Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 4, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 4, 2022 Bună, dragilor. 🖤 De mâine o sa fiu disponibilă în Timișoara pentru cateva zile.❤️ 📍 Liviu Rebreanu 173. 3 7
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 5, 2022 Disponibilă pentru programari.🖤 2 4
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 6, 2022 Bună dimiiii🖤 Disponibilă pentru programari❤️
Blue.ice Reputație: 91 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 6, 2022 Am vizitat o și eu pe Alina.E micuța, drăgălașa,arata bine și la corp și la fața .Eu m-am simțit bine în prezenta ei.Ca și o nota asa per total e de 9.Sunt sigur ca poate ajunge la 10 foarte ușor. Mulțumesc Alina,sper sa ne revedem curând!😘 1 1
manutm Reputație: 3085 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Tm Oras:Tm Postat Decembrie 6, 2022 1 hour ago, Blue.ice said: Am vizitat o și eu pe Alina.E micuța, drăgălașa,arata bine și la corp și la fața .Eu m-am simțit bine în prezenta ei.Ca și o nota asa per total e de 9.Sunt sigur ca poate ajunge la 10 foarte ușor. Mulțumesc Alina,sper sa ne revedem curând!😘 Ce trebuie sa faca sa ajunga la 10? 😇 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Decembrie 6, 2022 2 minutes ago, manutm said: Ce trebuie sa faca sa ajunga la 10? 😇 Să-și schimbe culoarea la păr 🥰 2 1 1
manutm Reputație: 3085 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Tm Oras:Tm Postat Decembrie 6, 2022 18 minutes ago, Cozonac7 said: Să-și schimbe culoarea la păr 🥰 Am scris 10, nu 7. :))) 2
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Decembrie 6, 2022 31 minutes ago, manutm said: Am scris 10, nu 7. :))) 7 e 10+++ Cu steluțe și cu inimioare 💖
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 6, 2022 Acum 2 ore, manutm a spus: Ce trebuie sa faca sa ajunga la 10? 😇 Manule…😂😂😂 1
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 6, 2022 Acum 2 ore, Cozonac7 a spus: Să-și schimbe culoarea la păr 🥰 O schimb cand nu se mai pune drojdie in cozonac. 🥸 4
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 6, 2022 Acum 3 ore, Blue.ice a spus: Am vizitat o și eu pe Alina.E micuța, drăgălașa,arata bine și la corp și la fața .Eu m-am simțit bine în prezenta ei.Ca și o nota asa per total e de 9.Sunt sigur ca poate ajunge la 10 foarte ușor. Mulțumesc Alina,sper sa ne revedem curând!😘 Te pup🖤
Vizitator ioann04 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2022 Postat Decembrie 6, 2022 Acum 3 ore, Cozonac7 a spus: Să-și schimbe culoarea la păr 🥰 Lăsați brunetele in pace ca-s cele mai frumoase.😏🙂🙂
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Decembrie 6, 2022 3 minutes ago, ioann04 said: Lăsați brunetele in pace ca-s cele mai frumoase.😏🙂🙂 Le lăsăm în pace pe alea urâte, pe celelalte le tachinăm 😇 1 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Decembrie 6, 2022 1 hour ago, Alinaaa2000 said: O schimb cand nu se mai pune drojdie in cozonac. 🥸 Dacă pui suflet... Merge și fără drojdie 1
Flx01 Reputație: 7450 Postat Decembrie 6, 2022 Postat Decembrie 6, 2022 Acum 41 minute, Cozonac7 a spus: Dacă pui suflet... Merge și fără drojdie Ea nu schimba niste inimioare (negre🤮).... Tu vrei sa schimbe culoarea la par??? 🤦♂️
Blue.ice Reputație: 91 Postat Decembrie 6, 2022 Oras:Timișoara Oras:Timișoara Postat Decembrie 6, 2022 În nici un caz culoarea la par,ii sta foarte bine bruneta.O sa ți zic ce trebuie schimbat când o voi vizita data viitoare. Poate pana data viitoare ii de 10.😉 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 6, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Decembrie 6, 2022 2 hours ago, Flx01 said: Ea nu schimba niste inimioare (negre🤮).... Tu vrei sa schimbe culoarea la par??? 🤦♂️ Acuma sincer... Ce-ți dorești tu, nici eu nu ți-aș face pe plac. D'apăi ea 2 1
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 7, 2022 Disponibilă pentru programari. 🖤❤️ 1 3
dyablo85 Reputație: 201 Postat Decembrie 7, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 7, 2022 Am fost astazi in vizita la Alina....dupa apropae un an de pauza ... ea zice ca s-a ingrasat putin....dar din punctul meu de vedere e wow...adica e perfect proportionata. Initial am discutat pt o finalizare ca nu avea suficient timp, dar norocul meu ca i s-a anulat o programare si am reusit sa stam impreuna o ora . Actiunea a avut absolut tot ce mi-am dorit si a fost o intalnire din punctul meu de vedere reusita.... choar e o companie placuta si sincer ma atrage felul ei de a fi. Alina mersi mult si sper sa ne revedem cat mai repede.....O zi faina tuturor 3 1
nellu2012 Reputație: 14361 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 8, 2022 Poate cineva sa imi spuna si mie care e cea mai facila (si sigura) metoda de a o contacta pe domnisoara Alina? Tare as vrea sa o cunosc. Si nu mi-a iesit. Desi Marti mi-a raspuns la mesaj (nu ne-am potrivit insa la program), ieri am incercat prin toate caile posibile (mai putin porumbel voiajor) si tot degeaba. La telefon nu mi-a raspuns (e drept ca am sunat-o o singura data sa nu par disperat ) i-am trimis mesaj "frumos impachetat" si tot degeaba. Exista si alte cai de comunicare? P.S. Pe vremuri, cand eram in "gratiile comenduirii", aveam mesagerie privata si pe unele fete (daca nu imi iesea pe "cai ortodoxe") le abordam pe P.M. Acum vad ca nici pisicul si nici doamna/domnisoara cleo nu ma plac. Desi sunt foarte cuminte. Scriu (aproape) doar recenzii, nu fac off-topic, nu vorbesc urat. Mor de ciuda cand vad ca "bonuseaza" recenziile colegilor si mie nu imi da/dau nici macar o inimioara sau un "merci". Desi suntem in luna cadourilor😁. 1 3 1
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 8, 2022 Acum 16 ore, dyablo85 a spus: Am fost astazi in vizita la Alina....dupa apropae un an de pauza ... ea zice ca s-a ingrasat putin....dar din punctul meu de vedere e wow...adica e perfect proportionata. Initial am discutat pt o finalizare ca nu avea suficient timp, dar norocul meu ca i s-a anulat o programare si am reusit sa stam impreuna o ora . Actiunea a avut absolut tot ce mi-am dorit si a fost o intalnire din punctul meu de vedere reusita.... choar e o companie placuta si sincer ma atrage felul ei de a fi. Alina mersi mult si sper sa ne revedem cat mai repede.....O zi faina tuturor Te pup🖤
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Postat Decembrie 8, 2022 Acum 8 minute, nellu2012 a spus: Poate cineva sa imi spuna si mie care e cea mai facila (si sigura) metoda de a o contacta pe domnisoara Alina? Tare as vrea sa o cunosc. Si nu mi-a iesit. Desi Marti mi-a raspuns la mesaj (nu ne-am potrivit insa la program), ieri am incercat prin toate caile posibile (mai putin porumbel voiajor) si tot degeaba. La telefon nu mi-a raspuns (e drept ca am sunat-o o singura data sa nu par disperat ) i-am trimis mesaj "frumos impachetat" si tot degeaba. Exista si alte cai de comunicare? P.S. Pe vremuri, cand eram in "gratiile comenduirii", aveam mesagerie privata si pe unele fete (daca nu imi iesea pe "cai ortodoxe") le abordam pe P.M. Acum vad ca nici pisicul si nici doamna/domnisoara cleo nu ma plac. Desi sunt foarte cuminte. Scriu (aproape) doar recenzii, nu fac off-topic, nu vorbesc urat. Mor de ciuda cand vad ca "bonuseaza" recenziile colegilor si mie nu imi da/dau nici macar o inimioara sau un "merci". Desi suntem in luna cadourilor😁. Buna, lasa mi un mesaj.😘 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Decembrie 8, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Decembrie 8, 2022 34 minutes ago, nellu2012 said: Poate cineva sa imi spuna si mie care e cea mai facila (si sigura) metoda de a o contacta pe domnisoara Alina? Tare as vrea sa o cunosc. Si nu mi-a iesit. Desi Marti mi-a raspuns la mesaj (nu ne-am potrivit insa la program), ieri am incercat prin toate caile posibile (mai putin porumbel voiajor) si tot degeaba. La telefon nu mi-a raspuns (e drept ca am sunat-o o singura data sa nu par disperat ) i-am trimis mesaj "frumos impachetat" si tot degeaba. Exista si alte cai de comunicare? P.S. Pe vremuri, cand eram in "gratiile comenduirii", aveam mesagerie privata si pe unele fete (daca nu imi iesea pe "cai ortodoxe") le abordam pe P.M. Acum vad ca nici pisicul si nici doamna/domnisoara cleo nu ma plac. Desi sunt foarte cuminte. Scriu (aproape) doar recenzii, nu fac off-topic, nu vorbesc urat. Mor de ciuda cand vad ca "bonuseaza" recenziile colegilor si mie nu imi da/dau nici macar o inimioara sau un "merci". Desi suntem in luna cadourilor😁. Mi-au dat lacrimile de fericire după ce am citit postarea ta. Am și citit de 3x, următoarea oră tot cu ochii umezi am să fiu 🥹 Nu mi-o lua te rog în nume de rău, dar mă bucur că nu sunt singurul care are "problema" asta. Îmi pare rău de tine că nu ai reușit să ajungi la Alina, este o fată super! (fie vorba între noi, tu mi-ai futut mie meciu' cu cineva...din cauza ta, eu n-am mai ajuns) Atât sunt de bucuros încât... Vrei o portocală? 😇 1 1
costy7 Reputație: 1473 Postat Decembrie 8, 2022 Postat Decembrie 8, 2022 Acum 43 minute, nellu2012 a spus: Poate cineva sa imi spuna si mie care e cea mai facila (si sigura) metoda de a o contacta pe domnisoara Alina? Tare as vrea sa o cunosc. Si nu mi-a iesit. Desi Marti mi-a raspuns la mesaj (nu ne-am potrivit insa la program), ieri am incercat prin toate caile posibile (mai putin porumbel voiajor) si tot degeaba. La telefon nu mi-a raspuns (e drept ca am sunat-o o singura data sa nu par disperat ) i-am trimis mesaj "frumos impachetat" si tot degeaba. Exista si alte cai de comunicare? P.S. Pe vremuri, cand eram in "gratiile comenduirii", aveam mesagerie privata si pe unele fete (daca nu imi iesea pe "cai ortodoxe") le abordam pe P.M. Acum vad ca nici pisicul si nici doamna/domnisoara cleo nu ma plac. Desi sunt foarte cuminte. Scriu (aproape) doar recenzii, nu fac off-topic, nu vorbesc urat. Mor de ciuda cand vad ca "bonuseaza" recenziile colegilor si mie nu imi da/dau nici macar o inimioara sau un "merci". Desi suntem in luna cadourilor😁. Verifica mesageria și mai șterge din mesaje👍
nellu2012 Reputație: 14361 Postat Decembrie 8, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Decembrie 8, 2022 Acum 5 minute, costy7 a spus: Verifica mesageria și mai șterge din mesaje👍 Ce sa verific? Ca in momentul in care dau sa scriu mesaj, imi pare urmatorul text: Ai permisiunea să trimiți doar 0 mesaje pe zi. Te rog încearcă mai târziu. 😁
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum