Milkcafe Reputație: 2 Postat Martie 28, 2022 Oras:Chitila Oras:Chitila Postat Martie 28, 2022 Salut! Stie cineva pe unde m.ai este Aura ,maseuza de la Natiunile Unite? Nu pastrez numerele in tel si nu m.ai dau de ea.
schweppes123 Reputație: 964 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 La 28.03.2022 la 22:54, Milkcafe a spus: Salut! Stie cineva pe unde m.ai este Aura ,maseuza de la Natiunile Unite? Nu pastrez numerele in tel si nu m.ai dau de ea. Daca ai fi facut recenzie cand ai fost cu ea acum ai fi stiut. Ai pastrat doar pentru tine si acum nu o mai gasesti. Asa e viata... 1
laury Reputație: 24072 Postat Martie 30, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Martie 30, 2022 Acum 3 ore, schweppes123 a spus: Daca ai fi facut recenzie cand ai fost cu ea acum ai fi stiut. Ai pastrat doar pentru tine si acum nu o mai gasesti. Asa e viata... Corect frate! Ii dam si noi ce ne a dat el…😁 1
Milkcafe Reputație: 2 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Chitila Oras:Chitila Autor Postat Aprilie 1, 2022 Poate fac acum recenzie pt Aura. Cu mine vorbesti Laury?tu faci recenzii ca la meci!
Milkcafe Reputație: 2 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Chitila Oras:Chitila Autor Postat Aprilie 1, 2022 La 30.03.2022 la 17:25, laury a spus: Corect frate! Ii dam si noi ce ne a dat el…😁 Eu n-am vrut sa i-o trag nimanui.Nu stiu ce ti-am tras si ce ai primit?si cind?cind arunci cu vorbe explicate sa intelegem,Laurica ,ca te confund cu fi-miu cind e suparat la fotbal. 1
laury Reputație: 24072 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Aprilie 1, 2022 1 oră în urmă, Milkcafe a spus: Eu n-am vrut sa i-o trag nimanui.Nu stiu ce ti-am tras si ce ai primit?si cind?cind arunci cu vorbe explicate sa intelegem,Laurica ,ca te confund cu fi-miu cind e suparat la fotbal. Ramai cu fotbalul ca e mai bine 🤣 1
Milkcafe Reputație: 2 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Chitila Oras:Chitila Autor Postat Aprilie 1, 2022 Repet,ce ti.am facut ca n-am inteles!dar nu-mi bat capul ca m-am lamurit ce e pe aici!
Milkcafe Reputație: 2 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Chitila Oras:Chitila Autor Postat Aprilie 1, 2022 De ce nu i-am facut recenzie Aurei?pt ca ar fi trebuit sa spun ceea ce nu vroia,ca intre un client si maseuza se pot intimpla unele lucruri dupa un anumit timp. Si daca spuneam nu era ok. Plus ca-i vad pe unii facind valuri pe aici.PAI ,daca trateaza maseuzele ca pe obiecte si nu inteleg ca trebuie sa fie chimie nu maraton..normal ca nu e bine ce iese. Iar unii le vorbesc pe ele de rau dar nu se uita in oglinda si la igiena pe care o au. Asta stiu tot de la ele. Sunt 2 fete pe Bdul Unirii si scrie mare in baie spalati.va temeinic! Si mi.au spus ca multi sunt certati cu apa sau doar se stropesc.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum