robert1981 Reputație: 124 Postat Iulie 10, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 10, 2022 Mâine lucrezi?
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 11, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 11, 2022 Acum 18 ore, robert1981 a spus: Mâine lucrezi? Buna😘😘Da Imi încep un pic mai târziu programul astăzi 💋
marinwot Reputație: 44 Postat Iulie 11, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 11, 2022 Buna Andreea, tot incerc sa te sun, dar nu te gasesc, de la ce ora esti disponibila?
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 11, 2022 Postat Iulie 11, 2022 2 hours ago, marinwot said: Buna Andreea, tot incerc sa te sun, dar nu te gasesc, de la ce ora esti disponibila? Scrie-i pe wapp si-ti raspunde ea,maine dimineata! 🤣🤣
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 14, 2022 Buna dragilor😘 🎉 Serviciile mele sunt următoarele: 🔥 Sex oral protejat/neprotejat in funcție deigiena;🔥 Sex normal protejat;(Doar protejat😊)🔥 CIM +50 lei🔥 COF +50 lei🔥COB 💦0734854049💦 💋DISPONIBILA DE LA ORA 13:30💋 🎁 Cadourile mele sunt următoarele: 150 lei - o finalizare (30 minute) 250 lei - o finalizare sau 2 (timp de 1h) Va astept in locatia mea😇Va pup😘😈🍆🍆💦💦(Stefanita Voda)(Tomis nord) 1
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 14, 2022 Va pup💋😈💦 2 2
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 14, 2022 Postat Iulie 14, 2022 11 minutes ago, AndreeaDeea7 said: Va pup💋😈💦 Gata,ti-ai revenit 100%?
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 18, 2022 Disponibila de la ora 14:00-01:00 va pup💋💋😘💦😈🍆🔥📞📞 📱Pentru mai multe detalii wapp/sms📱 Locatia:Euromaterna(Stefanita voda) 1
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 18, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 18, 2022 citeva zile in urma am ajuns cu greu la domnisoara andreeadeea , pe stefanita voda , a luat alt client desi ma invitase pe mine , am trecut cu vederea negasind loc de parcare si invirtindu-ma ca un coi intr-o caldare prin cartier cautind aleea murelor , adresa oficiala ,semnalata pe googlemaps linga radet pe b cartan . daca mergeti la ea cu masina , luati-va drept reper statia de autobuz in dreptul str tulcei ,pe st voda . aspectul fizic , dolofanca , gen clepsidra , gen rusoaica , cu forme bine definite, talie ingusta in raport cu posterioarul balsoi ,sinii maricei si rotunzi cu areole mari si placuti la pupait , passrica mititica ,cu labii mici si ascunsa deun cameltoe , ingusta, placuta la penetrare , foarte potrivita pentru lungimi peste 18 cm oralul a durat o vesnicie , fara proteste si din proprie initiativa a domnisoarei , foarte concentrata pentru a oferi satisfactie , foarte apasat , cu presiune, ritm, deep , priviri provocatoare , umed la cererea mea , foarte umed , scuipat ,lins , erectie enorma , dauna totala dupa o zi , pielea pulii devenind franjuri, evident , nu ii reprosez ei nimic , eu am stat cu buna stiinta sigur 20 min cu mataringa in gurita ei nesatula . sint convins ca pentru un oral sanatos , semiagresiv , cu implicare si anduranta, , andreea deea este solutia optima . 69 scurt , interesant pentru mine ,cu 40 kg de buci intinse peste fata mea , pizda curata ,umezita dupa oralul de durata , putin jenata de suculetul produs, nu am lasat-o sa se stearga , am rezistat fara aer aproape doua minute si i-am propus doggy , dornic sa ii cuprind voluptoasele buci intre palme , mi-a propus alta pozitie fiind putin incomodata de un plasture pe una dintre fese , am rasturnat-o cu cracii in aer in misionar si am facut citeva minute cardio , reusind sa transpir abundent cautind adincimea pasaricii ascunse intre pulpitele de ursuleata . mi-a placut luminaq quartz din dormitor ,patul zdravan , curatenia si dedicatia domnisoarei crescute la munte , hranita bio ,ii acord certificat de garantie si o recomand celor dornici de sex sportiv si domnisoare nesofisticate cu carnita frageda din belsug 150/. 25-30 min dtd . nu mai declar adoptiile/infierile , datorita deranjului moral provocat celor cu principii crestine / musulmane/jidanesti, carora le recomand mai degraba o vizita la biserica/moschee/sinagoga , in locul pierderii inutile de timp pe acest forum . 7 1 2 2
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 18, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 18, 2022 Acum 2 ore, vitceibo a spus: citeva zile in urma am ajuns cu greu la domnisoara andreeadeea , pe stefanita voda , a luat alt client desi ma invitase pe mine , am trecut cu vederea negasind loc de parcare si invirtindu-ma ca un coi intr-o caldare prin cartier cautind aleea murelor , adresa oficiala ,semnalata pe googlemaps linga radet pe b cartan . daca mergeti la ea cu masina , luati-va drept reper statia de autobuz in dreptul str tulcei ,pe st voda . aspectul fizic , dolofanca , gen clepsidra , gen rusoaica , cu forme bine definite, talie ingusta in raport cu posterioarul balsoi ,sinii maricei si rotunzi cu areole mari si placuti la pupait , passrica mititica ,cu labii mici si ascunsa deun cameltoe , ingusta, placuta la penetrare , foarte potrivita pentru lungimi peste 18 cm oralul a durat o vesnicie , fara proteste si din proprie initiativa a domnisoarei , foarte concentrata pentru a oferi satisfactie , foarte apasat , cu presiune, ritm, deep , priviri provocatoare , umed la cererea mea , foarte umed , scuipat ,lins , erectie enorma , dauna totala dupa o zi , pielea pulii devenind franjuri, evident , nu ii reprosez ei nimic , eu am stat cu buna stiinta sigur 20 min cu mataringa in gurita ei nesatula . sint convins ca pentru un oral sanatos , semiagresiv , cu implicare si anduranta, , andreea deea este solutia optima . 69 scurt , interesant pentru mine ,cu 40 kg de buci intinse peste fata mea , pizda curata ,umezita dupa oralul de durata , putin jenata de suculetul produs, nu am lasat-o sa se stearga , am rezistat fara aer aproape doua minute si i-am propus doggy , dornic sa ii cuprind voluptoasele buci intre palme , mi-a propus alta pozitie fiind putin incomodata de un plasture pe una dintre fese , am rasturnat-o cu cracii in aer in misionar si am facut citeva minute cardio , reusind sa transpir abundent cautind adincimea pasaricii ascunse intre pulpitele de ursuleata . mi-a placut luminaq quartz din dormitor ,patul zdravan , curatenia si dedicatia domnisoarei crescute la munte , hranita bio ,ii acord certificat de garantie si o recomand celor dornici de sex sportiv si domnisoare nesofisticate cu carnita frageda din belsug 150/. 25-30 min dtd . nu mai declar adoptiile/infierile , datorita deranjului moral provocat celor cu principii crestine / musulmane/jidanesti, carora le recomand mai degraba o vizita la biserica/moschee/sinagoga , in locul pierderii inutile de timp pe acest forum . Te pup💋😊😘
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 18, 2022 Postat Iulie 18, 2022 9 hours ago, vitceibo said: citeva zile in urma am ajuns cu greu la domnisoara andreeadeea , pe stefanita voda , a luat alt client desi ma invitase pe mine , am trecut cu vederea negasind loc de parcare si invirtindu-ma ca un coi intr-o caldare prin cartier cautind aleea murelor , adresa oficiala ,semnalata pe googlemaps linga radet pe b cartan . daca mergeti la ea cu masina , luati-va drept reper statia de autobuz in dreptul str tulcei ,pe st voda . aspectul fizic , dolofanca , gen clepsidra , gen rusoaica , cu forme bine definite, talie ingusta in raport cu posterioarul balsoi ,sinii maricei si rotunzi cu areole mari si placuti la pupait , passrica mititica ,cu labii mici si ascunsa deun cameltoe , ingusta, placuta la penetrare , foarte potrivita pentru lungimi peste 18 cm oralul a durat o vesnicie , fara proteste si din proprie initiativa a domnisoarei , foarte concentrata pentru a oferi satisfactie , foarte apasat , cu presiune, ritm, deep , priviri provocatoare , umed la cererea mea , foarte umed , scuipat ,lins , erectie enorma , dauna totala dupa o zi , pielea pulii devenind franjuri, evident , nu ii reprosez ei nimic , eu am stat cu buna stiinta sigur 20 min cu mataringa in gurita ei nesatula . sint convins ca pentru un oral sanatos , semiagresiv , cu implicare si anduranta, , andreea deea este solutia optima . 69 scurt , interesant pentru mine ,cu 40 kg de buci intinse peste fata mea , pizda curata ,umezita dupa oralul de durata , putin jenata de suculetul produs, nu am lasat-o sa se stearga , am rezistat fara aer aproape doua minute si i-am propus doggy , dornic sa ii cuprind voluptoasele buci intre palme , mi-a propus alta pozitie fiind putin incomodata de un plasture pe una dintre fese , am rasturnat-o cu cracii in aer in misionar si am facut citeva minute cardio , reusind sa transpir abundent cautind adincimea pasaricii ascunse intre pulpitele de ursuleata . mi-a placut luminaq quartz din dormitor ,patul zdravan , curatenia si dedicatia domnisoarei crescute la munte , hranita bio ,ii acord certificat de garantie si o recomand celor dornici de sex sportiv si domnisoare nesofisticate cu carnita frageda din belsug 150/. 25-30 min dtd . nu mai declar adoptiile/infierile , datorita deranjului moral provocat celor cu principii crestine / musulmane/jidanesti, carora le recomand mai degraba o vizita la biserica/moschee/sinagoga , in locul pierderii inutile de timp pe acest forum . Oralul ca oralul,trebuia s-o fi prins-o inainte de acel plasture de pe cur. Trageai un futai cu chiuituri,pe toate partile! Sta fata cu spatele intr-un mare fel,si are anduranta. Eu astept cu interes sa-si revina 100%.
Membru Premium vitceibo Reputație: 4071 Postat Iulie 19, 2022 Oras:constanta Oras:constanta Membru Premium Postat Iulie 19, 2022 Acum 10 ore, gigi brecu a spus: Oralul ca oralul,trebuia s-o fi prins-o inainte de acel plasture de pe cur. Trageai un futai cu chiuituri,pe toate partile! Sta fata cu spatele intr-un mare fel,si are anduranta. Eu astept cu interes sa-si revina 100%. te cred pe cuvint dar nu prea sint tentat de futaiuri cu chiuituri , imi place genul soft si fetele skinny , dar daca o prindeam in doggy sigur imi faceam de cap cu un pic de salbaticie. 2
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 20, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 20, 2022 Buna dimineata dragilor 💋 Astazi îmi voi începe programul de la ora 10:30-01:00 Va pup dulce 😘💋Pentru detalii astept mesaj pe wapp/sms💋
dragoionu Reputație: 177 Postat Iulie 22, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Iulie 22, 2022 Salutare tovarasi. Imi recomandati cu caldura sa o vizitez pe domnisoara?
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 3 minutes ago, dragoionu said: Salutare tovarasi. Imi recomandati cu caldura sa o vizitez pe domnisoara? Ti-o recomand doar cu caldut,pt ca este putin accidentata.Altfel,ti-as recomanda-o cu caldura. Mergi si vezi,doar daca te coafeaza fetele zdravene,fizic si sexual!
dragoionu Reputație: 177 Postat Iulie 22, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Iulie 22, 2022 Din ce am vazut in poze… e o fata cu forme, chiar frumoase, nu cred ca e genul BBW, adica nu pare.
gigi brecu Reputație: 1233 Postat Iulie 22, 2022 Postat Iulie 22, 2022 1 minute ago, dragoionu said: Din ce am vazut in poze… e o fata cu forme, chiar frumoase, nu cred ca e genul BBW, adica nu pare. Este o fata zdravana si se fute-n draci. Mergi linistit,nu este grasa!
dragoionu Reputație: 177 Postat Iulie 22, 2022 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Iulie 22, 2022 Atat tata. Sa ma futa, de abia astept 😁😁
zguby7792 Reputație: 98 Postat Iulie 22, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iulie 22, 2022 Mergi cu toată încrederea, nu ai sa regreți!
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 25, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 25, 2022 Bunaaa💋😘👅 Disponibila pana târziu💋pupici👅💋
marinwot Reputație: 44 Postat Iulie 25, 2022 Oras:brasov Oras:brasov Postat Iulie 25, 2022 Buna Andreea, putem sa facem o programare?
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 26, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 26, 2022 La 14.07.2022 la 13:37, AndreeaDeea7 a spus: Va pup💋😈💦 Buna dimineata💋💋😈 Disponibila de la ora 11:00-00:00 📱Pentru detalii și programări va astept pe wapp📱 Va pup dulce 💋
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Iulie 30, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Iulie 30, 2022 Disponibila de la ora 15:40 -02:00💋Pupici👅💋😘😘😘
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat August 1, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 1, 2022 La 18.07.2022 la 13:03, AndreeaDeea7 a spus: Disponibila de la ora 14:00-01:00 va pup💋💋😘💦😈🍆🔥📞📞 📱Pentru mai multe detalii wapp/sms📱 Locatia:Euromaterna(Stefanita voda) Buna dimineata dragilor 😘 Disponibila pana târziu💋 Pentru programări astept msg pe wapp📲 Pupici💋💦👅 1
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat August 3, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 3, 2022 La 18.07.2022 la 13:03, AndreeaDeea7 a spus: Disponibila de la ora 14:00-01:00 va pup💋💋😘💦😈🍆🔥📞📞 📱Pentru mai multe detalii wapp/sms📱 Locatia:Euromaterna(Stefanita voda) Disponibila pana târziu💋 Pentru programări astept msg pe wapp📲 Pupici💋💦👅
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum