Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Octombrie 8, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2022 Disponibilă pentru programari. 🖤 🖤ultimele doua zile🖤 Link spre comentariu
jokerradu Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2022 Partajează Postat Octombrie 9, 2022 doresc sa te întreb dacă practici servici precum, GFE, french kiss, dus împreuna, anal? multjmesc, p.s ești foarte drăguța! Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Octombrie 10, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2022 🖤 INDISPONIBILĂ 🖤 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 1, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2022 Bună , dragilor .🖤 Incepand de maine voi fi disponibilă în Timișoara.🖤🫶🏼 2 6 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Disponibilă pentru programari.🖤 Liviu Rebreanu 173.🥰 1 1 7 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Mai schimbă și tu locația aia. Ai ceva reducere măcar, dacă tot ești client fidel la plata chiriei? Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Acum 2 ore, Cozonac7 a spus: Mai schimbă și tu locația aia. Ai ceva reducere măcar, dacă tot ești client fidel la plata chiriei? Altă întrebare.😆 2 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 2, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 18 minutes ago, Alinaaa2000 said: Altă întrebare.😆 Când îți schimbi culoarea la păr? 🥰 3 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 2, 2022 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 2, 2022 Vezi ca eu bag divort daca schimbi locatia sau culoarea la par. :)))) 7 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 9 ore, manutm a spus: Vezi ca eu bag divort daca schimbi locatia sau culoarea la par. :)))) Manule, Manule…😂 1 Link spre comentariu
20_14 Reputație: 1742 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:Paradis Oras:Paradis Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 5 ore, Alinaaa2000 a spus: Manule, Manule…😂 Te vreau ...blonda 🥰🥰🥰 1 Link spre comentariu
Vizitator fucku87 Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2022 Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 6 minutes ago, 20_14 said: Te vreau ...blonda 🥰🥰🥰 Tu și cozo 🤣🤣🤣 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 3, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 Acum 55 minute, 20_14 a spus: Te vreau ...blonda 🥰🥰🥰 Niciodata in viata asta‼️ 1 2 1 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 On 11/2/2022 at 2:57 PM, Cozonac7 said: Când îți schimbi culoarea la păr? 🥰 Iar comentezi pui de drac? 😆 Nu e blonda, ce sa-ti fac? Tu in loc sa mergi s-o futi Vrei s-o vopsesti si s-o muti? 🤨 Eu de blonde sunt satul Am incaruntit destul Deci nu mi-o mai descanta Mai bine o f_ti asa 😂 Insa daca nu-ti convine, Mai trimite-o pe la mine Ca mi-e dor s-o enervez 😜 Si imi place s-o calmez 🥰 Am eu ceva de cal-mare 🤣 Ma incurca la plimbare Ca am fost plecat destul Si am venit nesatul 😍 Mi-as mai pupa Alinuta 😘 Dar vad ca isi plimba puta Prin frumosul tau oras Unde eu in Bega m-as...😆 Nu scalda, ca pute, zau Altceva, ca azi sunt rau Dar nu voi fi explicit Fiindca nu sunt nesimtit 😜 5 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 3 hours ago, x the impaler said: Iar comentezi pui de drac? 😆 Nu e blonda, ce sa-ti fac? Tu in loc sa mergi s-o futi Vrei s-o vopsesti si s-o muti? 🤨 Eu de blonde sunt satul Am incaruntit destul Deci nu mi-o mai descanta Mai bine o f_ti asa 😂 Insa daca nu-ti convine, Mai trimite-o pe la mine Ca mi-e dor s-o enervez 😜 Si imi place s-o calmez 🥰 Am eu ceva de cal-mare 🤣 Ma incurca la plimbare Ca am fost plecat destul Si am venit nesatul 😍 Mi-as mai pupa Alinuta 😘 Dar vad ca isi plimba puta Prin frumosul tau oras Unde eu in Bega m-as...😆 Nu scalda, ca pute, zau Altceva, ca azi sunt rau Dar nu voi fi explicit Fiindca nu sunt nesimtit 😜 Stai mă că m-ai enervat și tu acuma... Nu mă pot prezenta în starea mea naturală la Alina. Am încercat (din răsputeri!) să las impresie bună fetei... Dacă mă prezint acuma la ea, mă aruncă de la etaj. Și nu-mi place neam zona aia, e plină de borduri colțuroase, n-au deloc spațiu verde acolo 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 46 minutes ago, Cozonac7 said: Stai mă că m-ai enervat și tu acuma... Nu mă pot prezenta în starea mea naturală la Alina. Am încercat (din răsputeri!) să las impresie bună fetei... Dacă mă prezint acuma la ea, mă aruncă de la etaj. Și nu-mi place neam zona aia, e plină de borduri colțuroase, n-au deloc spațiu verde acolo Lasă tu impresiile ca aia e la prima intalnire... Apropo, (dar ramane intre noi) de cate ori ai satisfacut-o? 😹 De la a doua înfățișare plicul, halatul, darul cum plm ii zice aici... 😜 Ala lasa impresii 🍭 Si daca esti baiat de băiat... un vuiton, o fosila de ceas, o blanitza sa nu-i fie frig la buci ca vine iarna 😜 Spatiu verde... Pai eu la boscheți parchez cand merg pe Rebreanu pa pietrisu ala... Ce vrei mai verde? Sa nu zici ca ati pus borduri la drumu forestier... 🙀 Acuma daca te astepti sa-i zic sa se faca verde in cap... 😂 Oricum nu ma prea asculta ...😹🤗 4 Link spre comentariu
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 4 minutes ago, x the impaler said: Lasă tu impresiile ca aia e la prima intalnire... Apropo, (dar ramane intre noi) de cate ori ai satisfacut-o? 😹 De la a doua înfățișare plicul, halatul, darul cum plm ii zice aici... 😜 Ala lasa impresii 🍭 Si daca esti baiat de băiat... un vuiton, o fosila de ceas, o blanitza sa nu-i fie frig la buci ca vine iarna 😜 Spatiu verde... Pai eu la boscheți parchez cand merg pe Rebreanu pa pietrisu ala... Ce vrei mai verde? Sa nu zici ca ati pus borduri la drumu forestier... 🙀 Acuma daca te astepti sa-i zic sa se faca verde in cap... 😂 Oricum nu ma prea asculta ...😹🤗 Acuma, fie vorba (tot) între noi... De fiecare data! Da' nu oricum, în cascadă!! Vuiton și blănițele sunt pentru fete eu chiar sunt băiat de băiat, habar n-am ce e alea 🥹 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9878 Postat Noiembrie 3, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Noiembrie 3, 2022 15 minutes ago, Cozonac7 said: Acuma, fie vorba (tot) între noi... De fiecare data! Da' nu oricum, în cascadă!! Vuiton și blănițele sunt pentru fete eu chiar sunt băiat de băiat, habar n-am ce e alea 🥹 Zgarcitule... Eu ma strofoc sa-i organizez party surpriza la febletea ta si tu nu vrei sa ma scapi de nici o cheltuiala 😐 Numa furi toate cascadele disponibile 😿 pardon orgasmele... 😹 In legatura cu party-ul citeste pe swingers Oradea si ajuta-ma sa o combin pe Antonia 😹 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 4, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2022 Bună dimineața‼️🖤 Disponibilă pentru programari🥰 1 Link spre comentariu
cristimutu Reputație: 27 Postat Noiembrie 5, 2022 Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Bună dragă ,azi lucrezi? Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 5, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2022 Acum 28 minute, cristimutu a spus: Bună dragă ,azi lucrezi? Bună. Da😘 Link spre comentariu
crysty291 Reputație: 73 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Am fost din nou la domnisoara. Nu cred ca are sens sa ma repet, pentru mine fata este de nota 10. De revenit, in mod clar. 2 1 Link spre comentariu
gicoandy Reputație: 19 Postat Noiembrie 6, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Eu din semnatura aia nu inteleg. CIM sau FK e extra? ️150-30 de minute 🖤️250-60 de minute🖤️FK-extra 50🖤️CIM🖤️oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena )🖤️normal doar protejat 🖤️69,diferite poziții,fantezii 🖤 Link spre comentariu
tttpttt Reputație: 695 Postat Noiembrie 6, 2022 Partajează Postat Noiembrie 6, 2022 Acum 1 oră, gicoandy a spus: Eu din semnatura aia nu inteleg. CIM sau FK e extra? ️150-30 de minute 🖤️250-60 de minute🖤️FK-extra 50🖤️CIM🖤️oral protejat/neprotejat(in funcție de igiena )🖤️normal doar protejat 🖤️69,diferite poziții,fantezii 🖤 FK ii 50 si separat CIM ii inclus in pret. 1 1 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Noiembrie 7, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2022 Disponibilă pentru programari.🖤 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum