Sari la conținut

0791325923, Ella isi zice

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Am vizitat-o luni pe increzuta asta!

atras de tzatzele din poza si buzele carnoase, mi-a trezit fantezii si mi-am facut iluzii!

bun :

-contactat pe wassapp cu 2 zile inainte

-contactat luni pentru confirmarea orei si locatiei!

-ajuns la locatie…pula! Trebuia sa renunt! Bou am fost!

mi-am rezolvat alte treburi prin oras si imi scrie dupa juma de h, ca pot sa vin!

ajung la locatie, in Circumvalatiunii peste drum de Kaufland, ma trezesc in fata usii cu o surpriza! Nu e cea din poze, dar are niste tzatze mortale, cu piercing-uri in sfarcuri…ce sa fac? Am intrat!

- fata are niste besini in cap, ca mai bine imi faceam laba!

- o suge cica dupa igiena( pai daca facem dus, nu e logic ca suntem curati la pula)? Daca se raporteaza la sanatate , sa zicem,  o suge dupa sanatate!…ma rog

a inceput s-o suga si sa geama din prima, m-am scarbit! Nu mi se scula pula, desi proasta arata bine! Am incercat sa o iau de cap, nu ca nu-mi place! I-am pus mana la pizda, sa nu bagi degetul inauntru!

probabil trebuia sa ii fac un masaj!

mi s-a sculat, am pus-o capra si mi s-a culcat…ma dispera cu maraielile ei…mi-am scos pula, am scos caciula si am aruncat-o, de ciuda! I-am zis sa o suga, nu ca am terminat! Ii arat prezervativul gol, nu ca mi-a expirat timpul si se simte jignita…imi venea sa-i fut una in bot!

zic, cat e timpul? 15minute, zice ea!

am plecat mai plin decat am venit…

NOTE:

ON:3

NP: 3 

daca as reveni, as face-o doar ca sa o tin de par si sa o fut in gura terminandu-ma pe fata ei! Ceea ce nu accepta

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
Postat
11 minutes ago, faqy said:

Am vizitat-o luni pe increzuta asta!

atras de tzatzele din poza si buzele carnoase, mi-a trezit fantezii si mi-am facut iluzii!

bun :

-contactat pe wassapp cu 2 zile inainte

-contactat luni pentru confirmarea orei si locatiei!

-ajuns la locatie…pula! Trebuia sa renunt! Bou am fost!

mi-am rezolvat alte treburi prin oras si imi scrie dupa juma de h, ca pot sa vin!

ajung la locatie, in Circumvalatiunii peste drum de Kaufland, ma trezesc in fata usii cu o surpriza! Nu e cea din poze, dar are niste tzatze mortale, cu piercing-uri in sfarcuri…ce sa fac? Am intrat!

- fata are niste besini in cap, ca mai bine imi faceam laba!

- o suge cica dupa igiena( pai daca facem dus, nu e logic ca suntem curati la pula)? Daca se raporteaza la sanatate , sa zicem,  o suge dupa sanatate!…ma rog

a inceput s-o suga si sa geama din prima, m-am scarbit! Nu mi se scula pula, desi proasta arata bine! Am incercat sa o iau de cap, nu ca nu-mi place! I-am pus mana la pizda, sa nu bagi degetul inauntru!

probabil trebuia sa ii fac un masaj!

mi s-a sculat, am pus-o capra si mi s-a culcat…ma dispera cu maraielile ei…mi-am scos pula, am scos caciula si am aruncat-o, de ciuda! I-am zis sa o suga, nu ca am terminat! Ii arat prezervativul gol, nu ca mi-a expirat timpul si se simte jignita…imi venea sa-i fut una in bot!

zic, cat e timpul? 15minute, zice ea!

am plecat mai plin decat am venit…

NOTE:

ON:3

NP: 3 

daca as reveni, as face-o doar ca sa o tin de par si sa o fut in gura terminandu-ma pe fata ei! Ceea ce nu accepta

Frate trebuia să îi bagi o data pula in cur...ii ziceai că din greșeală...și era pe jos apoi, plângea

Postat
Acum 3 minute, Magnificul0 a spus:

Frate trebuia să îi bagi o data pula in cur...ii ziceai că din greșeală...și era pe jos apoi, plângea

Nu stiu, dar cred ca ma scap si ii pusc la urmatoarea o petarda direct in nas! Faza e ca jegul de caracter nu i-l descoperi la intrare, abia dupa ce o platesti! Nu stiu sa incarc poze, ca va trimiteam si poza din publi24 

• Membru Premium
Postat
24 minutes ago, faqy said:

Nu stiu, dar cred ca ma scap si ii pusc la urmatoarea o petarda direct in nas! Faza e ca jegul de caracter nu i-l descoperi la intrare, abia dupa ce o platesti! Nu stiu sa incarc poze, ca va trimiteam si poza din publi24 

Poti pune link la anuntul din Publi24?

• Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
  • Telefon: Fără credit
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat
36 minutes ago, danp123 said:

Poti pune link la anuntul din Publi24?

Și eu sunt tare curios de link... 

Am așa o vagă impresie că am fost (în trecere) la colega ei :)

Edit: poți să zici la ce număr pe Circumvalațiunii? Ar fi de folos.... Măcar pt unii 

• Oras:Banat
  • Oras:Banat
Postat

Știam ca am văzut undeva pozele astea. Fata ii discutata și aici .

• Like 1
Postat
Acum 5 ore, Cozonac7 a spus:

Și eu sunt tare curios de link... 

Am așa o vagă impresie că am fost (în trecere) la colega ei :)

Edit: poți să zici la ce număr pe Circumvalațiunii? Ar fi de folos.... Măcar pt unii 

27a, ap25,et.6!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...