Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Mai 15, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Mai 15, 2022 Bună, dragilor ! 🖤 De marti (17.05), voi fi disponibilă pentru cateva zile în orașul vostru minunat . 🖤 📍Liviu Rebreanu 173. 1 6 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 15, 2022 Acum 2 ore, Alinaaa2000 a spus: Bună, dragilor ! 🖤 De marti (17.05), voi fi disponibilă pentru cateva zile în orașul vostru minunat . 🖤 📍Liviu Rebreanu 173. Asa si ...ce te lauzi 😂😂 3 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Mai 15, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Mai 15, 2022 Acum 46 minute, povestitorul a spus: Asa si ...ce te lauzi 😂😂 Mă laud singura că mi au murit lăudătorii, ne descurcam cum putem🤣😘 2 4 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9877 Postat Mai 15, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Mai 15, 2022 3 hours ago, povestitorul said: Asa si ...ce te lauzi 😂😂 N-ai ce aprinde și arunci pocnitori pe forum? 🙄 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
povestitorul Reputație: 2965 Postat Mai 15, 2022 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Mai 15, 2022 Acum 2 ore, x the impaler a spus: N-ai ce aprinde și arunci pocnitori pe forum? 🙄 🤣🤣🤣 M am luat dupa bezmetica de @nadia sa ma apuc de sala ...nici normale nu mai aprind 🤣🤣🤣 Starea mea irascibila este de.la febra musculara care este instalata in tot corpul.😪😪 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9877 Postat Mai 15, 2022 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Mai 15, 2022 8 minutes ago, povestitorul said: M am luat dupa bezmetica de @nadia sa ma apuc de sala ...nici normale nu mai aprind 🤣🤣🤣 Starea mea irascibila este de.la febra musculara care este instalata in tot corpul.😪😪 Alterneaza flotarile cu masaj erotic 😜 Face minuni. Sala nu am apucat, dar m-am apucat de coasă și dimineața fac flotări și mai trag ceva gantere pe acasă 🤣 Și am învățat o fata să-mi facă masaj cu bucile. 😀 E fantastic. Dacă Alina n-ar avea atata treaba prin alte părți... 😑 1 2 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Mai 17, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Mai 17, 2022 Bună ! 🖤 ❌Disponibilă începând cu ora 15:00. ❌ ❌❌Prețuri/Servicii. ❌❌ 🧨150 finalizarea (30 min) 🧨250 ora (2 fin-60 min) SERVICII: 🧨Sex oral (protejat/neprotejat in funcție de igiena) 🧨Sex normal in diferite poziții 🧨Masaj de relaxare 🧨FK- in funcție de chimie (extra 50 lei) 🧨Finalizare corporală 🧨Finalizare orală 🧨Deep 🧨69 🧨Dacă aveți și alte propuneri le aștept cu drag , dar in limita bunului simt . 🥰 PROGRAM - 10:00-22:00. (Lucrez pe baza de programari) ❌Confirmarea se face cu 30 de minute inainte ❌ 📍 LIVIU REBREANU 173 2 2 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Mai 17, 2022 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Mai 17, 2022 Nu vad nimic de spuma aia. 😁 4 Link spre comentariu
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 1 oră, manutm a spus: Nu vad nimic de spuma aia. 😁 Mă sacrific și merg să o șterg da nu știu dacă reușesc să o conving să pună poză fără spumă 🤣🤣🤣 Pup pe abranburica 😘😘 Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Mai 17, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Mai 17, 2022 Eiii, eu cred că amandoi aveți nevoie de un consult oftalmologic🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 3 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33995 Postat Mai 17, 2022 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 2 minute, Alinaaa2000 a spus: Eiii, eu cred că amandoi aveți nevoie de un consult oftalmologic🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Exact la asta ma gandeam, dar ......pina m-am uitat la poza ....a trecut timpul 😜 si ai scris mai repede 😂😂 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 Văd că tu te râzi de mine Și îmi spui că nu văd bine Ochelari am in zadar Prin spumă eu nu vad clar 🤪 Știu cât e de frumoasă, Că am lins-o și îi gustoasă Cu drag mă gândesc la ea Acum mă încurcă spumă🤣 Ochelarii mi-ai probat Când am fost la tine n-pat Și un pic te-ai cam șocat Tot în groapă ai călcat 😄 Tot prin groapă dau și eu Ghinion eu am mereu Fă cumva să vi la mine 🤪 Să îmi fie și mie bine Bani mi s-au terminat Pe unde tot am incercat Tot cu stângu n-dreptu am dat Și acum sunt neterminat Nu bani nici de benzină S-ajung la mica ta piscină Dacă ți-e milă de mine Să facem sa fie bine 👍 Îți aduc un carnețel Să îmi faci un cont in el Acum cu trenul voi pleca De primesc aprobarea ta Trenul când auzi în gară Patimasu e afară Și te rog că să mă suni Nu am nici credit oameni buni! :-)) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Link spre comentariu
pacostel Reputație: -176 Postat Mai 17, 2022 Oras:mansarda Oras:mansarda Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 32 minute, Patimasu a spus: Văd că tu te râzi de mine Și îmi spui că nu văd bine Ochelari am in zadar Prin spumă eu nu vad clar 🤪 Știu cât e de frumoasă, Că am lins-o și îi gustoasă Cu drag mă gândesc la ea Acum mă încurcă spumă🤣 Ochelarii mi-ai probat Când am fost la tine n-pat Și un pic te-ai cam șocat Tot în groapă ai călcat 😄 Tot prin groapă dau și eu Ghinion eu am mereu Fă cumva să vi la mine 🤪 Să îmi fie și mie bine Bani mi s-au terminat Pe unde tot am incercat Tot cu stângu n-dreptu am dat Și acum sunt neterminat Nu bani nici de benzină S-ajung la mica ta piscină Dacă ți-e milă de mine Să facem sa fie bine 👍 Îți aduc un carnețel Să îmi faci un cont in el Acum cu trenul voi pleca De primesc aprobarea ta Trenul când auzi în gară Patimasu e afară Și te rog că să mă suni Nu am nici credit oameni buni! :-)) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ plin de poeti pe forum.....astia cred ca asa se si programeaza prin mesaje rimate.Pana scrii poezia o mai ..te unu...... 1 Link spre comentariu
Sex94 Reputație: 3 Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 6 ore, Alinaaa2000 a spus: Bună ! 🖤 ❌Disponibilă începând cu ora 15:00. ❌ ❌❌Prețuri/Servicii. ❌❌ 🧨150 finalizarea (30 min) 🧨250 ora (2 fin-60 min) SERVICII: 🧨Sex oral (protejat/neprotejat in funcție de igiena) 🧨Sex normal in diferite poziții 🧨Masaj de relaxare 🧨FK- in funcție de chimie (extra 50 lei) 🧨Finalizare corporală 🧨Finalizare orală 🧨Deep 🧨69 🧨Dacă aveți și alte propuneri le aștept cu drag , dar in limita bunului simt . 🥰 PROGRAM - 10:00-22:00. (Lucrez pe baza de programari) ❌Confirmarea se face cu 30 de minute inainte ❌ 📍 LIVIU REBREANU 173 La Arad când mai vii? 😘 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7442 Postat Mai 17, 2022 Membru Premium Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 3 ore, Patimasu a spus: Văd că tu te râzi de mine Și îmi spui că nu văd bine Ochelari am in zadar Prin spumă eu nu vad clar 🤪 Știu cât e de frumoasă, Că am lins-o și îi gustoasă Cu drag mă gândesc la ea Acum mă încurcă spumă🤣 Ochelarii mi-ai probat Când am fost la tine n-pat Și un pic te-ai cam șocat Tot în groapă ai călcat 😄 Tot prin groapă dau și eu Ghinion eu am mereu Fă cumva să vi la mine 🤪 Să îmi fie și mie bine Bani mi s-au terminat Pe unde tot am incercat Tot cu stângu n-dreptu am dat Și acum sunt neterminat Nu bani nici de benzină S-ajung la mica ta piscină Dacă ți-e milă de mine Să facem sa fie bine 👍 Îți aduc un carnețel Să îmi faci un cont in el Acum cu trenul voi pleca De primesc aprobarea ta Trenul când auzi în gară Patimasu e afară Și te rog că să mă suni Nu am nici credit oameni buni! :-)) ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍 Tot mai bun esti la poezie. Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7442 Postat Mai 17, 2022 Membru Premium Partajează Postat Mai 17, 2022 Am crezut ca la Oradea e cenaclul flacara dar se pare ca are mai multe filiale😆😆😆😆😆 MUZA ASTA MICA SCOATE TOT CE AVETI MAI BUN DIN VOI. 🤦♂️😆😆😆 1 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 @Alina2000 dar ca sa îi dai voie băiatului sa te sărute pe gura și in gura chiar vrei sa il taxezi pe băiat pentru serviciul asta cu 50 RON? 🥺 Adică toate fetele fac FK gratuit...nu taxează serviciul asta...😭 El e inclus in meniul de 150/250 lei...acuma când am văzut mai făcut să plâng că ai putut face și tu una ca asta 😢, ești o o fată rea pentru asta, și chiar m-a atragi, dar când văd că mă taxezi și pentru FK îmi piere cheful Link spre comentariu
Vizitator Patimasu Reputație: 0 Postat Mai 17, 2022 Partajează Postat Mai 17, 2022 Acum 1 oră, Flx01 a spus: Am crezut ca la Oradea e cenaclul flacara dar se pare ca are mai multe filiale😆😆😆😆😆 MUZA ASTA MICA SCOATE TOT CE AVETI MAI BUN DIN VOI. 🤦♂️😆😆😆 La muza mea aș spune multe, Ea nu are timp s-asculte Trenul a ajuns în gară Iar în ploaie stau pe afară Telefonul nu mai sună Și îi spun noapte buna Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Mai 18, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Mai 18, 2022 Neațaaa🖤 Disponibilă până la 22:00. 🥰 ☎️ 0721601274 📍 Liviu Rebreanu 173 #oglindacarejoacafeste🤣 2 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 18 minutes ago, Alinaaa2000 said: Neațaaa🖤 Disponibilă până la 22:00. 🥰 ☎️ 0721601274 📍 Liviu Rebreanu 173 #oglindacarejoacafeste🤣 @Alina2000 dacă te gândești să incluzi și fk-ul in preturile de 150/250 lei (adică nu taxezi extra pentru FK), atunci mă gândesc să te vizitez... Link spre comentariu
Alinaaa2000 Reputație: 2011 Postat Mai 18, 2022 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Oras:Unde mă simt apreciată🤫 Autor Partajează Postat Mai 18, 2022 Acum 27 minute, Magnificul0 a spus: @Alina2000 dacă te gândești să incluzi și fk-ul in preturile de 150/250 lei (adică nu taxezi extra pentru FK), atunci mă gândesc să te vizitez... Prețurile si serviciile nu se schimba 😀 1 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 33 minutes ago, Alinaaa2000 said: Prețurile si serviciile nu se schimba 😀 Bine atunci, noi doi nu ne vedem 😭🥺. Să mă anunți când te răzgândești sa incluzi și fk-ul in preturile de 150/250 lei (la fel cum o fac și celelalte fete), și atunci ne vedem. Păreai o fată interesanta...cel puțin așa cum arata pozele ce le ai postat. Până atunci te pup dulce. Pusi 😘 1 Link spre comentariu
skyrocket Reputație: 248 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 Acum 14 ore, Magnificul0 a spus: @Alina2000 dar ca sa îi dai voie băiatului sa te sărute pe gura și in gura chiar vrei sa il taxezi pe băiat pentru serviciul asta cu 50 RON? 🥺 Adică toate fetele fac FK gratuit...nu taxează serviciul asta...😭 El e inclus in meniul de 150/250 lei...acuma când am văzut mai făcut să plâng că ai putut face și tu una ca asta 😢, ești o o fată rea pentru asta, și chiar m-a atragi, dar când văd că mă taxezi și pentru FK îmi piere cheful Cine pielea pulii de copilandru mai esti si tu? "magnificul" auzi... tu ai citit ce ai scris? Ia mai citeste odata daca ai facut-o... si inca odata... pana iti dai seama ca suni ca o domnisoara de gradinitia cel mult clasa a 4-a care plange ca n-a primit laptic. E patetic! 2 Link spre comentariu
Magnificul0 Reputație: -85 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 8 minutes ago, skyrocket said: Cine pielea pulii de copilandru mai esti si tu? "magnificul" auzi... tu ai citit ce ai scris? Ia mai citeste odata daca ai facut-o... si inca odata... pana iti dai seama ca suni ca o domnisoara de gradinitia cel mult clasa a 4-a care plange ca n-a primit laptic. E patetic! Nu e patetic. Citește tu inca o data și încă o dată daca nu ai făcut-o, fiindcă eu am scris textul ăla pe care tu mă pui să îl citesc 😂. Și du-te dă tu 50 RON pentru FK, că așa încurajezi fetele să pună cât mai multe servicii care în trecut erau incluse în tariful standard ca și servicii extra. Daca tu vrei sa susții așa ceva atunci n-ai decât. Dar eu unul nu o sa o fac. Fi tu prostălău...😉 Link spre comentariu
Realistu Reputație: 78 Postat Mai 18, 2022 Partajează Postat Mai 18, 2022 9 minutes ago, skyrocket said: Cine pielea pulii de copilandru mai esti si tu? "magnificul" auzi... tu ai citit ce ai scris? Ia mai citeste odata daca ai facut-o... si inca odata... pana iti dai seama ca suni ca o domnisoara de gradinitia cel mult clasa a 4-a care plange ca n-a primit laptic. E patetic! Băiatul asta, @Magnificul0 e definiția vie a unui copil care suferă de autism combinat cu retard mintal sever.Ar trebui izolat pe un topic unde sa poată răspunde doar el de pe celălalt cont al lui @Lucas0 Mare ti-e gradina ta.......... 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum