parere de rau zic...
euflorin Reputație: 20 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 18, 2022 10 hours ago, cosmin-88 said: Fata e simpatica cui ii plac slim, buze frumoase - mama ce muie i-as da, ma gandeam; i-am dat, am terminat in gurita ei, insa a fost mecanic ca o laba, doar ca are buze misto si e dragutica. Nu stie sa suga de 200 RON, cu parere de rau zic... Fata mai e in Cluj?
Adi7696 Reputație: -1 Postat Ianuarie 15, 2023 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Ianuarie 15, 2023 Buna pe la Suceava vei ajunge? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum