rvcosin Reputație: 25 Postat Aprilie 4, 2022 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Aprilie 4, 2022 baaa ... ma uit pe publi si e deja horror ... cine naiba isi bate joc de unele dintre voi ? ... aratati ca de sub tramvai .. Nu stiu cine v-a operat sau ce v-ati facut dar e film horror cu prosti ... ce naiba ati patit ? unele dintre voi chiar aratau ok inainte ... si cred ca va duceti toate la aceeasi clinica si acelasi doctor ... frankenstein macar recomandati si voi niste clinici care nu-si bat joc in halul asta ... vad ca nimeni nu zice nimic pe aici de halul in care au ajuns unele ... protestez la clonarea asta de prost gust ... zic eu daca altii n-au curaj ca-si pierd prietenia ... sunt gata sa donez doar ca sa dau un exemplu bun ... uffff 1
schweppes123 Reputație: 964 Postat Aprilie 4, 2022 Postat Aprilie 4, 2022 1 oră în urmă, rvcosin a spus: baaa ... ma uit pe publi si e deja horror ... cine naiba isi bate joc de unele dintre voi ? ... aratati ca de sub tramvai .. Nu stiu cine v-a operat sau ce v-ati facut dar e film horror cu prosti ... ce naiba ati patit ? unele dintre voi chiar aratau ok inainte ... si cred ca va duceti toate la aceeasi clinica si acelasi doctor ... frankenstein macar recomandati si voi niste clinici care nu-si bat joc in halul asta ... vad ca nimeni nu zice nimic pe aici de halul in care au ajuns unele ... protestez la clonarea asta de prost gust ... zic eu daca altii n-au curaj ca-si pierd prietenia ... sunt gata sa donez doar ca sa dau un exemplu bun ... uffff pune aici 2-3 exemple...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum