bianca_love Reputație: 6707 Postat Noiembrie 6 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 6 Acum 13 ore, mihai_2019 a spus: Vrei sa ne arăți că porți 38 la pantofi? Jura tu ca fix nr. la pantofi ți-a sărit în ochi 1 Link spre comentariu
mihai_2019 Reputație: 110 Postat Noiembrie 6 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Noiembrie 6 Ma gandeam si eu că or fi poze din alea cu subînteles, că de fapt vrei sa ne arăti ce nr porți. 😬 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Noiembrie 6 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Noiembrie 6 1 oră în urmă, mihai_2019 a spus: Ma gandeam si eu că or fi poze din alea cu subînteles, că de fapt vrei sa ne arăti ce nr porți. 😬 Or fi, fecare interpretează pozele cum dorește, dar știu ca dacă am nevoie sa îmi cumpăr ceva, o fac si singura!🤣 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat Vineri la 06:11 Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat Vineri la 06:11 ❌❌❌INDISPONIBILA❌❌❌ 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat 19 ore în urmă Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat 19 ore în urmă ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). 3 Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 245 Postat 17 ore în urmă Partajează Postat 17 ore în urmă Acum 1 oră, bianca_love a spus: ❌❗Cititi cu atentie❗❌ ❗Fac si deplasari la hoteluri si pensiuni (500 lei h)❗ ❗Fara persoane in stare de ebrietate sau prafuri, etc❗ ❗Fara accesorii pe 🍆❗ ❗Nu fac cu marimi mari❗ ❗Nu fac FK sau ANNILINGUS (nu insistati!)❗ ❗Confirmarea sa se faca cu o h inainte, in caz contrar, aceasta va fi anulata❗ ❗Nu programez fara videocall❗ ❗Pentru doritorii de ON, igiena trebuie sa fie perfecta (epilat, fara mirosuri suspecte sau scurgeri), plus dusul obligatoriu la locatie❗ ❗Nu accept degete❗ ❗Imi rezerv dreptul a-mi selecta clientela, in functie de bunul simt si igiena❗ ❗Revin in scurt timp cu un mesaj la tine❗ ❗Lucrez pana la 21❗ Servicii: 🎀masaj de relaxare, mangaieri, atingeri; 🎀sex oral (protejat, in functie de igiena, eye contact, atentie la🥚🥚, deeptroath); 🎀sex normal (protejat, in diferite pozitii, in limita bunului simt); 🎀sex anal (protejat, extra 50 lei); 🎀69, facesitting, anilingus (pasiv). Finalizarea: 🎀COB, (COF sau CIM, extra 50 lei). Preturi: 🎀150 lei (20 min); 🎀200 lei (30 min); 🎀300 lei (60 min). Ne ai omorât cu poza asta❤️🤗 1 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat 17 ore în urmă Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat 17 ore în urmă Acum 4 minute, cristi8999 a spus: Ne ai omorât cu poza asta❤️🤗 E mișto rău manopera...🥰 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3405 Postat 16 ore în urmă Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat 16 ore în urmă Acum 17 minute, bianca_love a spus: E mișto rău manopera...🥰 E belea 🥰 sunt cu spini trandafirii ?😜 când pui mâna pe șold să te ciupească așa puțin și să dai mai tare?😄🙏🥰 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat 16 ore în urmă Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat 16 ore în urmă Acum 2 minute, Iulyan20 a spus: E belea 🥰 sunt cu spini trandafirii ?😜 când pui mâna pe șold să te ciupească așa puțin și să dai mai tare?😄🙏🥰 Haha, ai ghicit!🤣❤️ Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3405 Postat 16 ore în urmă Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat 16 ore în urmă Acum 8 minute, bianca_love a spus: Haha, ai ghicit!🤣❤️ Vreau să mă conving și pe viu 😜 ca de ghicit văd ca sunt bun 🥰🤗 1 Link spre comentariu
bianca_love Reputație: 6707 Postat 16 ore în urmă Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Telefon: 0793506979 Oras:Oriunde Disponibila Autor Partajează Postat 16 ore în urmă Acum 19 minute, Iulyan20 a spus: Vreau să mă conving și pe viu 😜 ca de ghicit văd ca sunt bun 🥰🤗 Oricand ești binevenit!🥰 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum