Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Martie 24, 2022 Postat Martie 24, 2022 Salut @pisicuts. Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori care au activitatea publică. Mai exact, văd că ultima "actualizare" este undeva pe 13-14 martie. Este cumva vreo setare de confidențialitate nouă sau este vreo problema pe undeva? Mulțumesc de răspuns.
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Martie 25, 2022 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 25, 2022 Acum 7 ore, Vladescu86 a spus: Salut @pisicuts. Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori care au activitatea publică. Mai exact, văd că ultima "actualizare" este undeva pe 13-14 martie. Este cumva vreo setare de confidențialitate nouă sau este vreo problema pe undeva? Mulțumesc de răspuns. Chiar ca da, si eu am observat ca la unii useri nu li se vede activitatea… si eu vreau asa 😂 1
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 25, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Martie 25, 2022 8 hours ago, Vladescu86 said: Salut @pisicuts. Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori care au activitatea publică. Mai exact, văd că ultima "actualizare" este undeva pe 13-14 martie. Este cumva vreo setare de confidențialitate nouă sau este vreo problema pe undeva? Mulțumesc de răspuns. După ce intri pe profilul cuiva, te duci la "See activity" și îți apare acolo... La postări(undeva în stânga, scrie în americană - Posts). Eu am o problemă cu funcția Sărci. Cam dă rateuri... 1 2
Vizitator Vladescu86 Reputație: 0 Postat Martie 25, 2022 Postat Martie 25, 2022 Acum 1 oră, extraterestru78 a spus: Chiar ca da, si eu am observat ca la unii useri nu li se vede activitatea… si eu vreau asa 😂 Să știi, cel puțin la o fată nouă pe oraș, mă ajuta să văd unde a mai postat, găseam mai ușor pe unde a lucrat (postările recente)...etc. Acum 40 minute, Cozonac7 a spus: După ce intri pe profilul cuiva, te duci la "See activity" și îți apare acolo... La postări(undeva în stânga, scrie în americană - Posts). Eu am o problemă cu funcția Sărci. Cam dă rateuri... Nu văd...poate sunt eu chior😅, poate faptul că mă conectez de pe telefon influențează...nu știu. Repet, zona de activitate ( unde din setări este publică), este vizibilă doar că nu se mai actualizează.
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Martie 25, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Martie 25, 2022 1 hour ago, Vladescu86 said: Să știi, cel puțin la o fată nouă pe oraș, mă ajuta să văd unde a mai postat, găseam mai ușor pe unde a lucrat (postările recente)...etc. Nu văd...poate sunt eu chior😅, poate faptul că mă conectez de pe telefon influențează...nu știu. Repet, zona de activitate ( unde din setări este publică), este vizibilă doar că nu se mai actualizează. Eu mă conectez doar după telefon când intru pe forumul ăsta minunat. Poate mie îmi este mai ușor pentru că folosesc versiunea desktop, nu cea mobilă. De mers, merge. Crede-mă. Eu așa fac și pot vedea istoricul postărilor. 2
Suk81 Reputație: 135 Postat Martie 25, 2022 Oras:Prim România Oras:Prim România Postat Martie 25, 2022 Pe telefon am observat și eu nu se mai vede activitatea membrilor și este un minus pentru forum . 1 oră în urmă, Cozonac7 a spus: Eu mă conectez doar după telefon când intru pe forumul ăsta minunat. Poate mie îmi este mai ușor pentru că folosesc versiunea desktop, nu cea mobilă. De mers, merge. Crede-mă. Eu așa fac și pot vedea istoricul postărilor.
MacArthur Reputație: 4237 Postat Martie 25, 2022 Oras:Tg-Mures Oras:Tg-Mures Postat Martie 25, 2022 12 hours ago, Vladescu86 said: Salut @pisicuts. Am observat de ceva timp că nu mai pot vizualiza activitatea ( postările) utilizatorilor "vizitati", evident a acelor utilizatori Unde nu se vede activitate, inseamna ca e pasivitate.😜 2 3 1
Muzicutza Reputație: 6960 Postat Martie 25, 2022 Oras:Forum Oras:Forum Postat Martie 25, 2022 Acum 14 ore, Cozonac7 a spus: După ce intri pe profilul cuiva, te duci la "See activity" și îți apare acolo... La postări(undeva în stânga, scrie în americană - Posts). Eu am o problemă cu funcția Sărci. Cam dă rateuri... "scrie in americana" 😂😂😂😂 4 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum