Sari la conținut

Indisponibilă

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:privat
Postat

Baby, scuze, nu știu dacă s-a mai discutat sau nu, dar cum să facem corect măsurătoarea ca să știm dacă ne încadrăm în baremul de 18cm (să nu îți irosim nici timpul tău, nici al nostru cu programări fără finalitate)...deci, cum să facem măsurătoarea: de la baza penisului (sub el) sau de deasupra?!? :at:

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 07.07.2023 la 0:31, jardel a spus:

Baby, scuze, nu știu dacă s-a mai discutat sau nu, dar cum să facem corect măsurătoarea ca să știm dacă ne încadrăm în baremul de 18cm (să nu îți irosim nici timpul tău, nici al nostru cu programări fără finalitate)...deci, cum să facem măsurătoarea: de la baza penisului (sub el) sau de deasupra?!? :at:

Postat
Acum 17 ore, Nikol-Nik a spus:

Pana acum nu mi s-a irosit timpul pe acest subiect deci clar nici de acum înainte 🤣

Bun, înseamnă că e opțională regula :la 

Ar fi chiar jenant..să ne programăm, să onorăm programarea, să facem cunoștință, să înmânăm cadoul, să fumăm o țigare, să facem duș și…când să trecem la acțiune, să scoți ruleta: “Sorry boss, nu corespunzi!”

Dacă intri în prelungiri (luni) sper să ne sincronizăm cumva. 

Vizitator
Postat
La 08.07.2023 la 1:45, jardel a spus:

Bun, înseamnă că e opțională regula :la 

Ar fi chiar jenant..să ne programăm, să onorăm programarea, să facem cunoștință, să înmânăm cadoul, să fumăm o țigare, să facem duș și…când să trecem la acțiune, să scoți ruleta: “Sorry boss, nu corespunzi!”

Dacă intri în prelungiri (luni) sper să ne sincronizăm cumva. 

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 10 minute, renzo1968 a spus:

dar nu ma face  sa spun ce ai facut la Nikol pe bz. Ridea de tine ca ai stat 10 min sa o dezbraci, nu stiai, nu puteai. Nikol mi a spus, de la ea stiu. 

Cu alte cuvinte, @Nikol-Nik nu e discretă și discută clienții cu alții... în mod normal asta ar face să fie De Evitat pentru oricine căci discreția e o componentă esențială în această activitate. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Buzau
Postat
Acum 12 ore, Criticul a spus:

Cu alte cuvinte, @Nikol-Nik nu e discretă și discută clienții cu alții... în mod normal asta ar face să fie De Evitat pentru oricine căci discreția e o componentă esențială în această activitate. 

Acum ai prins si tu internet si redeschizi dicutia dupa 7 ani?😂😂

• Membru Premium
Postat
Acum 1 minut, Mcduck a spus:

Acum ai prins si tu internet si redeschizi dicutia dupa 7 ani?😂😂

Discuția e de IERI. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Vizitator
Postat
La 05.09.2023 la 21:27, Criticul a spus:

Postat
Acum 1 oră, Nikol-Nik a spus:

trecut la de evitat pe ce baza ?

uite aici dovada ca a fost luat acest cacat dintr-o recenzie pe pagina 7 dacă vrei sa o citești cap coada . Eu nu mi bârfesc niciodată clienții mei 

IMG_0574.jpeg

Lasa prostiile astea, când mai vii la Buzau?

Vizitator
Postat
La 06.09.2023 la 12:47, Tipu-nou a spus:

Lasa prostiile astea, când mai vii 

• Oras:Vatra Dornei
  • Oras:Vatra Dornei
Postat

Am trecut pe la domnișoara. Un pic greu de nimerit adresa scrie ceva, dar de fapt e altceva.

Domnișoara, drăguță, tânără, sânii micuți, naturali, 9.

ON, bun, fără atenție la biluțe, dar bun, 9.

NP, pe la spate 8.

Am preferat finalizare orală. 
200 de coco bine investiți.

Vizitator
Postat
La 27.11.2023 la 17:56, rockitos a spus:

Am trecut pe la domnișoara. Un pic greu de nimerit adresa scrie ceva, dar de fapt e altceva.

Domnișoara, drăguță, tânără, sânii micuți, naturali, 9.

ON, bun, fără atenție la biluțe, dar bun, 9.

NP, pe la spate 8.

Am preferat finalizare orală. 
200 de coco bine investiți.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...