Jump to content

salmanasar

Serious Contributor
 • Posts

  588
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About salmanasar

Recent Profile Visitors

4,416 profile views

salmanasar's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • One Year In
 • Conversation Starter Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

822

Reputation

 1. Interesant cum gândești,doar că liberul arbitru nu înseamnă că poți să răstorni lumea și să o faci cum îți place ție ( cu puține excepții și ele destul de relative) cu să te adaptezi ei și să profiți de oportunități.Ai dreptate cu Aspasia și ea face ce am spus eu: se adaptează conștient.
 2. Deci pas.Pacat, arată bine în poze.Poate înțelege ceva din ce se spune aici.
 3. Eu te sfătuiesc să începi cu ea.Cred că este exact ce cauți.Bafta.
 4. De acord cu tine dar cu o corectură mica.Sunt cele 4 animale de care " are nevoie" o femeie ca să fie fericită.Intelegj nuanta!
 5. Părerea mea este că dacă vrei afecțiune și tandrețe trebuie să o "incinzi"nițel nu sa i dai pula la supt și să nu participi măcar la o discuție, căci cu Aspasia ai și ce discuta și ce fute.Mai încearcă așa și vei avea parte și de ce cauți.
 6. Felicitări pt postare dar cred că domnul Anfile nu face o distincție clară intre prostituată și curva.Prima vinde servicii corect la cine vrea și poate să cumpere.A doua profită și înșeală de unde termenul extins și la comportamentul bărbaților " curva de om". Prostituția satisface anumite necesități sociale mergând de la nevoia de relaxare și sociàlizare la gheișele japoneze și hetairele Greciei antice până la cea rituală ( de fapt nevoia de a lupta împotriva infertilității masculine) de la fenicieni ( orice femeie trebuia o dată în viață să se prostitueze în templul lui Astarte) sau la incași ( sărbătoarea anuală numită " ziua în care se fute repede".Femeile romane se prostituau că să și adune zestre. Exista însă și pericol social în a face copii nedoriți ( contracepția era rudimentară) și bolile venerice( mai ales sifilisul cunoscut și la egipteni) Prohibirea au făcut o " sfinții părinți" ai religiei creștine, impotenți misogini și inserați de putere pt a alunga femeile din posturile de conducere( în jur de 160 e.n părintele Irineu care o face pe Maria Magdalena prostituata). Încă o dată felicitări asterica
 7. Am mai marcat și eu azi la Iza căci nu mai fusesem demult.M am bucurat să constat că a rămas aceeași fată frumoasă cu servicii bune.In poziția capră e senzațională.Va urez succes tuturor.
 8. Nu cred că se poate compara Slatina cu Ploiesti.Noi avem 60 km până la București,ei nu au decât Craiova și Pitești.Daca tot am bani de dat,ma duc în București unde la 250 finalizarea găsești fete super iar în Ploiești numai dacă este ceva deosebit.Sincer te as vizita acum ca Erica nu mai apare,dar nu îmi plac vedetismele și chiar așa orbește fara câteva poze nu mă duc.Fa și tu ce fac celelalte fete și vei vedea că în Ploiești este o piață bună și oameni corecți chiar dacă sunt mai pretențioși.Nu vrei , rămâi pe circuitul închis care îți ajunge.Succes.
 9. Imi pare rău că a ajuns așa,era o frumoasă.Cred că din generația ei nu mai activează niciuna.
 10. La fața nu cred că s a schimbat,dar curul și sânii sunt parcă mai frumoși și la ei mă refeream.
 11. Te ai făcut mai frumoasă,sau mi se pare mie?Musai trebuie să te văd!!!
 12. Citesc cam târziu, dar tot te întreb.Faci mișto?Nu știu dacă și la șosea a mai rămas doar oralul 50.
×
×
 • Create New...