Alinalx Reputație: 12 Postat Martie 30, 2022 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Martie 30, 2022 Acum 15 minute, Nikol-Nik a spus: Bună dragilor doresc sa va vizitez orașul Zona Dorobanți 2 este o zona bună sau sa caut în alta parte?❤❤❤ Mulțumesc frumos pentru viitoarele răspunsuri va pup ❤ Cauta în altă parte te o zona care nu prea atrage mulți oameni mai ales seara
gesbogdan Reputație: 5 Postat Martie 30, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 30, 2022 Acum 41 minute, Nikol-Nik a spus: Bună dragilor doresc sa va vizitez orașul Zona Dorobanți 2 este o zona bună sau sa caut în alta parte?❤❤❤ Mulțumesc frumos pentru viitoarele răspunsuri va pup ❤ Da este și ușor de ajuns, te așteptam.
Senatorull Reputație: 7 Postat Martie 30, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Martie 30, 2022 Poze Detalii servicii Pret Te rugam
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2022 Postat Martie 30, 2022 La 30.03.2022 la 18:19, Senatorull a spus: Poze Detalii servicii Pret Te rugam
iguana Reputație: 60 Postat Martie 31, 2022 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat Martie 31, 2022 În Centrul orașului ar fi ok părerea mea
5_CM_de_fer Reputație: 123 Postat Martie 31, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Martie 31, 2022 E bine ca ai gasit in Micro 3. Micro 3, Unirii (si Sud, si Nord), Crang si centru sunt zonele bune, ca sa stii pe viitor.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 La 01.04.2022 la 15:47, dewei15 a spus: Un numar de telefon? ❤❤
alex350 Reputație: 1 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 1, 2022 Salutare. Tocmai am vizitat-o pe Nikol. Am rămas pt un număr, 100 de lei. Nu m-am simțit grăbit deloc, totul a decurs de la sine. Garsoniera arată foarte bine, baia la fel, are oglinda lângă pat 😅, are prosoape curate. Fata este minionă și skinny, foarte dezinvolta, glumeață, nu comentează la poziții. Per total, mie unul mi-a plăcut. Depinde si de gusturi, mie imi plac minionele slim. De revenit: DA. Momentan nu e hotărâtă dacă va rămâne prea mult prin Buzău. Spor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2022 Postat Aprilie 1, 2022 La 01.04.2022 la 16:07, alex350 a spus: Salutare. Tocmai am vizitat-o pe Nikol. Am rămas pt un număr, 100 de lei. Nu m-am simțit grăbit deloc, totul a decurs de la sine. Garsoniera arată foarte bine, baia la fel, are oglinda lângă pat 😅, are prosoape curate. Fata este minionă și skinny, foarte dezinvolta, glumeață, nu comentează la poziții. Per total, mie unul mi-a plăcut. Depinde si de gusturi, mie imi plac minionele slim. De revenit: DA. Momentan nu e hotărâtă dacă va rămâne prea mult prin
Senatorull Reputație: 7 Postat Aprilie 1, 2022 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Aprilie 1, 2022 Buna Nikol!!! Cu 2 baieti o data intri??? Bineinteles platim ceva extra 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2022 Postat Aprilie 2, 2022 La 01.04.2022 la 18:38, Senatorull a spus: Buna Nikol!!! Cu 2 baieti o data intri??? Bineinteles platim ceva extra 😘😘😘 ♥️
Sexorcistul Reputație: 59 Postat Aprilie 3, 2022 Oras:Haos Oras:Haos Postat Aprilie 3, 2022 Salutare! Am fost și eu ieri la Nikol, am vorbit cu ea la telefon, mi-a când sunt în proximitate să o sun cu X minute înainte ( adică să îi confirm) că am înțeles că unii spun că vin și vin o laie, zic ok. Ajung în zonă o sun și nimic, nu răspundea, zic hai că ai luat țeapă. O mai sun de două ori la interval de 5 minute și nimic, o sun și a treia oară, lucru care nu-mi stă în fire, de obicei nu revin cu telefonul dar am zis să mai dau o șansă și nu mi-a părut rău, mi-a explicat fata ce se întâmplase. În fine, Nikol e o tipă scundă ( pt mine cel puțin), skinny, nu arată rău, chiar simpatică dar na depinde de gusturile fiecăruia. Mie mi-a plăcut, chiar dacă eu prefer fetele mai înalte. E o tipă jovială, sociabilă, chiar am apreciat faptul că nu e pe fast , adică am stat la vorbă un pic fapt ce a destins și atmosfera, am mai discutat una alta ca doi oameni. Apoi actiunea, rămâne între noi :)) nu pot să zic decât că atunci când am schimbat cu ea deasupra am făcut-o să râdă că sa simțit ca la rodeo, știe ea despre ce vorbesc :))) îmi pare rău că nu a ținut mai mult, plm , altă dată :))) Poate ne mai vedem. Seară faină
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3, 2022 Postat Aprilie 3, 2022 La 03.04.2022 la 20:10, Sexorcistul a spus: Salutare! Am fost și eu ieri la Nikol, am vorbit cu ea la telefon, mi-a când sunt în proximitate să o sun cu X minute înainte ( adică să îi confirm) că am înțeles că unii spun că vin și vin o laie, zic ok. Ajung în zonă o sun și nimic, nu răspundea, zic hai că ai luat țeapă. O mai sun de două ori la interval de 5 minute și nimic, o sun și a treia oară, lucru care nu-mi stă în fire, de obicei nu revin cu telefonul dar am zis să mai dau o șansă și nu mi-a părut rău, mi-a explicat fata ce se întâmplase. În fine, Nikol e o tipă scundă ( pt mine cel puțin), skinny, nu arată rău, chiar simpatică dar na depinde de gusturile fiecăruia. Mie mi-a plăcut, chiar dacă eu prefer fetele mai înalte. E o tipă jovială, sociabilă, chiar am apreciat faptul că nu e pe fast , adică am stat la vorbă un pic fapt ce a destins și atmosfera, am mai discutat una alta ca doi oameni. Apoi actiunea, rămâne între noi :)) nu pot să zic decât că atunci când am schimbat cu ea deasupra am făcut-o să râdă că sa simțit ca la rodeo, știe ea despre ce vorbesc :))) îmi pare rău că nu a ținut mai mult, plm , altă dată :))) Poate ne mai vedem. Seară faină
dewei15 Reputație: -4 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 Pana la cat lucrezi? Am tot incercat sa dau de tine dar nu am reusit
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2022 Postat Aprilie 6, 2022 La 06.04.2022 la 13:26, dewei15 a spus: Pana la cat lucrezi? Am tot incercat sa dau de tine dar nu am reusit
Dlgoe.. Reputație: 2707 Postat Aprilie 6, 2022 Oras:Romania Oras:Romania Postat Aprilie 6, 2022 La 02.04.2022 la 10:40, Nikol-Nik a spus: Disponibila 🍒💦❤🥵 https://onlyfans.com/nikol.niko Îmi place cum arăți. 9 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum