anonimuu Reputație: 554 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Confidential Oras:Confidential Postat Februarie 8, 2014 Am vrut sa spun sa te abtii si tu de a mai intra pe forum! abureala... se poate accesa foarte usor forumul fara logare...
marian175 Reputație: 912 Postat Februarie 8, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 8, 2014 ........... dependent , nu cred , daca plec duminica de acasa sa citesc ultimele postari asta e dependenta !?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 8, 2014 abureala... se poate accesa foarte usor forumul fara logare... Nu ai inteles. .Asta stiam si noi, asta o stie oricine, nu asta era ideea.
anonimuu Reputație: 554 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Confidential Oras:Confidential Postat Februarie 9, 2014 Ideea e una singura, universal valabila intr-o mai mica sau mai mare masura pe forum:Exhibitionismul!
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 13, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 13, 2014 Hey, buna dimineataaaa !!!! Deci am reusit fara nimfomane.Din punctul meu de vedere nu-i asa mare smecherie.Exista viata si fara... Se poate trisa foarte usor. Se poate loga ca vizitator si citeste tot ce il intereseaza. Pm-urile si le citeste direct de pe e-mail si raspunsurile la PM le poate da pe messenger . Singurul impediment este ca nu poate comenta ca si utilizatorul Oly@gabriel, pentru tine si poate si pentru altii care vor sa inteleaga : Am o prietena care s-a botezat la varsta de 45 de ani ca si martora a lui iehova.De cate ori ma prinde ma bombardeaza cu iehova.Tot imi spune ca trebuie sa ne mantuim, ca iehova ne va chema la el...bla ...bla. Eu tot insist sa intrebe pe sefii ei daca in calitate de martor al lui iehova am voie sa fut si alte femei in afara de nevasta si ea imi spune ca nu se poate.Atunci ii zic ca atunci cand se va da voie si la ei, ca la noi...sa futem si altceva...merg si eu la ei )).Altceva voiam sa aduc in discutie.Mi-a spus acum ceva timp ca a gasit pe cineva care ar fi vrut sa intre in randul lor dar nu putea sa se lase de fumat.Asa ca a renuntat, dar dupa ce a intrebat pe prietena mea daca poate fuma acasa, adica sa nu spuna la congregatia lor.Raspunsul a fost simplu si ma ghidez dupa el in multe cazuri :"Pe ei ii poti pacali foarte usor, dar cu iehova ce facem, pe el cum il pacalim ? " Deci, gabriele...pe voi este usor sa "va pacalesc", exact cum ai spus tu, prin metoda aia...dar cu mine cum ramane ? 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2014 Oly: You're simply the best
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 13, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 13, 2014 Uhhhhh....Tina Turner...am facut .....de cateva ori privind acest videoclip )))) Acum vreo 15 ani, daca nu si mai mult )) Multumesc frumos, una dintre melodiile mele preferate. Top 3 adica ))
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Februarie 13, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 13, 2014 Uhhhhh....Tina Turner...am facut .....de cateva ori privind acest videoclip )))) Acum vreo 15 ani, daca nu si mai mult )) Multumesc frumos, una dintre melodiile mele preferate. Top 3 adica ))
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 13, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 13, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=7B_Ka1RcZMo.pt Pisicuts
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Februarie 13, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 13, 2014 Hey, buna dimineataaaa !!!! Deci am reusit fara nimfomane.Din punctul meu de vedere nu-i asa mare smecherie.Exista viata si fara......Deci, gabriele...pe voi este usor sa "va pacalesc", exact cum ai spus tu, prin metoda aia...dar cu mine cum ramane ?
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 16, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 16, 2014 Sunte-ti dependenti de forum recunoaste-ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..sunte-ti bolnavi fara forum .unde mai gasiti un asa forum ?e unic... 3
irefutabil Reputație: 1032 Postat Februarie 16, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Februarie 16, 2014 Cred ca zilele trecute, cat nu a mers forumul ne-am putut da seama care suntem dependenti si cat de mult. Eu am rezistat destul de bine
oןʎ Reputație: 632 Postat Februarie 17, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Postat Februarie 17, 2014 Cred ca zilele trecute, cat nu a mers forumul ne-am putut da seama care suntem dependenti si cat de mult. Eu am rezistat destul de bine Nu ar trebui sa se puna la socoteala zilele cand nu merge forumul.Atunci ai macar satisfactia ca nimeni nu intra.Plus ca in acest timp incerci sa intri ( ca nu merge este alta treaba) , deci vrei...dar nu poti.Este altceva.Plus ca a fost doar o zi si ceva...mizilic cum ar spune oltenii )) Sa stai o saptamana stiind ca aici este petrecere si tu nu esti prezent.Asta provocare pentru testarea dependentei.Oricum, recomand tuturor acest test.
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2014 Cred ca zilele trecute, cat nu a mers forumul ne-am putut da seama care suntem dependenti si cat de mult. Eu am rezistat destul de bine Eu NU am rezistat. Cum se conecta telefonul la net, la hotel, in baruri, oriunde, incercam sa ma conectez. Pfff, ce nervi ma luau cand vedeam ca nu merge. In fine, am aflat apoi ca nu merge. Hopaaa, o bagasem pe maneca Pisi, ne dai emotii, iubire?
Administrator pisicuts Reputație: 114379 Postat Februarie 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 17, 2014 Eu NU am rezistat. Cum se conecta telefonul la net, la hotel, in baruri, oriunde, incercam sa ma conectez. Pfff, ce nervi ma luau cand vedeam ca nu merge. In fine, am aflat apoi ca nu merge. Hopaaa, o bagasem pe maneca Pisi, ne dai emotii, iubire?
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2014 Sa inteleg ca avem....un milion de zile? Tu vrei sa ma faci fan manele sau fan pisicuts? Care varianta crezi tu ca ti-ar iesi? http://www.youtube.com/watch?v=ojIn9CZCOW8
leonidas Reputație: 719 Postat Februarie 17, 2014 Oras:near Elm Street Oras:near Elm Street Postat Februarie 17, 2014 prima varianta nu cred ca are sanse de reusita
sorina4u Reputație: 79 Postat Februarie 17, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2014 Nici eu dar recunosc ca in numele "lui" am ascultat 3 manele
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 17, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Postat Februarie 17, 2014 RECUNOASTE-TI BAAAA CA SUNTE- TI DEPENDENTI DE FORUM altfel vorbesc cu pisicu sa va mai inchida pagina 48 de ore sa vad ce beliti va e greu sa spune-ti adevarul haa?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum