Sari la conținut

❤🔝Buna numele meu este Ana noua in orașul tău 🔝💋 ( dominare) 🤞+40 737 707 543

Postări Recomandate

Doresc zilele astea sa ajung la voi în oraș.  Si doresc sa  vad daca exista domni generoși  atenți ,dornici de dominare fantezi  extreme .❤🤗  va pup și aștept mesaj pe wathsapp dar va rog sa precizați ca sunteți din Constanța multumesc. 😘

IMG-20220310-WA0006.jpg

IMG-20220310-WA0007.jpg

IMG-20220327-WA0010.jpg

IMG-20220329-WA0004.jpg

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Acum 1 oră, Ana1q a spus:

Doresc zilele astea sa ajung la voi în oraș.  Si doresc sa  vad daca exista domni generoși  atenți ,dornici de dominare fantezi  extreme .❤🤗  va pup și aștept mesaj pe wathsapp dar va rog sa precizați ca sunteți din Constanța multumesc. 😘

IMG-20220310-WA0006.jpg

IMG-20220310-WA0007.jpg

IMG-20220327-WA0010.jpg

IMG-20220329-WA0004.jpg

Eu vreau dominare intelectuala! Ai in meniu?😁

• Haha 1

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Link spre comentariu
  • Oras:Malul mării
  • Oras:Malul mării

Ana, anuntul tau a picat la fix, esti dar de la Dumnezo, nu vreau sa-ti tai elanul, dar daca faci dominare in maxim 500 de lei, ai sa cuceresti cativa baieti de la noi de aici. 😅

Link spre comentariu

❤ Serviciile mele sunt oral protejat🤌,sex normal protejat, 69,masaj, sărut în funcție de igiena, Hand Job,GFE. (Dominant , Bondage & Discipline ,Rol ,Uro,Scato,Foot Fetish, extra)
 Ejaculare pe sâni.  Party ❄
tarif : 
Dominare inclus -sex -500
150 finalizare 
250 1h.  ❤ vă aștept cu drag!🤗 🥰❤ 

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 1 oră, Ana1q a spus:

❤ Serviciile mele sunt oral protejat🤌,sex normal protejat, 69,masaj, sărut în funcție de igiena, Hand Job,GFE. (Dominant , Bondage & Discipline ,Rol ,Uro,Scato,Foot Fetish, extra)
tarif : 
150 finalizare 

@mihaita2020 asteptam cu interes recenzia ta :))

• Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator subtoc
Reputație: 0
Acum 9 ore, Ana1q a spus:

tarif : 
150 finalizare 

Exact ce spuneam pe DG preturi de 5-700 si la debutante pe Ct! Scuza-ti dar la tarifele aste mergi de cel putin 2 ori la meseriase gen Paula , etc! Vin0 , demonstreaza ce stii , fa-ti un nume, apoi cere !!! Nu sunt calic, dar cel putin aici la Constanta am luat o groaza de tepe!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Acum 14 minute, Ana1q a spus:

Dragi mei ,nu pot ajunge în Constanța  zilele astea. Va anunț cand am sa ajung   , mulțumesc va pup  🤗😘

Oare de ce nu ma mira?

• Haha 1
Link spre comentariu
1 hour ago, talibanu said:

Oare de ce nu ma mira?

Ba pe mine ma mira. Oare de ce l-a speriat pe subtoc? O fi de la cagula? Bine, am și eu una, dar ma duceam cu ea la meciuri, n-am îndrăznit sa pun poze pe site. 😂😂😂

• Haha 1
Link spre comentariu
Acum 8 ore, g2br13l a spus:

Ba pe mine ma mira. Oare de ce l-a speriat pe subtoc? O fi de la cagula? Bine, am și eu una, dar ma duceam cu ea la meciuri, n-am îndrăznit sa pun poze pe site. 😂😂😂

gabrele iar ii mistocaresti pe baieti iar daca incepe jihadul te superi. scandalul e plug and play. continua discutiile speciale cu nicieu

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator subtoc
Reputație: 0

M-am obisnuit cu caterinca si glumitele de pe Constanta, dar il anunt pe Gabriel ca am contactat-o pe dra pe whatssap si i-am spus ca daca vine cu preturile ce mi le-a comunicat, sa nu mai vina! Probabil mi-a urmat sfatul sau a intervenit altceva. Oricum in cateva zile ma reintorc in Bucuresti si sper ca atunci cand voi reveni in Constanta, sa nu mai gasesc basinoase cu figuri in cap si preturi fara nicio justificare!!

Link spre comentariu
2 hours ago, guzel said:

gabrele iar ii mistocaresti pe baieti iar daca incepe jihadul te superi. scandalul e plug and play. continua discutiile speciale cu nicieu

Prietene iar o iei cu capul? Unde ți se pare ție ca mistocaresc băieții? Asta ar fi una. Și a doua. Ce faci iar îmi bagi pumnul în gura? E a doua oara când ți-o spun. Și iar îmi vorbești de scandaluri? Ce scandaluri frate? Și unde mai pui ca sunt și " conectate și utilizate" ca asa se cam traduce acest plug and play, termen de altfel folosit pentru o tehnologie. 

Link spre comentariu
Acum 26 minute, g2br13l a spus:

Prietene iar o iei cu capul? Unde ți se pare ție ca mistocaresc băieții? Asta ar fi una. Și a doua. Ce faci iar îmi bagi pumnul în gura? E a doua oara când ți-o spun. Și iar îmi vorbești de scandaluri? Ce scandaluri frate? Și unde mai pui ca sunt și " conectate și utilizate" ca asa se cam traduce acest plug and play, termen de altfel folosit pentru o tehnologie. 

amice am incercat sa fiu rezonabil cu tine dar ai niste aere de vedeta in tine de zici ca esti vreun Putin. e a doua oara cand iti raspund ca nu iti bag nici un pumn in gura dar spune-mi si mie care e rostul comentariului tau de CACAT ca la speriat pe baiatul ala cagula domnitei? vine de la bucuresti si atinge niste probleme care chiar exista si tu il mistocaresti, chiar daca nu iti place latura asta cu dominarea, baiatul si-a spus pararea. nu te mira faptul ca recenzii nu sunt? din cauza comentariilor gen al tau. promit sa nu iti mai spun si a 3 a oara ca incerci sa creezi adversitati, dar o sa pun si eu comentarii ridicole pe unde postezi

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
1 hour ago, guzel said:

amice am incercat sa fiu rezonabil cu tine dar ai niste aere de vedeta in tine de zici ca esti vreun Putin. e a doua oara cand iti raspund ca nu iti bag nici un pumn in gura dar spune-mi si mie care e rostul comentariului tau de CACAT ca la speriat pe baiatul ala cagula domnitei? vine de la bucuresti si atinge niste probleme care chiar exista si tu il mistocaresti, chiar daca nu iti place latura asta cu dominarea, baiatul si-a spus pararea. nu te mira faptul ca recenzii nu sunt? din cauza comentariilor gen al tau. promit sa nu iti mai spun si a 3 a oara ca incerci sa creezi adversitati, dar o sa pun si eu comentarii ridicole pe unde postezi

Sa fi rezonabil cu mine? Pe bune? Dar de unde și pana unde asta? Ești cumva apărătorul patriei sau eroul revoluției? Nu ți se pare ca asta e strict treaba mea cu Subtoc? Te ocupi cu moderarea și nu mai știu eu? 

Ți-am mai spus și o repet. Interacționez cu cine vreau eu, când vreau eu și cât  vreau eu pe site, atâta timp cât conducerea îmi permite. Când o sa îmi închidă robinetul o sa am o linie și cu asta basta. Iar cei cu care interacționez sint liberi sa îmi scrie ce vor ei, ca de aceea interacționez cu ei. Cu tine de exemplu nu mai vreau sa interacționez de aceea este ultima oara când îți mai răspund. 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, guzel a spus:

mi se rupe pula de interactionarea cu tine. ca bonus,imi bag pula in gura ta de nemernic ingamfat

P.S. sa nu incerci sa imi bagi pumnul in gura ca eu iti bag pula in gura

Nu e frumos sa injuri, dar ca sa fiu realist, asta chiar cere sa fie injurat!!

• Minus 2
Link spre comentariu

• Oras:Bruxelles
  • Oras:Bruxelles
La 06.04.2022 la 12:36, g2br13l a spus:

Sa fi rezonabil cu mine? Pe bune? Dar de unde și pana unde asta? Ești cumva apărătorul patriei sau eroul revoluției? Nu ți se pare ca asta e strict treaba mea cu Subtoc? Te ocupi cu moderarea și nu mai știu eu? 

Ți-am mai spus și o repet. Interacționez cu cine vreau eu, când vreau eu și cât  vreau eu pe site, atâta timp cât conducerea îmi permite. Când o sa îmi închidă robinetul o sa am o linie și cu asta basta. Iar cei cu care interacționez sint liberi sa îmi scrie ce vor ei, ca de aceea interacționez cu ei. Cu tine de exemplu nu mai vreau sa interacționez de aceea este ultima oara când îți mai răspund. 

E unul si acelasi prost cu @subtoc :)))) un onanist rapanos cu 100 de clone.....si suge pula de pe toate clonele in acelasi timp :)))))

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...