Sari la conținut

Vizualizare activitate utilizatori

Vizitator Vladescu86

Postări Recomandate

Vizitator Vladescu86
Reputație: 0
Postat

Salut @pisicuts.

Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori care au activitatea publică. 

Mai exact, văd că ultima "actualizare" este undeva pe 13-14 martie.

Este cumva vreo setare de confidențialitate nouă sau este vreo problema pe undeva?

Mulțumesc de răspuns. 

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 7 ore, Vladescu86 a spus:

Salut @pisicuts.

Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori care au activitatea publică. 

Este cumva vreo setare de confidențialitate nouă sau este vreo problema pe undeva?

Mulțumesc de răspuns. 

Chiar ca da, si eu am observat ca la unii useri nu li se vede activitatea… si eu vreau asa 😂

• Haha 1
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
8 hours ago, Vladescu86 said:

Salut @pisicuts.

Mulțumesc de răspuns. 

După ce intri pe profilul cuiva, te duci la "See activity" și îți apare acolo... La postări(undeva în stânga, scrie în americană - Posts). 

Eu am o problemă cu funcția Sărci. Cam dă rateuri... 

• Like 1
  • Haha 2
Vizitator Vladescu86
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, extraterestru78 a spus:

Chiar ca da, si eu am observat ca la unii useri nu li se vede activitatea… si eu vreau asa 😂

Să știi, cel puțin la o fată nouă pe oraș, mă ajuta să văd unde a mai postat, găseam mai ușor pe unde a lucrat (postările recente)...etc.

Acum 40 minute, Cozonac7 a spus:

După ce intri pe profilul cuiva, te duci la "See activity" și îți apare acolo... La postări(undeva în stânga, scrie în americană - Posts). 

Nu văd...poate sunt eu chior😅, poate faptul că mă conectez de pe telefon influențează...nu știu.

Repet, zona de activitate ( unde din setări este publică), este vizibilă doar că nu se mai actualizează. 

Postat
1 hour ago, Vladescu86 said:

Să știi, cel puțin la o fată nouă pe oraș, mă ajuta să văd unde a mai postat, găseam mai ușor pe unde a lucrat (postările recente)...etc.

Nu văd...poate sunt eu chior😅, poate faptul că mă conectez de pe telefon influențează...nu știu.

Repet, zona de activitate ( unde din setări este publică), este vizibilă doar că nu se mai actualizează. 

Eu mă conectez doar după telefon când intru pe forumul ăsta minunat. Poate mie îmi este mai ușor pentru că folosesc versiunea desktop, nu cea mobilă. 

De mers, merge. Crede-mă. Eu așa fac și pot vedea istoricul postărilor. 

• Like 2
  • Oras:Prim România
  • Oras:Prim România
Postat

Pe telefon am observat și eu nu se mai vede activitatea membrilor și este un minus pentru forum  . 

1 oră în urmă, Cozonac7 a spus:

Eu mă conectez doar după telefon când intru pe forumul ăsta minunat. Poate mie îmi este mai ușor pentru că folosesc versiunea desktop, nu cea mobilă. 

De mers, merge. Crede-mă. Eu așa fac și pot vedea istoricul postărilor. 

• Oras:Tg-Mures
  • Oras:Tg-Mures
Postat
12 hours ago, Vladescu86 said:

Salut @pisicuts.

Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori

Unde nu se vede activitate, inseamna ca e pasivitate.😜

• Like 2
  • Haha 3
  • Minus 1

• Oras:Forum
  • Oras:Forum
Postat
Acum 14 ore, Cozonac7 a spus:

"scrie in americana" 😂😂😂😂

• Like 4
  • Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...