Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 6, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 6, 2014 CARE CURVA NU ARE FRICA DE PROXENETI ?OARE EXISTA UNA CARE ARE SANGE DE FEMEIE ADEVARATA IN EA?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Februarie 6, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Februarie 6, 2014 Doar tu,Maturo,tu.......esti plina de sanje )
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Februarie 6, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 6, 2014 3
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 6, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 6, 2014 PISICUTS NU PREA ESTI FELICITAT. ORE DE CE?
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 7, 2014 PISICUTS TE ROG VREAU BAN PERMANENT .VREAU SA DIVORTAM
crazyfucker Reputație: 235 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 Felicitari pisicuts
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2014 Maturo esti depasita....
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2014 ..de aspirator
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Februarie 7, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 7, 2014 Maturo esti depasita....
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 7, 2014 PISICUTS ESTI GENIAL
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 CARE CURVA NU ARE FRICA DE PROXENETI ?OARE EXISTA UNA CARE ARE SANGE DE FEMEIE ADEVARATA IN EA?O femeie adevarata are sange in ea atunci cand trebuie sa dovedeasca,o curva cum o numesti tu pe femeie(cu toate ca suntem "colege"),o poate numi un barbat,si acesta are acest drept de exprimare daca:respectiva la furat/inselat in asteptari/la pus pe drumuri degeaba...sunt multe...fi realista,inainte de toate esti femeie!
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 7, 2014 IKA DRAGA MEA CURVE SUNTEM TOATE FEMEILE ,CE TE DERANJEAZA CUVANTUL ASTA ASA TARE?STII CE SPUNEA NAPOLEON?CA TOATE FEMEILE SUNT CURVE DAR MAMA SI SURIOARA NU.TINAND CONT CA SI ELE SUNT FEMEI CONTINUAREA SPUNE_O TU.ASTA NU SEMNIFICA,CA AI SANGE DE FEMEIE ADEVARATA IN TINE SI CA NU AI FRICA DE PROXENETI.FUTEI IN NOROC .CE AM SPUS DE PROXENETU RESPECTIV ESTE ADEVARAT.TOT BINELE DIN LUME DRAGA MEA
yka Reputație: 9109 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 7, 2014 IKA DRAGA MEA CURVE SUNTEM TOATE FEMEILE ,CE TE DERANJEAZA CUVANTUL ASTA ASA TARE?STII CE SPUNEA NAPOLEON?CA TOATE FEMEILE SUNT CURVE DAR MAMA SI SURIOARA NU.TINAND CONT CA SI ELE SUNT FEMEI CONTINUAREA SPUNE_O TU.ASTA NU SEMNIFICA,CA AI SANGE DE FEMEIE ADEVARATA IN TINE SI CA NU AI FRICA DE PROXENETI.FUTEI IN NOROC .CE AM SPUS DE PROXENETU RESPECTIV ESTE ADEVARAT.TOT BINELE DIN LUME DRAGA MEAdefinitia:curva in pat,doamna in strada/societate...asta da ma unge pe suflet,modul tau,usurinta dovedita in scriere,mi-am dat cu parerea...multa incredere in tine,apoi in altii.
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 7, 2014 definitia:curva in pat,doamna in strada/societate...asta da ma unge pe suflet,modul tau,usurinta dovedita in scriere,mi-am dat cu parerea...multa incredere in tine,apoi in altii.Nu stie sa se exprime nu vorbeste corect limba romana.Este din Venezuela intelegi matale de ce? Suntem trei fete care posteaza de pe acest cont.Vanne este Matura >Eu Izabella ce postez acum si Raluca care uraste Forumul.Nu sunem curve nici una din noi nu ne futem pe bani >ne futem din placere cu cine dorim noi.Spor la bani IKA..ceaooo pa!!!!!
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 7, 2014 sa va iau in pula razand, pe toate 3 !
g2br13l Reputație: 8171 Postat Februarie 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 7, 2014 CURVELE DIN ARAD STIU CE SPUN SI CA AM PERFECTA DREPTATE DAR LE ESTE FRICA SA VORBEASCA DESCHIS CA MINE.EU NU O SPUN LA SECTIUNEA PRIVATA A FETELOR .O SPUN DESCHIS IN FATA TUTUROR CA ACEL MOVULIU ESTE PROXENET SI LE FACE VIATA UN CALVAR.MIE NU MIE FRICA DE VIERMI CA EL. SI MAI ARE TUPEU SA SE APERE BATA_L DUMNEZEU.DA-MI BAN PERMANENT PISICUTS TE ROG .O SA TE IUBESC MAI MULT Draga Maturica`sexoasa daca tot te-ai rugat atat de mult de Pisicuts sa iti traga o linie si sa iti dea si un ban, m-am hotarat sa te ajut eu. Dupa cum ai vazut linia ti-am dat-o deja. Uite si banul
Administrator pisicuts Reputație: 114338 Postat Februarie 7, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 7, 2014 Nu stie sa se exprime nu vorbeste corect limba romana.Este din Venezuela intelegi matale de ce? Suntem trei fete care posteaza de pe acest cont.Vanne este Matura >Eu Izabella ce postez acum si Raluca care uraste Forumul.Nu sunem curve nici una din noi nu ne futem pe bani >ne futem din placere cu cine dorim noi.Spor la bani IKA..ceaooo pa!!!!!
sit down comedy Reputație: 729 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2014 Xoxo, matura e homo alone. Asta asa sa stii pe cine iei in pula
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 7, 2014 nu e panica.. am auzit ca ii cam place pula
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 7, 2014 sa va iau in pula razand, pe toate 3 !nu te cred. .te tine pula?
Matura'sexi Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Oras:LA POARTA IADULUI ASTEPTAND PE PISICUTS Autor Postat Februarie 7, 2014 Xoxo, matura e homo alone. Asta asa sa stii pe cine iei in pula Xoxo poftim e pt tinehttp://www.youtube.com/watch?v=DLQ91BDIR2o
xoxo Reputație: 718 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 7, 2014 nu te cred. .te tine pula? in cel mai rau caz va iau pe rand bulangiu rujat care esti!!
BASZOKBELE Reputație: 65 Postat Februarie 9, 2014 Oras:. Oras:. Postat Februarie 9, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aXb41Wv_460s.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum