AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 12, 2022 Buna dragi mei!Numele meu este Andreea,Am 19 ani și 1.69 înălțime și sunt noua in Cluj😊 Daca doriți sa ne cunoaștem mai bine va astept în locatia mea😘Va pup 0734854049 🎉 Serviciile mele sunt următoarele: 🔥 Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena; 🔥 Sex normal protejat;(Doar protejat😊) 🔥 CIM +50 lei 🔥 COF +50 lei 🔥 COB 🔥 Masaj de relaxare sau erotic ( doar la ora ) 🎁 Cadourile mele sunt următoarele: 150 lei - o finalizare (30 minute) 250 lei - o finalizare sau 2 (timp de 1h)
porcusor86 Reputație: 6 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Pă tâmpa Oras:Pă tâmpa Postat Aprilie 12, 2022 Andreea Andreea .. n-ai fost ok pe Constanta se pare .. neah pentru mine ești de evitat la ce spun colegii. Umbli cu nume și poze false pe publi24 .. urat ..
DeVante Reputație: 554 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Palermo, Italy Oras:Palermo, Italy Postat Aprilie 12, 2022 In Constanța zicea ca e din 98 :)))))) nu știa cand s a născut :))) succes! 1
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2022 1 oră în urmă, porcusor86 a spus: Andreea Andreea .. n-ai fost ok pe Constanta se pare .. neah pentru mine ești de evitat la ce spun colegii. Umbli cu nume și poze false pe publi24 .. urat .. Gusturile nu se discută😊te poti convinge singur daca vrei😚
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 12, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 12, 2022 Acum 16 minute, DeVante a spus: In Constanța zicea ca e din 98 :)))))) nu știa cand s a născut :))) succes! Cred ca am mai spus o data:)))Am gresit anul multumesc😊
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 13, 2022 Buna dragi mei!Numele meu este Andreea,Am 19 ani și 1.69 înălțime și sunt noua in Cluj😊 Daca doriți sa ne cunoaștem mai bine va astept în locatia mea😘Va pup 0734854049 🎉 Serviciile mele sunt următoarele: 🔥 Sex oral protejat/neprotejat in funcție de igiena; 🔥 Sex normal protejat;(Doar protejat😊) 🔥 CIM +50 lei 🔥 COF +50 lei 🔥 COB 🔥 Masaj de relaxare sau erotic ( doar la ora ) 🎁 Cadourile mele sunt următoarele: 150 lei - o finalizare (30 minute) 250 lei - o finalizare sau 2 (timp de 1h)
steffy69 Reputație: -7 Postat Aprilie 13, 2022 Postat Aprilie 13, 2022 Poate ai gresit si pozele!!!si asta i mai grav!!!esti constienta de asta?? 1
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Aprilie 13, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Aprilie 13, 2022 La 12.04.2022 la 15:57, AndreeaDeea7 a spus: Cred ca am mai spus o data:)))Am gresit anul multumesc😊 Poate că ar trebui sa pui o poza și cu buletinul ☺️ Glumesc... Doar că ceea ce unii dintre noi vedem în poze, nu prea reprezintă o tinerică de 19 ani. Sper să mă înșel. (Urâțenie de aia, de lenjerie... de genu' cum ai pus tu in poze, folosesc doar cele care vor să-si ascundă trecerea anilor 😊. Este o părere strict personală.) Multa sănătate și o ședere minunată la Cluj. Baftă și la a cat mai multe +50-uri in meniu. ps. eu deja m-am împrietenit cu contabilul... a fost musai. V-ați jmekerit, de nici pula nu mai știe pe ce sume va futeți!!!
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 13, 2022 Acum 9 minute, dorinel18' a spus: Poate că ar trebui sa pui o poza și cu buletinul ☺️ Glumesc... Doar că ceea ce unii dintre noi vedem în poze, nu prea reprezintă o tinerică de 19 ani. Sper să mă înșel. (Urâțenie de aia, de lenjerie... de genu' cum ai pus tu in poze, folosesc doar cele care vor să-si ascundă trecerea anilor 😊. Este o părere strict personală.) Multa sănătate și o ședere minunată la Cluj. Baftă și la a cat mai multe +50-uri in meniu. ps. eu deja m-am împrietenit cu contabilul... a fost musai. V-ați jmekerit, de nici pula nu mai știe pe ce sume va futeți!!! Te asigur ca te înșeli dragul meu dar desigur fiecare cu părerea lui😊19 ani am Daca doresti te astept sa vi sa vezi și sa te convingi 😘 Multumesc frumos 😘
dorinel18' Reputație: 1244 Postat Aprilie 13, 2022 Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Telefon: 0264587218 Oras:Langa voi Postat Aprilie 13, 2022 Acum 5 minute, AndreeaDeea7 a spus: 😊1Daca doresti te astept sa vi sa vezi și sa te convingi 😘 Multumesc frumos 😘 Ooooo, "draga mea"...mă măgulesc vorbele tale. Doar că io-s mai de modă veche și înainte să vizitez o fată mă conving prin alte metode decât lingând câteva poze. Și app de poze. Mai vedeam pe la ștrandurile din Cluj sau pe litoral, femei echipate cu genul ăla de ținută și ... sincer, întorceam capu' 😐 Nu e genul meu, mie îmi place să vad buricu. 😆
bibi78 Reputație: 89 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Aprilie 13, 2022 Eu am vizitat-o. Mi-a plăcut, m-am simțit bine. Nota 9. O recomand. 1
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 13, 2022 Acum 54 minute, bibi78 a spus: Eu am vizitat-o. Mi-a plăcut, m-am simțit bine. Nota 9. O recomand. Multumesc mult❤️🥰te pup și te mai astept 😘 1
juannito Reputație: 19 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Aprilie 13, 2022 Salut. Nu am mai scris de mult timp o recenzie . Dacă omit ceva sa fie cu scuze . Am fost ieri la domnișoara . Locație ușor de găsit , cam greu cu locurile de parcare , dacă ai noroc găsești pe o Străduța lăturalnică . Apartamentul cochet , curat , am făcut dus , mi s-a oferit prosop curat , gel de dus , toate alea . Tipa blonda , frumoasa după gusturile mele , eu zic ca pozele sunt reale . Sâni medii spre mari, piele fina, corpul bine proporționat.Mi-a plăcut mult atitudinea ei , motiv pt care am platit 500 pt doua ore . GFE maxim . Am beneficiat de oral neprotejat in vreo 3 serii in acele doua ore , și normal protejat , practicat lady on top , fiind mai bătrân , am lăsat tineretul sa își facă treaba 🤣. Un aspect care ar fi de notat , la normal , chiar și cu șapcă, m-a rugat sa o scot înainte sa ejaculez . Din ce spunea , a avut o experiența neplăcuta cu un client cu prezervativ rupt. Am înțeles-o, nu m-a deranjat asta.Tipa e foarte pasionala , se vede ca ii place ce face . Eu personal o recomand . Iar ca note: Locatie: 9 Atitudine: 10 ( motiv pt care am rămas 2 ore) oral : 10 normal : 10 raport calitate /preț . Foarte bun p.s. Am observat ca sunt și nemulțumiți , gusturile nu se discuta . Tipa e într-adevăr din Constanța , zicea ca rămâne o săptămâna , dacă merge treaba , mai rămâne . Eu cu siguranța o voi vizita in curând . p.p.s. Sper sa nu ma considerați Peștele ei sau ceva de genu , am vechime pe acest forum . Spor la babardit . 1 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2022 Postat Aprilie 13, 2022 Acum 9 minute, juannito a spus: GFE maxim GFE maxim presupune, la modul obligatoriu, atâta timp cât e maxim, presupune obligatoriu FK. Dar in lista de servicii nu regăsesc FK. E o scăpare a tinerei domnișoare care are frecvente momente (datorate inocentei ei, evident la cei 19 anisori), momente în care comite nevinovate erori, sau omisiuni? P.S.: stimabile spui ca ai vechime "în bransa", asa încât sunt convins ca faci și tu conexiunea între GFE maxim și FK.
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 13, 2022 Acum 21 minute, juannito a spus: Salut. Nu am mai scris de mult timp o recenzie . Dacă omit ceva sa fie cu scuze . Am fost ieri la domnișoara . Locație ușor de găsit , cam greu cu locurile de parcare , dacă ai noroc găsești pe o Străduța lăturalnică . Apartamentul cochet , curat , am făcut dus , mi s-a oferit prosop curat , gel de dus , toate alea . Tipa blonda , frumoasa după gusturile mele , eu zic ca pozele sunt reale . Sâni medii spre mari, piele fina, corpul bine proporționat.Mi-a plăcut mult atitudinea ei , motiv pt care am platit 500 pt doua ore . GFE maxim . Am beneficiat de oral neprotejat in vreo 3 serii in acele doua ore , și normal protejat , practicat lady on top , fiind mai bătrân , am lăsat tineretul sa își facă treaba 🤣. Un aspect care ar fi de notat , la normal , chiar și cu șapcă, m-a rugat sa o scot înainte sa ejaculez . Din ce spunea , a avut o experiența neplăcuta cu un client cu prezervativ rupt. Am înțeles-o, nu m-a deranjat asta.Tipa e foarte pasionala , se vede ca ii place ce face . Eu personal o recomand . Iar ca note: Locatie: 9 Atitudine: 10 ( motiv pt care am rămas 2 ore) oral : 10 normal : 10 raport calitate /preț . Foarte bun p.s. Am observat ca sunt și nemulțumiți , gusturile nu se discuta . Tipa e într-adevăr din Constanța , zicea ca rămâne o săptămâna , dacă merge treaba , mai rămâne . Eu cu siguranța o voi vizita in curând . p.p.s. Sper sa nu ma considerați Peștele ei sau ceva de genu , am vechime pe acest forum . Spor la babardit . Multumesc frumos 😊te astept cu mare drag😚❤️ 1
varadero Reputație: 273 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 13, 2022 Acum 24 minute, altu2 a spus: GFE maxim presupune, la modul obligatoriu, atâta timp cât e maxim, presupune obligatoriu FK. Dar in lista de servicii nu regăsesc FK. E o scăpare a tinerei domnișoare care are frecvente momente (datorate inocentei ei, evident la cei 19 anisori), momente în care comite nevinovate erori, sau omisiuni? P.S.: stimabile spui ca ai vechime "în bransa", asa încât sunt convins ca faci și tu conexiunea între GFE maxim și FK. ai ramas in urma prietene ........mai nou ,,te servesc cu un pahar de apa/suc" = GFE din pacate nici curvele nu mai sunt ce au fost dar nici curvari ps. nu vezi ca mai nou in anunt apar pe primul loc extra extra si apo abia jos tariful 1
bibi78 Reputație: 89 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Cluj napoca Oras:Cluj napoca Postat Aprilie 13, 2022 Pozele sunt făcute in locație.GFE maxim. Asai cum a spus colegul juannito.
bitchmannn Reputație: 951 Postat Aprilie 13, 2022 Oras:Terra Oras:Terra Postat Aprilie 13, 2022 La asta vechimea e ca si cum ai permis de 30 de ani si ai condus cât ai facut școala de șoferi plus ca ai mai mutat masina vre-unui vecin pe la bloc.....
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2022 Postat Aprilie 13, 2022 1 oră în urmă, varadero a spus: ai ramas in urma prietene ........mai nou ,,te servesc cu un pahar de apa/suc" = GFE din pacate nici curvele nu mai sunt ce au fost dar nici curvari ps. nu vezi ca mai nou in anunt apar pe primul loc extra extra si apo abia jos tariful Nene, la modul serios, m-am gândit ca prioritar ar fi instruirea curvarilor, a tinerilor ... curvari, chestie prin care, urmare a pretențiilor lor, "cu certitudine" (ghilimelele își au rostul) și domnișoarele își vor alinia serviciile la pretențiile noilor intrați în branșă. P.S.: cele de mai sus sunt un scenariu S.F.
varadero Reputație: 273 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 14, 2022 Acum 10 ore, altu2 a spus: Nene, la modul serios, m-am gândit ca prioritar ar fi instruirea curvarilor, a tinerilor ... curvari, chestie prin care, urmare a pretențiilor lor, "cu certitudine" (ghilimelele își au rostul) și domnișoarele își vor alinia serviciile la pretențiile noilor intrați în branșă. P.S.: cele de mai sus sunt un scenariu S.F. 👍
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 14, 2022 Acum 11 ore, altu2 a spus: Nene, la modul serios, m-am gândit ca prioritar ar fi instruirea curvarilor, a tinerilor ... curvari, chestie prin care, urmare a pretențiilor lor, "cu certitudine" (ghilimelele își au rostul) și domnișoarele își vor alinia serviciile la pretențiile noilor intrați în branșă. P.S.: cele de mai sus sunt un scenariu S.F. Corect 👍👏
porcusor86 Reputație: 6 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Pă tâmpa Oras:Pă tâmpa Postat Aprilie 14, 2022 16 hours ago, juannito said: Un aspect care ar fi de notat , la normal , chiar și cu șapcă, m-a rugat sa o scot înainte sa ejaculez Eh uite aici nu mi-a plăcut ce am văzut .. ok ai experiențe nasoale, cumpara prezervative Durex mai de calitate și sunt sigur ca nu se mai intampla astfel de scenarii .. dar ele vor profit maxim 100% vin cu prezervative la 50 bani bucata chinezești și dupaia hop s-a rupt prezervativul .. eh uite eu de aia mereu imi iau prezervativele cu mine ca nu sti ce găsești in casa și decât sa o comit prefer sa evit. Pe mine faptul ca Mi-ar fi zis sa o scot înainte să-mi dau drumul m-ar fi făcut din start sa numai pot să-mi dau drumul și ar fi fost de evitat .. in fine fiecare cu plăcerile lui dar bine ca ai notat acest aspect. 👍🏻👍🏻
AndreeaDeea7 Reputație: 40 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Aprilie 14, 2022 Acum 27 minute, porcusor86 a spus: Eh uite aici nu mi-a plăcut ce am văzut .. ok ai experiențe nasoale, cumpara prezervative Durex mai de calitate și sunt sigur ca nu se mai intampla astfel de scenarii .. dar ele vor profit maxim 100% vin cu prezervative la 50 bani bucata chinezești și dupaia hop s-a rupt prezervativul .. eh uite eu de aia mereu imi iau prezervativele cu mine ca nu sti ce găsești in casa și decât sa o comit prefer sa evit. Pe mine faptul ca Mi-ar fi zis sa o scot înainte să-mi dau drumul m-ar fi făcut din start sa numai pot să-mi dau drumul și ar fi fost de evitat .. in fine fiecare cu plăcerile lui dar bine ca ai notat acest aspect. 👍🏻👍🏻 Buna😘 Crede-ma ca nu folosesc prezervative la 50 de bani Toate prezervativele mele sunt Durex Fix cu Durex mi sa întâmplat sa mi se rupă
porcusor86 Reputație: 6 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:Pă tâmpa Oras:Pă tâmpa Postat Aprilie 14, 2022 2 minutes ago, AndreeaDeea7 said: Buna😘 Crede-ma ca nu folosesc prezervative la 50 de bani Toate prezervativele mele sunt Durex Fix cu Durex mi sa întâmplat sa mi se rupă Ok bun, și de ce mai continui sa faci treaba asta ? Nu ți se pare jenant sa spui omului sa o scoata când se simte cel mai bine ? Dacă ai frica asta nu stiu de ce mai continui, de ce nu te angajezi ?
notoriusxxx Reputație: 231 Postat Aprilie 14, 2022 Oras:România Oras:România Postat Aprilie 14, 2022 Acum 1 oră, porcusor86 a spus: Ok bun, și de ce mai continui sa faci treaba asta ? Nu ți se pare jenant sa spui omului sa o scoata când se simte cel mai bine ? Dacă ai frica asta nu stiu de ce mai continui, de ce nu te angajezi ? Crezi ca sunt capabile de altceva !? 🤔 daca erau capabile sa faca ceva cu "capul" si nu cu "jumara" stai linistit ca erau altundeva , nu pe camera 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum