beverlihils Reputație: 185 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Iunie 5, 2014 @doixdoi ,nu am avut intentia sa te supar,sau cum gresit ai avut senzatia,sa te prind cu usa...nu am stiut cine esti pt ca in urma cu 1 an daca nu m-ansel erai necolorat si, tot atunci cu un camarad stalingrad puseserati tunurile pe mine in legatura cu o tema de moralitatein rest ,ce sa-ti urez decat sanatate scuze si sper sa le accepti, bafta
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 5, 2014 @doixdoi ,nu am avut intentia sa te supar,sau cum gresit ai avut senzatia,sa te prind cu usa...nu am stiut cine esti pt ca in urma cu 1 an daca nu m-ansel erai necolorat si, tot atunci cu un camarad stalingrad puseserati tunurile pe mine in legatura cu o tema de moralitatein rest ,ce sa-ti urez decat sanatate scuze si sper sa le accepti, bafta Necoloratuleeeeeeeee !
doixdoi Reputație: 941 Postat Iunie 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 5, 2014 Scuze acceptate,bineinteles.In urma cu un an aprox. am reactionat (exagerat) cand ai spus ceva despre biserica.Sint un om echilibrat,sufar la suferinta uneori chiar a unor oameni care nu merita (de aceea mi-o si "fur" de multe ori ) am comportament de adevarat crestin.Dar nu sint.Mai rau,detesc tot ce inseamna religie,credinta si am reactie alergica la cei ce etaleaza asa ceva.Sint convins ca exagerez,este poate reactia mea de frustrare ca nu a existat vreo divinitate care sa ma fereasca de ce am patit in urma cu 7 ani.Unii au spus ca de fapt dumnezeu m-a tinut in viata.Bullshit,sint baftos ca am din ce trai ca altfel o beleam,aia nu era viata.In fine,eu sint un om destul de discret,cel putin asa sint acum,nu ma simt extrem de bine sa fiu in atentia publica.De aceea nici nu mai sint atat de activ...pe forum.Hai sa lasam rahatul asta de topic sa se duca.Daca vrei,din pura curiozitate,explica-mi termenii de care vorbeam.In privat.Multumesc pentru urari,asemeni si tiePS. sint mov de la trei luni ...de activitate pe forum.Eram in perioada "nediscret" 4
Pufarin1 Reputație: 165 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: Stefania Oras:IN RAI Telefon: Stefania Oras:IN RAI Postat Iunie 6, 2014 Doixdoi a revenit de ce nu se inchide topicul?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iunie 6, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Iunie 6, 2014 A revenit, dar se retrage iar....in vama
illusionist Reputație: 549 Postat Iunie 6, 2014 Oras:rond alba iulia Oras:rond alba iulia Postat Iunie 6, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=tE53zTUMXo0
Tyson_Mike Reputație: 13 Postat Iunie 6, 2014 Oras:San Quentin State Prison Oras:San Quentin State Prison Postat Iunie 6, 2014 unuoripareutotpartueste
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum