Sari la conținut

Servicii Totale de Lux Fără Extra fără Fițe 0720909207

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
6 hours ago, xexxex said:

De evitat, 

Acum am plecat de la ea, am rămas, după ce m a pus sa aștept 10 min in fata blocului care s au transformat in 20,in speranța ca dau de ceva mișto după usa. Ea se scuza ca a ieșit cu câinele la plimbare ( știind ca are programare) dar adevarul este ca m am întâlnit cu un alt coleg pe scara care venea de la dansa. Imi deschide o don soara blonda cam pe la 1.65 îmbrăcată in colanti și tricou ( asta sa nu se vadă coșurile de pe mâini și spate, pasa neepilat și burta) .

Am fost invitat pe o canapea de 1.20 lungime pe care era așternut un cearșaf care avea și câteva picături proaspete de ceva, sper ca nu slbz, bineînțeles ca nu m am asezat, fiind excitat si dornic de ceva nou tot am rămas având in vedere circumstanțele. Am început cu un oral din picioare după am pus domnișoara capra pe canapea unde am și finalizat intr un prezervativ uscat pe care îl dădea ea cu lubrifiant, am întrebat dacă e expirat de e așa uscat și răspunsul ei a fost ca e alergică la mai multe tipuri de lubrifiant.

Am cerut sa merg la baie sa spăl șmecheria, m am dus, plin de apa pe jos, după am cerut un prosop daca am tot așteptat și am văzut ca nu m i se oferă iar răspunsul m a șocat, citez :))“ nu am prosoape ca sunt toate ude, folosește, daca vrei, hârtie igienica” care mai avea fix 5 pătrățele pe rolă, bine ca am șmecheria mică și mi a ajuns 😂.

Si ca un rezumat,

pozele nici nu sunt ale ei, are ten foarte albinos și țațele mai lăsate 

Locatia 4,5 pe calea victoriei, bloc evreiesc, ultimul etaj, fără mirosuri neplacute in apartament

oral 7, tipa foarte sclifosita ținând cont de locație și aspectul sau, a folosit 5,6 șervețele umede sa șteargă baiatu’ in condițiile in care venisem de acasă, parfumat, dusat, am crezut ca îmi ia un strat de pe pl la cât a frecat o cu șervețele

normal 6 mai exact capra ca doar atât am ‘folosit’, am vrut sa i număr coșurile de pe spate dar am pierdut numărătoarea, glumesc.

anal… am încercat și anal, dar domnișoara tine curu strâns sa nu între și după da vina pe pl ca trebuia sa fie mai tare sa între, asta pentru ca nu avea ce sa zică de mărime bănuiesc 😂

In concluzie de evitat, îmi pare rău ca am lăsat 150 de lei la transa. 

spor 😎

Si unde ziceai bro ca are locatia???

Ca punct de reper?

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 6 ore, Cristtina a spus:

Nu dragul meu trebuie sa ai pula de om normal  pup ( și te aștept sa îmi rupi cur dacă te tine pună) 

Nu merci, ne-a lămurit colegi....plus că a menționat că nu sunt poze reale !

Cel mai bine sa pui poze reale...cum ești tu de fapt în realitate, nu Photoshop nu nimic....

• Oras:București
Postat

In mod clar anunțul este pus de un pește obosit (analfabet) iar individa nu știe ce scrie in el. Vă puteți da seama de asta după faptul că va oferă anni, ba știe ce este, ba nu știe, ba a gresit.

Sa vedem cine mai plusează pt o recenzie, eu unul nu mă bag, riscul de țeapă este ridicat.

• Like 1
  • Minus 1
Postat
25 minutes ago, Simipreda91 said:

Sa vedem cine mai plusează pt o recenzie, eu unul nu mă bag, riscul de țeapă este ridicat.

Și cam pe la cât % apreciezi gradului de risc? Mă gândesc că un geniu că tine are răspunsuri pertinente la problemele astea.

Postat
Acum 12 ore, only-me a spus:

Si unde ziceai bro ca are locatia???

Ca punct de reper?

Calea Victoriei langa restaurantul bread and butter 

• Like 1
Postat

Dacă chiar are câine și nu vrea anal spuneți-i că-i futeți câinele în c*r și să vedeți cum acceptă. Femeile astea își iubesc tare mult animalele de companie.

• Haha 1
Postat

Pozele postate spun totul se văd de la o poștă că nu sânt reale, sânt luat după net

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...