Membru Premium florinbidi Reputație: 1619 Postat Iulie 1 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Partajează Postat Iulie 1 Vizita numărul.........🤔🤔🤔 Totul a decurs ca de fiecare dată , are de adus unele îmbunătățiri.....dar e ceea ce trebuie....nota generală 8,5 Locație noua pe Miron Costin , asa cum ne-a învățat , curățenie exemplară , atât cât permite și locația De revizitat , eu cel puțin mereu voi fi în patul ei , atunci când îmi permite timpul De recomandat......nu , o țin pentru mine 🤣🤣🤣 Spor să avem în tot și toate și în arta sexului frumos 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
ritchard00 Reputație: 867 Postat Iulie 23 Oras:Undeva pe lângă Bacău Oras:Undeva pe lângă Bacău Partajează Postat Iulie 23 La 01.07.2024 la 7:59, florinbidi a spus: Vizita numărul.........🤔🤔🤔 Totul a decurs ca de fiecare dată , are de adus unele îmbunătățiri.....dar e ceea ce trebuie....nota generală 8,5 Locație noua pe Miron Costin , asa cum ne-a învățat , curățenie exemplară , atât cât permite și locația De revizitat , eu cel puțin mereu voi fi în patul ei , atunci când îmi permite timpul De recomandat......nu , o țin pentru mine 🤣🤣🤣 Spor să avem în tot și toate și în arta sexului frumos Cim? Link spre comentariu
Membru Premium florinbidi Reputație: 1619 Postat August 1 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Partajează Postat August 1 La 23.07.2024 la 8:06, ritchard00 a spus: Cim? Da , are și acest serviciu în meniu....astăzi am avut parte de el 🫣🫣🫣 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
Carl95 Reputație: -2 Postat August 14 Oras:Bacău Oras:Bacău Partajează Postat August 14 Salut. Oare este disponibilă săptămâna viitoare miercuri sau joi? Știe cineva? Link spre comentariu
L1viu Reputație: 649 Postat August 14 Oras:Galati Oras:Galati Partajează Postat August 14 Acum 10 ore, Carl95 a spus: Salut. Oare este disponibilă săptămâna viitoare miercuri sau joi? Știe cineva? Oare mai întrebi în multe locuri același lucru? 🫣😅 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum