Sari la conținut

Masaj cuplu

Postări Recomandate

Postat

Salutare, tovarasi curvari

Voiam si eu o recomandare de salon pt masaj erotic de cuplu, din ce am vazut acum la noblesse unic suna interesant pachetul cu spa+masaj(mi-ar placea daca mai exista tot cu SPA, ai o ora de jacuzzi si sauna apoi masajul erotic de cuplu in aceeasi camera si poti daca vrei sa faci si sex cu partenera). Daca mai stiti si alte saloane care ofera ceva de genul, sau saloane care au masaj NURU, TANTRIC, sau lingam pt mn si yoni pt ea. Am vrea preferabil sa fim in aceeasi camera si sa avem si posibilitatea de sex eu cu partenera mea si spa, sau daca nu unul din tipurile de masaj enumerate mai sus.

Mersi frumos!

• Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Eu am fost cu soția la Eros, dar nu au spa sau jacuzzi. Am beneficiat doar de un masaj erotic clasic cu două fete, in același pat, toți 4.

Și eu sunt interesat de un spa+masaj+sex cu soția.

Așa că o să urmăresc cu interes topicul deschis de tine ;)

Zi faină

Postat
Acum 1 minut, sabinmeeee a spus:

Eu am fost cu soția la Eros, dar nu au spa sau jacuzzi. Am beneficiat doar de un masaj erotic clasic cu două fete, in același pat, toți 4.

Și eu sunt interesat de un spa+masaj+sex cu soția.

Așa că o să urmăresc cu interes topicul deschis de tine ;)

Zi faină

Si cum a fost, a fost ok? Au si ceva pachet pt show striptease eventual, jucarii sexuale? Poti da mai multe detalii, pret,etc

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 ore, massagelove9 a spus:

Si cum a fost, a fost ok? Au si ceva pachet pt show striptease eventual, jucarii sexuale? Poti da mai multe detalii, pret,etc

Eu am fost anul trecut prin toamnă, când erau 3 maseuze in locația, cu puține servicii. Acum am văzut că sunt mai multe + diverse servicii,cum ați fi striptease,bdsm, diverse tipuri de.masaj.

Noi am vrut sa experimentăm masajul de cuplu pentru a sparge gheața spre swing. Acum sincer am vrea sa mergem sa ne relaxam.

I-am contactat și eu pe cei de la noblesse unic, sunt ok preturile și serviciile oferite.

Anunț aici daca se va întâmpla să mergem.

Seară faină.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 17 ore, da da da a spus:

Si sotia nu v-a intrebat "dar tu de unde stii de acest salon ?" :)

Nu, știe că nu îmi place masajul, am ales la plesneală. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut, 

- La Temple of Bliss, am fost foarte mulțumit de serviciile "individuale". Când am făcut o programare pentru masaj cuplu, am fost anunțați la receptie ca dacă vrem, o singura fata, ca a doua a avut o urgenta și restul sunt ocupate (am avut ghinion, probabil).Merita încercat, au camere cu jacuzzi, fete frumoase.(ceruse 600 pachet cuplu)

- La Nirvana, pot recomanda pe Sara și Roxy, ambele super.

- La Lucky Massage, am fost dezamăgit,  ne-au băgat în camere separate, pe motiv ca au avut un eveniment neplăcut cu o săptămână înainte, fără jacuzzi, masaj tantric. 500 lei pachet cuplu

Seara buna!

• Oras:tecuci
  • Oras:tecuci
Postat

Salutare, dar un salon de masaj pentru cupluri dar care au si maseor ptr sotie? A fost cineva? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...