Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Buna, astept de 5 ore sa imi reactiveze si mie Pisicut Topicul meu pe Bucuresti, sa anunt ca m-am cazat azi, dar nu imi raspunde in privat desi am platit abonamentul acum 5 ore, nu stiu unde sa anunt. Asa ca voi lua de maine programari ca ziua asta s-a cam dus de cand astept. Program maine : 10:00 - 21:00 Locatie : Str Ion Brezoianu. Mesaj pe whatsapp pt. programare. Selen.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Cadou si Servicii: - 150 lei : ~1 finalizare (maxim 30 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. - 300 lei : ~ 1 sau 2 finalizari (60 minute) ~ Include : Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE ✔ - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. LOCATIE : ~ Langa Hotel Central ~ (Str. Ion Brezoianu) NU accept persoane in stare de ebrietate insa se poate bea un pahar/ fuma o tigara la mine 😉☺ NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Lucrez doar pe baza de programare. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp, unde imi veti spune durata (30 sau 60 minute) si ora vizitei (scopul il stim 🤪) Programarea trebuie reconfirmata din partea voastra cu minim 30 de minute inainte de ora stabilita, altfel programarea va fi anulata si numarul blocat. ~ Am dreptul de a imi selecta clientii cu care urmeaza sa ma intalnesc. ~ Program maine : 14:00 - 20:00 Mesaj pe whatsapp. Va astept !!! 💚💚💚 Selen 💚💚💚
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Scuze, program : 10:00 - 21:00 💁♀️
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2022 Postat Aprilie 8, 2022 Acum 13 minute, SelenBaby a spus: Scuze, program : 10:00 - 21:00 💁♀️
andr3y69r Reputație: -139 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Iar a fugit de acasă de la tac-su alcoolic, care o fute și o face poștă cu amicii lui șantieriști. Nu durează mult până o găsește din nou El nu le are cu internetul, dat a găsit un amic mai descurcăreț care îl duce la sigur. 2
florikx Reputație: 29 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Acum 9 ore, andr3y69r a spus: Iar a fugit de acasă de la tac-su alcoolic, care o fute și o face poștă cu amicii lui șantieriști. Nu durează mult până o găsește din nou El nu le are cu internetul, dat a găsit un amic mai descurcăreț care îl duce la sigur. Nu stiu de ea , dar tu sigur ai probleme mult mai mari din ce postezi pe aici . Iti recomand un psihiatru . Sa dea Domnu’ sa te faci bine . 🤗 2
Sl4miss Reputație: 214 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Postat Aprilie 9, 2022 Acum 18 ore, SelenBaby a spus: Păcat ca nu se apuca de dominare. Sa pună sa ii lingeți pantofii. Cei care ca luați de ea sunteți impotenți cu p..a mica. 1
andr3y69r Reputație: -139 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Am sunat o astăzi pe bețiva asta. Deja era luată, m-a întrebat când vreau sa ajung la ea, că mă poate primi repede daca mă duc cu o sticla de alcool. Am simțit că este deja trotilată și am zis pas, cu toate că a confirmat că se supune și vrea să fie târfa mea, sa șterg cu ea pe jos, să mă pis pe ea și să fac tot ce vreau cu ea. Se pare că alcoolul o relaxează mult mai mult decât spuneau colegii pe aici. Am întrebat o de povestea cu tatăl ei care o ține sechestrată și o face poștă cu prietenii lui și a zis că da, e adevărat, dar a fugit de acolo de câteva zile și că și a mai revenit, ajutata de vodca. Deci, care vrea să meargă să umilească o prostituată cam spartă la prețul unei sticle de vodca, poate suna să își facă programare. Ciocane tari 1
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Acum 16 minute, andr3y69r a spus: Am sunat o astăzi pe bețiva asta. Deja era luată, m-a întrebat când vreau sa ajung la ea, că mă poate primi repede daca mă duc cu o sticla de alcool. Am simțit că este deja trotilată și am zis pas, cu toate că a confirmat că se supune și vrea să fie târfa mea, sa șterg cu ea pe jos, să mă pis pe ea și să fac tot ce vreau cu ea. Se pare că alcoolul o relaxează mult mai mult decât spuneau colegii pe aici. Am întrebat o de povestea cu tatăl ei care o ține sechestrată și o face poștă cu prietenii lui și a zis că da, e adevărat, dar a fugit de acolo de câteva zile și că și a mai revenit, ajutata de vodca. Deci, care vrea să meargă să umilească o prostituată cam spartă la prețul unei sticle de vodca, poate suna să își facă programare. Ciocane tari Pisicuts unde esti...nu il baneaza nimeni??? Chiar nu se poate face nimic?
uritescu Reputație: 1896 Postat Aprilie 9, 2022 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 9, 2022 11 minutes ago, SelenBaby said: Pisicuts unde esti...nu il baneaza nimeni??? Chiar nu se poate face nimic? Dacă nu îi raportezi fiecare aberație, va continua. Și te asigur că imbecilul e periculos dacă te trezești cu el în casă.
Vizitator marcus6 Reputație: 0 Postat Aprilie 9, 2022 Postat Aprilie 9, 2022 Acum 18 minute, SelenBaby a spus: Pisicuts unde esti...nu il baneaza nimeni??? Chiar nu se poate face nimic? Din păcate sunt destui retarzi pe aici.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Buna! De maine voi fi disponibila doar pentru DEPLASARE*. DOAR IN BUCURESTI (EVIDENT 😃)* ~ LA TINE SAU LA HOTEL* ~ Cadou: 400lei/1H (taxi inclus) From tomorrow : ONLY OUTCALL (BUCHAREST)* YOUR LOCATION OR HOTEL* My "gift": 400ron/1H (taxi included)
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Acum 4 minute, SelenBaby a spus: Buna! De maine voi fi disponibila doar pentru DEPLASARE*. DOAR IN BUCURESTI (EVIDENT 😃)* ~ LA TINE SAU LA HOTEL* ~ Cadou: 400lei/1H (taxi inclus) From tomorrow : ONLY OUTCALL (BUCHAREST)* YOUR LOCATION OR HOTEL* My "gift": 400ron/1H (taxi included)
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 Servicii: Sex normal (protejat) - Sex oral (protejat sau neprotejat in functie de igiena) - FK - Hand Job - Pozitii - GFE - 69 - Cunnilingus - Finalizare corporala. NU accept persoane cu BILE. NU fac: Anal, CIM, COF, indiferent de suma. Cadoul se va da in primele 5-10 minute din intalnire, pentru a evita neplacerile. Programarea se va face cu un MESAJ pe Whatsapp*. NU apel. Selen.
Vizitator SelenBaby Reputație: 0 Postat Iunie 29, 2022 Postat Iunie 29, 2022 De maine voi fi disponibila doar pentru DEPLASARE*. DOAR IN BUCURESTI (EVIDENT 😃)* ~ LA TINE SAU LA HOTEL* ~ Cadou: 400lei/1H (taxi inclus) From tomorrow : ONLY OUTCALL (BUCHAREST)* YOUR LOCATION OR HOTEL* My "gift": 400ron/1H (taxi included) 10:00 - 22:00 Selen.
Raducu1289 Reputație: -15 Postat Iunie 29, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 29, 2022 A revenit bețiva 1 1
aliunul Reputație: 1 Postat Iunie 30, 2022 Postat Iunie 30, 2022 Corp mișto de tot ..cred ca ajung și eu pe la ea 😘 1
uritescu Reputație: 1896 Postat Iunie 30, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2022 2 hours ago, aliunul said: Corp mișto de tot ..cred ca ajung și eu pe la ea 😘 Hai cu recenzia, că mai e un pic și se face anul de când tot ajungi pe la ea. "O sa trec și eu pe la tine baby 😘 September 25, 2021" 1
only-me Reputație: 17117 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Bucale Oras:Bucale Postat Iunie 30, 2022 2 hours ago, aliunul said: Corp mișto de tot ..cred ca ajung și eu pe la ea 😘 18 minutes ago, uritescu said: Hai cu recenzia, că mai e un pic și se face anul de când tot ajungi pe la ea. "O sa trec și eu pe la tine baby 😘 September 25, 2021" Ma...v-a luat pi*** mintile de tot😜😂😂😂🤦♂️,voi nu vedeti ca prea minunata domnisoara se ofera sa vina ea la voi??? Va scuteste sa va mai chinuiti voi prin traficul si canicula din Buc.😜😂😂😂. Ps:pt Selen, bby🥰🥰😘,merge 350 ron si o cartela la metrou cu doua calatorii pt o ora de nebunii??ca stau cam rau cu banii!😔 2
uritescu Reputație: 1896 Postat Iunie 30, 2022 Oras:București Oras:București Postat Iunie 30, 2022 47 minutes ago, only-me said: Ma...v-a luat pi*** mintile de tot😜😂😂😂🤦♂️,voi nu vedeti ca prea minunata domnisoara se ofera sa vina ea la voi??? De data asta n-ai prins gluma 😉 Uită-te prin postările lui @aliunul și o să înțelegi. 1 1
aliunul Reputație: 1 Postat Iunie 30, 2022 Postat Iunie 30, 2022 Acum 3 ore, only-me a spus: Ma...v-a luat pi*** mintile de tot😜😂😂😂🤦♂️,voi nu vedeti ca prea minunata domnisoara se ofera sa vina ea la voi??? Va scuteste sa va mai chinuiti voi prin traficul si canicula din Buc.😜😂😂😂. Ps:pt Selen, bby🥰🥰😘,merge 350 ron si o cartela la metrou cu doua calatorii pt o ora de nebunii??ca stau cam rau cu banii!😔 Pai a dispărut fătuca din peisaj ..voiai sa scriu recenzia din laba?!😀 1
laury Reputație: 24071 Postat Iunie 30, 2022 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Iunie 30, 2022 Acum 6 ore, aliunul a spus: Corp mișto de tot ..cred ca ajung și eu pe la ea 😘 Fa o laba si zici ca ai fututo…iesi mai castigat asa! 2
aliunul Reputație: 1 Postat Iunie 30, 2022 Postat Iunie 30, 2022 Acum 14 minute, laury a spus: Fa o laba si zici ca ai fututo…iesi mai castigat asa! Mai băieți ..aveți probleme mari și voi..va luptați cu fetele ..Halal .. 1
Postări Recomandate