Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Septembrie 6, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Rog și eu un moderator sa-mi schimbe numărul din titlu cu cel de mai sus. Mulțumesc 🥰 Link spre comentariu
Membru Premium aibelito Reputație: 3444 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 1 minut, Beatrice_26_ a spus: Rog și eu un moderator sa-mi schimbe numărul din titlu cu cel de mai sus. Mulțumesc 🥰 Cred ca si tu poti, cu cont rosu. bucilescelmaifaincur Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4585 Postat Septembrie 6, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 6, 2023 Acum 28 minute, aibelito a spus: Cred ca si tu poti, cu cont rosu. Cu siguranță, trebuie doar să modifice PRIMA POSTARE. Link spre comentariu
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2023 Acum 14 ore, Criticul a spus: Cu siguranță, trebuie doar să modifice PRIMA POSTARE. Mulțumesc frumos de informație , nu știam 🥰😘 1 Link spre comentariu
Beatrice_26_ Reputație: 365 Postat Septembrie 7, 2023 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2023 2 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Septembrie 10, 2023 sal'tare Ploiesteni, Fusai si io, astazi, la Beatrice. Fiind in delegatie prin tara, "de capul meu" toata saptamana, mi-am facut ceva planuri, am studiat ceva topiuri, de pe orasele unde ajungeam. Nu s-a legat nimic, din cauza de ore tarzii (posibil a scapa de colegi), s-a legat in drumul spre casa....care trece prin urbea voastra. De fapt, doar pe centura ... in mod normal 😁 Din momentul in care am fost sigur ca trec pe la voi, am inceput sa caut...dar nah! Duminica si Al' de Sus s-a odihnit, deci: greu 🤬 Dat ceva wsp-uri sambata, primit doar 2 raspunsuri, iar prima care a rasp cu confirmare a fost Beatrice. Deci, ca la ruleta "...rien ne va plus!"Reconfirmat astazi, amandoi, cu 1h inainte, primit acum si "share location", exact "in time" intrat pe usa apartamentului (ca era deschisa, cand am ajuns cu liftul, pe palier) 😃 Nu prea stiam la ce sa ma astept (poze putzintele, recenzii si mai putzintele) dar (zic eu) am tras lozul castigator. Caprioara dragutza (la fatza), dezinvolta, cooperanta, nu trebuia sa fac eu primul pas in dezghetarea atmosferei...facea ea destui, cat sa o simt "langa mine". N-aveam decat "1 fin" solicitata, deci aproape imediat dupa intrare ma conducea spre...pat. Probabil asa ati invatzat-o (sau, asa e "media" intalnirilor de 30 min) . Am intors-o de la intrarea catre camera de actiune, si-am stat umpicutz pe canapea, la un mic chat si o tzigara....uscata. Ca n-avea nimic acidulat ca tratatatie (doar apa plata si, cred, ceva suc neacidulat); iar la mine singura "neacidulata" la tzigara e cafeaua...sau palinca. De beuturile astea nu am intrebat, dar se pare ca n-as fi avut succes cu palica. Am inteles ca, daca ar fi sa tina ceva "la rece", ar fi vodca. (pas 🤮). Cred ca i-a prins si ei bine mica palavrageala, ca parca ne-am mai "apropiat" nitzel. Timp scurt, deci cerut la dush, primit prosop, executat si intalnit la camera spre care ma indruma acum cateva minute. M-a lasat nitzel sa studiez arhitectura si tablourile (sau...sa ma pregatesc ) cat a facut si ea un dush rapid, si-apoi asezat langa mine-n pat 🥲 aveam intentia sa ne mai sherpuim nitzel de-a-n picioarelea, ca ai ocazia sa mai mangai diverse la o mica "dezechipare", dar....socoteala de-acasa cu a din targ sunt chestii diferite. Si nici nu i-am pus scenariul in fata). Obtinut totusi o mica "amanare" a intentiei de a se apuca de "munca" pe Gogu, si lasat "platitoru' " sa se bage in seama cu sanii, pielea si curburile siluetei. Tot acum satbilt "jaloanele": ONP, NP, ONP-CIM. Contribuit si ea, asa ca, la ONP l-a gasit pe Gogu destul de curios, despre ce va urma. Inceput Beatrice ushurel, iar apoi schimbat vitezele rapid, cam ca aia de la Formula 1. Pauze de "respiro" cu mutatul atentiei catre owo, dar destul de rare. Ca urmare (avand in vedere strategia cursei) trecut la NP...of-course capritza. Ca asa de tare se unduia la viteza maxima in ONP, incat promitea maxim la pozitia aia. Ea banuia ca din cauza de "cur mare" dar mie-mi veneau in minte numai "unduirile" curului la oral....Normal ca, la capritza a fost fenomena. Si imaginea curului, cum credea ea, dar si unduirile si contrele (cum vazusem si banuiam eu 😂) Reactiile ei la "pompat" - gemete ushurele + medii ca intensitate (ma doare-n c.... daca fake sau nu. Dar se aud bine si "impulsioneaza) - si pussy aia strampta mi-au deturnat definitiv planurile....terminat asa, "ratat" CIM. Ca daca ma opream si asteptam schimbare de poz si scoatere pneuri, se termina cursa "in vant"🤣 Dush iar, chat mic iar, imbracat si dat pe us'afar'....dupa 2 x pupic pe obrajori ☺️ NOTE: Locatie: 9....centrala (putem spune pe langa Primarie, ori Republicii...cum vreti), blocul nu promite pe-afara, dar foarte OK inauntru. Parcar(i)e cu plata pe langa, deci ok...Aer conditionat, baia ok, 2 camere, curat. Beatrice: 9 ....este in conditia in care eu sunt cu "sa ai pe ce pune mana"! 😁 Gogu e oripilat de "femeia snur", iar eu de skinny. Ea se incadreaza in intervalul de "afinitate"....nu e chiar slim-fit, dar nu e nici BBW. Referitor la "forme" si tonifiere inteleg ca vine dupa o perioada in care a slabit destul de mult, deci ... are forme generoase (sani, poponeatza, solduri), dar nu prea "pocneste" de senzualitate. Sa-ti vina sa mushti din ea. E mai degraba "pufoasa"...sa o mangai si sa-i urmaresti curbele...si da, sa-ti "umpli mana" Trecand de corp, la fatza este dragutza rau...o prinde coafura (de fapt par lung, pe langa fatza, urmarind contururile), are un aer proaspat si sagalnic. Buzele sunt destul de subtiri, ochii frumushei (nu e noapte in ei, vezi trairi sau alte sentimente). A!...si are un ras frumos: copilaros, spontan, natural si "adevarat" Atitudine: 10....serioasa (mi-a raspuns, desi cred ca eram in afara orelor de program, programare de pe o zi pe alta, fara "surprize"), natural (zic eu) pro-client. Poate ca incepe cu "media intamplarilor" la vizita ta, dar se adapteaza si se da dupa tine destul de usor. Se pare ca are cu ce. o duce capu', si are cum - nu mi s-a parut sa fie stanjenita/pusa la colt de niciun subiect abortat in cele 2 chat-uri. Igiena :10....lasand de o parte facutul dushului "in fata mea", e catifelata bine. Nu dush-ul rezolva chestia asta ☺️ ONP: 8-9...nu ma decid. Scad din cauza ce e cam "sportiv" (nu prea face dragoste cu Gogu...mai mult il baga la o practica bine cunoscuta (conform teorie) ca il face "mare"....nu zic ca nu il face. Mai ales ca are o tehnica deosebita, la orizontala (asta ma face sa dau nota maxima) : cam toate se "ghemuiesc" intre/la picioarele tale, sau langa tine....ei bine, ea nu. Se tine "free"...ma refer la unduirile si "avantul" din care pare sa-si traga miscarile capului, pe Gogu... Freamata toata de la buze pana la..."buze"-le lu' pussy. Ai contact fizic si vizual direct cu sanii si cu capul/gatul ei, iar oralul nu e doar sus-jos...e "tirbushon", e "elicopter", e si cu pauze de owo, e cu implicare totala: de la buze/limba, corp!!! NP: 10....capritza, la marginea patului. Unduiri, contre, placere/pasiune....strampta rau. Aveam in cap atat amintirea senzatiei (si imaginea miscarilor corpului, ca de-aia...) de la ONP, cat si senzatiile actuale, date de stransura si privelishtea "stretch pussy" - stie sa se puna "in pozitie" maxima, pentru view - si pasiunea cu care se infigea in mine....cam aceleasi unduiri si zvacniri, acum cu o "baza" solida pe partea corespunzatoare, de la oral. Va dati seama ca n-am mai ajuns si la CIM....poate alta data. Cado': 150/1 fin...dtd cam 35 min (m-a ajutat faptul ca n-aveam decat apa plata, pentru chat-uri 😂) Concluzia: mie mi-a placut maxim! Chiar consider ca e ieftina (nu o spun ca jignire, sau intentie de a-i mari preturile) pentru ce ofera. Daca esti chitit pe atmosfera, pe "pasiune" (falsa sau adevarata...dar aratata) si pe f*utut o partenera "exersata" care vrea sa te simti bine, e clar de incercat... PS....avand in vedre ca ultima recenzie e cam de-acum 1 an, si ca am inteles ca este (totusi) vizitata de voi, ma gandesc sa mai bag o postare, sa va-njur. In numele "veneticilor". Dar, mai bag o palinca si-o bere, si vedem dup-aia incotro ma duce valul 3 1 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 10, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Septembrie 10, 2023 Acum 1 oră, crissti98 a spus: sal'tare Ploiesteni, Fusai si io, astazi, la Beatrice. .... PS....avand in vedre ca ultima recenzie e cam de-acum 1 an, si ca am inteles ca este (totusi) vizitata de voi, ma gandesc sa mai bag o postare, sa va-njur. In numele "veneticilor". Dar, mai bag o palinca si-o bere, si vedem dup-aia incotro ma duce valul Bagai io mai multe, deci valu' m-a adus inapoi.... Ba' bajetii....daca mergeti, scrieti fratilor! Macar prima oara, cand mergeti, daca nu si ca urmare a vizitelor urmatoare. Si-asta e valabil pentru mai multe (posibil) topice...ca e cam varza Ploiestiul, daca nu ai numere in agenda, sa incerci programari atunci cand esti/treci pe-acolo. Strict pentru topicul asta: din discutiile (scurte, ca nah....eu prima oara, 30 min cu totul) am inteles ca fatuca are destui clienti pe-aici. Si o cred, ca n-ar veni sa cheltuie pe chirie de-a-n pulea. De ce dreaq lasati (aia de mergeti) sa fie ultima recenzie din Iunie 2022??? Culmea, a unuia banat, care la inceput era foc si para pe caprioara 😂 Nu-i inteleg nici pe-aia care baga "...nu povestesc actiunea, ca e intima, si nu e "barbatesc"!". Pe bune? Si-atunci, daca toti suntem pudici aici, si "masculi", tu de ce dreaq ai crezut ca ti-ar place sa mergi??? Deci afirmatia e vraja post-coitum, si contrara ideii site-ului: zici ce/cum vrei tu, dar sa fie ceva sa ajute comunitatea sa "inteleaga" despre ce e vorba, si cum se comporta subiectul!!! Da????. Nu spui nimic, nu e deosebire intre nimfo si publi! Si nu aveti ce cauta aici! Nici macar nu ar trebui sa fiti lasati sa cititi (profitati de) ce scriu altii. Voi intelegeti asta? Iar pe-aia care nu scriu, de "frica" sa nu fie considerati peshti, sau linge-pizda, sau "virgini", cu p*ula mica/ timizi/marginalizati de femei in viatza reala sau eu mai stiu cum (ce tactici folosesc aia de au cu totul alte interese decat ale unui cautator de p*izda) nu-i inteleg chiar deloc. Pe mine ma doare-n spitz ca userul "X" ma considera intr-un fel sau altul. Nu-l stiu, nu ma stie. Ce daca ma face-n fel si chip? Scriu, lumea citeste (daca vrea, si intra e topic), ma crede sau nu....foloseste info sau nu. E treba lor, nu a mea. Dar, macar are lumea dupa ce se orienta, daca sunt recenzii. Ma repet: asta este diferenta majora dintre nimfo si publi. Posibilitatea de a merge "informat" si de a "informa" la randul tau pe cei care intra.... Fatuca asta nu e rea...intzeleg ca chiar are ceva dever. Dar nu se vede. Si, mai ales, nu se vede "de ce". Eu, ca unul care nu-s din Poiesti (inteleg ca nici ea nu e chiar stabila, in Ploiesti, dintr-o postare si din discutiile de astazi. Dar nu e numai cazul ei) si nu stiu "daily bussiness" sunt neajutorat cand incerc sa vad unde sa fac si eu un "stop" ca asa s-a nimerit. Intru pe "nimfo", sa fiu ajutat de colegi, si...poola! Recenzii pline de praf, replici vechi.... De ce, pana mea, nu vreti sa dati si voi un pic de indrumare? Pentru aia care intra/cauta rapid o "experientza"? E adevarat, ca e "gratis"...chiar cu "cheltuiala" daca bagati in seama hate-urile. Asta sa fie? Latura materiala? Sau nepasarea si "lasitatea"? 🤬 2 1 1 Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 11, 2023 La 14.04.2022 la 10:40, Beatrice_26_ a spus: Voi puteți să criticați și să spuneți orice , eu oricum nu vă bag in seamă 💋 La fata asta ai fost tu? Nu vezi ce zice, ca nu ne baga in seama? Link spre comentariu
renzo1968 Reputație: 2 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Buzau Oras:Buzau Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Eu stiu ca am fost la ea anul trecut, dar nu mi a placut cum arata cu un fund foarte mare. Am facut stinga imprejur si asta a fost. Daca tot platim macar sa arate cit de cit. Poate ca are fanii ei, dar nu pe mine. 1 Link spre comentariu
passatb6xxx Reputație: 639 Postat Septembrie 11, 2023 Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Și eu am fost de mult, dacă nu mă înșel era 100lei finalizarea, posibil sa fie 2 ani de atunci. Nu am mai revenit, deci clar nu a fost intalnire reușită. Și aici nu discut de aspect, că tine de gusturi, mă refer strict la prestație. Dar cine știe, între timp poate a îmbunătățit serviciile. 1 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium crissti98 Reputație: 5418 Postat Septembrie 11, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Membru Premium Partajează Postat Septembrie 11, 2023 Acum 5 ore, renzo1968 a spus: La fata asta ai fost tu? Nu vezi ce zice, ca nu ne baga in seama? Eu nu am zis să scrieți pentru binele(sau raul) ei....eu v-am rugat să scrieți pentru colegi! Pe mine nu m-a deranjat că are recenzii bune sau rele (nu învinuiesc pe nimeni, daca zice că e de râu, și eu hotărăsc să merg...nici daca zice că e de bine, și eu plătesc altceva), m-a deranjat că n-am găsit nicio informație, mai recentă, de la voi, cei care au fost.Si am înțeles că sunt destui Fetelor...sa stiti ca accept si "banii inapoi", daca voi considerati ca nu ati fost in forma, si puteti "mai bine"!!! Trebuie doar sa-mi propuneti 😂 Promit sa ii folosesc in acelasi scop, la aceeasi "casierie"...poate o fi mai bine, data viitoare😜 Link spre comentariu
johndoe23 Reputație: 196 Postat Decembrie 3, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 3, 2023 hai in Constanta Beatrice 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum