Sari la conținut

0733103590

Postări Recomandate

• Oras:brasov
Postat
Acum 7 ore, Matureee a spus:

A fost cineva la ea ? Imi poate spune cum decurge o intalnire cu ea 

Da pune si tu un link, si poze cu ea? Sau suna si intreaba, ce si cum apoi spune-ne cum ti sa parut conversatiea cu ea la telefon, si ce servicii presteaza, dar si pret. Mulțam. 

Postat
Acum 7 minute, jagare22 a spus:

Si la cautare mi a dat aici, la pag 3 apare acest numar..am inteles ca e numarul nou..mea culpa daca gresesc...

Da este aceasi persoana din anunt, care schimbat numarul. Acum ce sa zic daca vrei sani mari dublu DD face si masaj . 100 o finalizare si 200 sau 250 ora . Am fost eu la ea acum cativa ani, nu recomand pentru mine. Dar daca tie iti place incearca. Vorbește frumos, te respecta, face c-am aproape ce vrei tu in cerințele ei , si asta daca o respecti si tu. Stiu ca avea locatia aproape de centru, langa go fit studio, locatia ei arata bine. Incearca si poate o să-ți placa. 

Postat
Acum 8 ore, Matureee a spus:

Da pune si tu un link, si poze cu ea? Sau suna si intreaba, ce si cum apoi spune-ne cum ti sa parut conversatiea cu ea la telefon, si ce servicii presteaza, dar si pret. Mulțam. 

Postat
Acum 11 ore, Matureee a spus:

Mai e un topic cu ea!

• Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 5 ore, jagare22 a spus:

Si la cautare mi a dat aici, la pag 3 apare acest numar..am inteles ca e numarul nou..mea culpa daca gresesc...

Tanc rusesc 😁

• Haha 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...