Sari la conținut

Ana 20 ani - 0746736891 / 0741828160

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Mârgu-Tureș
  • Oras:Mârgu-Tureș
Postat

La sex normal si ca aspect, e ok, din pacate ai doar 15 min. pt. o finalizare

La 28.11.2022 la 18:20, zoli10 a spus:

Ea e in poze desi nu eram sigur la inceput, raspunde greu, locatia la furnica, 150 finalizarea 15 minute greu sa te incadrezi, primu venit primu intrat nu conteaza ce te-ai inteles cu ea mai devreme, totul protejat  Doar de o descarcare, ca e tanara

Am fost la ea in Mures

bucilescelmaifaincur

• cleopatra01 a schimbat titlul în Ana 20 ani - 0746736891 / 0741828160
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Buna colegii care ati vizitat-o sa mai schimbat ceva , preturi servicii atitudine, multumesc

• Like 1
  • Oras:hunedoara
  • Oras:hunedoara
Postat
La 13.08.2023 la 9:20, orto2022 a spus:

Buna colegii care ati vizitat-o sa mai schimbat ceva , preturi servicii atitudine, multumesc

Buna dimineata colegi, daca este permisa o mica gluma, nu stiu daca s-a schimbat ceva referitor la preturi, servicii atitudine, dar ce nu s-a schimbat este clar varsta... Desi peste toti a trecut 1 an, ea a reusit sa ramana cumva tot la 19 anisori. Deci ... e o performanta.

O Duminica frumoasa tuturor!

• Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
  • Telefon: cosmin2281
  • Oras:deva
Postat
Acum 5 ore, heavenboy a spus:

Buna dimineata colegi, daca este permisa o mica gluma, nu stiu daca s-a schimbat ceva referitor la preturi, servicii atitudine, dar ce nu s-a schimbat este clar varsta... Desi peste toti a trecut 1 an, ea a reusit sa ramana cumva tot la 19 anisori. Deci ... e o performanta.

O Duminica frumoasa tuturor!

Frumos

Dar nu sa schimbat nimic că în toate domeniile preturi mari calitate slabă și din ceea ce urmăresc vad poze false foto shop și realitatea e monchi de pe femei 

Preturile cresc că benzina ......

• Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot
Postat
Acum 59 minute, Tica20000 a spus:

Fugi de ea prietene.....am fost acum trei ani...atunci în anunț scria că are 19 ani😀...e jale cu ea e pusă pe fast fuck grav și avea și guvid....stătea în blocul peste drum de Mc Donald's

Postat

Am fost și io la ea anu trecut și cum zice colegu ii cam pe fast fuck și nu-i place sa sugă pula dar in schimb arăta foarte bine la corp și este curată,pozele sunt 100% ale ei

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...