Sari la conținut

renzo1968

Membru Banat
  • Număr conținut

    348
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Informatii Personale

  • Oras:
    Buzau
  • Interese
    Sex
    Si prietenie

Vizitatori Recenți Profil

2.351 citiri profil

renzo1968's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

2

Reputație

  1. Unii mai fac si sex, nu numai laba ca altii. Laba dauneaza grav sanatatii mintale.
  2. Aveam o retinere, acum sint convins ca esti dus cu pluta. Nu te poti vindeca, e o boala incurabila.
  3. Vai de pula ta. Cei mai mari combinatori au jafuri de masina sa nu bata la ochi. Numai prostii au cele mai scumpe masini, si sint primii care pica.
  4. Uneia sau alteia se zice. Nici pe la scoala nu ai dat. Sti ce zic.
  5. Uite asa aflam cine sint adevaratii pesti ai orasului. Cum apare o fata noua cum dati in ea, ca sa va mearga voua treaba.
  6. Ti am facut raport la forum, ca sa sti.
  7. Nu am vrut fete de pe forum si am cautat pe publi 24.Cind am ajuns la ea o chema Ana cu alt numar nu cel de la Ploiesti. Erau si alte poze nu cele de la Ploiesti. De unde sa stiu eu de cit timp era in focsani. Credibilitate inseamna sa dai minus la toate postarile mele? Daca da, aveti credibilitate si va aparati teritoriul prin orice mijloace.
  8. M am uitat la activitatea ta pe forum. Discitii intre utilizatori, atit esti in stare, daca ai prea mult timp liber stai si futi telefonul
  9. Esti prea prost sa i ti raspund. Renzzo 7 este inactiv. Singurul de pe care scriu e renzo1968. Dar tu nu citesti tot, citesti doar ce vrei.
  10. De ce nu te duci tu personal sa vezi fata, daca i ti place ramii daca nu pleci si te convingi singur. Fata e din Bucuresti eu din Bz, cum sa fiu pestele ei? Vezi si daca e cineva cu ea, afli mai multe. Dar daca te duci cu fite ca esti de pe forum, mai bine du te la alta. Eu mi am spus o parere despre fata si nimic mai mult.
  11. Am uitat, am fost la mai multe fara sa fac recenzie in ultima perioada. Si daca am fost de doua ori in Pl cu ce se schimba situatia?
  12. La Ploiesti si la Focsani am fost o singura data, avind ceva treburi prin cele doua orase. Cu mine a facut oralul neprotejat de fiecare data, nu e puncul ei forte dar la normal mi a placut. Daca voi ziceti ca fata asta nu e frumoasa, nu stiu ce sa mai cred. La Ploiesti am asteptat o in fata blocului pt ca a avut treaba prin oras.. La 5 metri de mine erau doi tineri care atunci cind s a apropiat de intrarea blocului o priveau cu admiratie. Bineinteles ca eu am intimpinat o ca si cum o cunosteam bine ceva de genul ce bine arati azi. Sa spui ca fata e o panarama, e un pic deplasat si nu reflecta realitatea. Si in Pl a avut recenzii bune. Daca ar da tepe nu ar rezista pe piata ar pleca singura acasa.
  13. renzo1968

    0737831478

    Salut. Am vizitat si eu aceasta pustoaica programare facuta prin telefon respectata la minut. Am fost intiminat de o fata finuta in primul rand, cam rar intalnesti in buzau sa corespunda pozele fundul deosebit, siliconata tot ce trebuie numai spun de fata Mi sa parut o fata foarte deschisa la orice discutie Este o fata cu simtul umorului tine de glume. Dupa o scurta igenizare am inceput sa ii ating fundul si sanii dupa care am incrput un oral soft lent pe placul meu... Dupa ce am armat.o bine am pus prezervativul, si am incrput cu ea deasupra se misca foarte bine gagica am mai dat si eu din pozitia aceasta am mai schimbat 2 3 poziții nu am mai rezistat futul era prea frumos. Eu am luat o ora un masaj spre erotic plus un numar. Nota: Locatie 10 Fata: 9 Sex oral : 8 Sex normal :10 Stat o ora achitat 250 plus o mica atentie.. Bani bine cheltuitii Recomad cu mare drag.
  14. Mery, in Regat cind ajungi, Bucuresti, Ploiesti. Aici esti apreciata, asteptata cu drag.
  15. Duminica am fost la Rebeka din Ploiesti, dupa multe incercari esuate de a ajunge la ea. Am intrebat o de ce nu vine si in Bz si mi a zis ca nu are in plan sa vina. Din discutii am afiat ca are multi clienti care vin la ea din Bz chiar daca sint 70 km care ii desparte.
×
×
  • Creează nouă...