Sabina100 Reputație: 2517 Postat Mai 1, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Autor Postat Mai 1, 2022 ***Munca este o boală, de aceea avem Medicina muncii. La mulți ani tuturor aflați în această suferință!*** 1 1
JocelynEon Reputație: 11946 Postat Mai 1, 2022 Postat Mai 1, 2022 26 minutes ago, Sabina100 said: ***Munca este o boală, de aceea avem Medicina muncii. La mulți ani tuturor aflați în această suferință!***
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Mai 1, 2022 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Mai 1, 2022 Acum 8 minute, JocelynEon a spus: 6
Sabina100 Reputație: 2517 Postat Mai 1, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Autor Postat Mai 1, 2022 Oriunde în lume, totul începe cu MAMA! La mulți ani de Ziua Mamei!👩👦👦 1
Sabina100 Reputație: 2517 Postat Mai 13, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Autor Postat Mai 13, 2022 13 mai- Ziua Dorului
Cozonac7 Reputație: 7854 Postat Mai 13, 2022 Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Telefon: Fără credit Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Postat Mai 13, 2022
Fairr Reputație: 489 Postat Mai 16, 2022 Oras:Marte Oras:Marte Postat Mai 16, 2022 On 5/13/2022 at 8:34 PM, Sabina100 said: 13 mai- Ziua Dorului Vineri 13 2 1
Sabina100 Reputație: 2517 Postat Iulie 21, 2022 Oras:In your mind Oras:In your mind Autor Postat Iulie 21, 2022 Dialoguri magnifice imaginare -Magnificul, n-ai scris la lucrare😡 Tu ai stat pe forum oare? -Scuzați dna învățătoare, Știu că sunt un băiat mare Dar lumea habar nu are Să trateze o-ntrebare! I-am întrebat despre toate: "De ce avem uscat și ape?" "De ce mergem în picioare?" " Lumea de ce-i așa mare?" "De ce-i frig când nu e cald?" "La șes de ce nu-i înalt?" Cum de negru nu e alb?" - Și-au răspuns la vreo-ntrebare??? - NIMIIIIC, niște habarniști Numai hate și întristare!! Zău, dna învățătoare In lumea asta mare Pot să pun o INTREBAAAAREE? Repet, sunt un băiat mare!! De ce-s tot în ignorare?😢 -Magnifice, zău, lasă joacă, Nu ajungi nici într-a patra!!!! Alții pentru ei răspund, Tu nu mai ieși din rând. Ești pentru a patra oară Inscris la școala primară😧😡 Colega de la pregătitoare A ajuns și inspectoare Ai reluat ciclul primar De 3 ori și....în zadaaaaar Ies la pensie cu tine, Chiar că nu mă simt prea bine🤨 De vreo 12 ani îți spun Mai fă și tu ceva bun! -Doamna, forumul mi-e casă Și apoi ei nu mă lasă: M-au văzut inteligent (N-au aflat că-s repetent🤐) Vă roooog, nu vă faceți cont Să le dați și acest pont Să mai stau măcar un an @pisicuts să nu-mi dea ban Mi-au dat uniformă albastră Socializez cu toți Fetele mă mai resping... Dar băieții mă-nțeleg Nu răspund, doar îi întreb! -Mergi acasă, ai teme multe! -Pe forum, două secunde🙏 Deschid doar un topic mic Mă mai cert cu ei un pic Intru să îmi văd mesaje Și revin la...bastonașe! 2
Super_Man Reputație: 46 Postat Iulie 21, 2022 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Postat Iulie 21, 2022 Na poftim, penibileaua Și-a văndut din nou safteaua. Rima-i îndoielnică Fug de ea, dar nu de frică...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum