Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

Postat

eu imi cer scuze....cum aici devine un club al labarilor...adica al celor care doar fac laba pe nimfomane...eu ma duc sa-mi vad de fetele astea care ma lasa sa le dragostesc fara sa le promit plimbari cu yacht'uri pe mare....ture cu avioane imaginare, fara sa le ofer roluri de printesa...sau ma stiu eu ce alte vise isi tot spun in speranta ca viata lor va fi mai frumoasa~!!! eu doar le dau bani...si daca fac un scurt calcul doar de la inceputul anului...se aduna niste sume, dar ptr placerea mea, chiar e un fleac. mai mult....eu sunt platinum, nu trebuie sa ma intitulez singur asa...si sunt platinum ptr ca eu fut si impart cu baietii peripetiile mele aici. nu vad alt rost pe acest forum decat sa discut cu ai mei colegi care impartasesc acest hobby. 

alex...este o lume foarte mica sa stii. candva, cumva, am sa te tin de cuvant si am vreau cu tot dinadinsul sa vad cum te pisi tu pe mine, sau macar sa incerci, asa cum te-ai laudat. te asigur eu insa ca va fi ultima data cand iti va trece prin cap sa mai folosesti putzulica aia a ta. oricum...esti o ramasita de om...atat a ramas din tine, bucuria de a fi injurat aici. te-a rezolvat amelia definitiv vad, ca alta femeie nu ai mai pomenit de la ea incoace...asa ca vise placute in continuare...dar atentie sa nu devina cosmaruri~!!! ;)

• Oras:B
Postat

mai circarule,loaza care esti , mori in pula mea odata ca m-am plictisit de tine . lasa-ne in pace si nu mai face atit pe intelectualul, roaga-l pe picon ,respectuos , sa iti gateasca o faso;e si iti dau eu o chifla sa nu mai rigii de foame pe forumul nostru. ai vazut bine ca te-am lasat in pace , nu am mai comentat,dar, folosesti aceleasi expresii la infinit. incinta-ne cu ceva nou.advanced nu se poate compara cu tine, va cunosc pe amindoi si iti pot spune ca in privinta educatiei si a culturii generale te eclipseaza.poti reactiona asa cum crezi tu de cuviinta, dar pentru mine vei ramine intotdeauna o mare deceptie.m-am oferit voluntar sa te educ dar mai multe sanse am sa educ un magar , chiar daca e partruped si are creierul ceva mai evoluat decit al tau

Obi, pana la urma este prietenul lui John, atot potentul, atot stiutorul, asta pana si muie iei da singur! Bunnnn nene!

Postat

Sa nu ma intelegi gresit, imi place scandalul (virtual ) si caterinca. :laugh2 John nu e om rau, nu depaseste spatiul virtual. El doar te inteapa. Ar fi cazul sa-l intepi si tu, gaseste-i punctul slab. :laugh2 :laugh2 :laugh2

El doar este prost si si-a futut norocul, asta asa in gluma aia de cacat pe care este el capabil sa o inteleaga. Pe mine nu ma ameninta un cacacios ca el. Maine pot fii in fata lui. De ce, fata o are sparta oricum!

Postat

eu imi cer scuze....cum aici devine un club al labarilor...adica al celor care doar fac laba pe nimfomane...eu ma duc sa-mi vad de fetele astea care ma lasa sa le dragostesc fara sa le promit plimbari cu yacht'uri pe mare....ture cu avioane imaginare, fara sa le ofer roluri de printesa...sau ma stiu eu ce alte vise isi tot spun in speranta ca viata lor va fi mai frumoasa~!!! eu doar le dau bani...si daca fac un scurt calcul doar de la inceputul anului...se aduna niste sume, dar ptr placerea mea, chiar e un fleac. mai mult....eu sunt platinum, nu trebuie sa ma intitulez singur asa...si sunt platinum ptr ca eu fut si impart cu baietii peripetiile mele aici. nu vad alt rost pe acest forum decat sa discut cu ai mei colegi care impartasesc acest hobby. 

alex...este o lume foarte mica sa stii. candva, cumva, am sa te tin de cuvant si am vreau cu tot dinadinsul sa vad cum te pisi tu pe mine, sau macar sa incerci, asa cum te-ai laudat. te asigur eu insa ca va fi ultima data cand iti va trece prin cap sa mai folosesti putzulica aia a ta. oricum...esti o ramasita de om...atat a ramas din tine, bucuria de a fi injurat aici. te-a rezolvat amelia definitiv vad. ca alta femeie nu ai mai pomenit de la ea incoace...asa ca vise placute in continuare...dar atentie sa nu devina cosmaruri~!!! ;)

Ce mah, te-ai pisat pe ti e?,Labarule, amenintai, borduri, smardoieli, golanisme! Te-au lăsat coaiele jigodie sau ai aflat cine, ce, cum iti pot da muie? Asta mi-a plăcut i totdeauna la muisti ca tine jigodie. Îmi bag pula in gatul lor când vreau. Esti smardoi? De ce nu o duci pana la capăt ciobane.

Ai dreptate, este o lume mica dar nu cândva limitatule, tu nu ai cum sa fii cosmarul meu, esti atât de mic si nesemnificativ încât, nici daca fizic as putea sa mă pish pe tine nu as face-o. Ioane, tine minte, ti-o furi rau de tot. Nu sunt smardoi ca tine dar iti dau lectii la orice javra!

Postat

Asa, sa nu uit javra. Da, am clienti care au iahturi in Cta. Asta nu înseamnă ca am eu personal iaht. Dah mah babalaule, am brevet de parasutist si mai stiu sa manuiesc si un aparat de zbor pentru care detin brevet. La tampenia din creierii tai, s-a transformat totul in ceva personal. Tata, esti paranoic, nu obisnuiesc sa urinez nici măcar pe gunoaie dar tu o ceri. Ai vrea tu sa fii "capsunar",ca mine dar nu iti permiti limitatule! Deja esti desuet si ai arătat "ce poti"!

Postat

ok alex....e ca tine...pana la proba contrarie e ca tine, dar iti spun doar atat si nu iti voi mai spune nimic altceva....ai depasit masura~!!! iti vei manca cuvintele de aici.

Tu ai depasit masura si nu mai fii smardoi ca atunci chiar ma pish pe tine jigodie! Eu "poate" îmi voi manca cuvintele dar tu iti vei manca căcatul!

Postat

patrick....daca esti pe aici, cum si cred eu, ai adresa mea de email la profil. contacteaza-ma te rog~!!!

Ce mah, nu mai faci fwta singur? Hai smardoiule, unde iti sunt banii pe care ii dadeai sa mă gasesti, unde iti este tupeul.

Jalnicu-le, înainte sa ameninti pe cineva, asigura-te ca te tin stafidele!

Postat

Sa nu ma intelegi gresit, imi place scandalul (virtual ) si caterinca. :laugh2 John nu e om rau, nu depaseste spatiul virtual. El doar te inteapa. Ar fi cazul sa-l intepi si tu, gaseste-i punctul slab. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Punct slab? Este doar plin de cacat!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

unde e smardoiul florinel

Sunt ocupat!!! Si sa stii ca (azi) sunt pasnic. Arunc cu pungi cu apă de la etaj in trecatori!

Postat

Sunt ocupat!!! Si sa stii ca (azi) sunt pasnic. Arunc cu pungi cu apă de la etaj in trecatori!

Florine, deh nene, stiu ca tu nu arunci pungi de apa ca in Constanta. Ala.are borduri, milionul de euro, relatii, etc. Plus ca este de cacat. Astept ziua sa isi folosească banii si sa constate ca a fost o investitie proasta. Adica si-o ia la greu de la viata, ii dovedeste ca este un ratat!
Postat

alex...este o lume foarte mica sa stii. candva, cumva, am sa te tin de cuvant si am vreau cu tot dinadinsul sa vad cum te pisi tu pe mine, sau macar sa incerci, asa cum te-ai laudat. te asigur eu insa ca va fi ultima data cand iti va trece prin cap sa mai folosesti putzulica aia a ta. oricum...esti o ramasita de om...atat a ramas din tine, bucuria de a fi injurat aici. te-a rezolvat amelia definitiv vad, ca alta femeie nu ai mai pomenit de la ea incoace...asa ca vise placute in continuare...dar atentie sa nu devina cosmaruri~!!! ;)

Faci prea multe calcule aiurea si ti-o,furi singur. Ce-ti mai place sa-ti dai muie singur!

Ce.faci praleo, dai onapoi?,bărbatul pulii! Este ca ti s-au stafidit coaiele?

• Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

mai circarule,loaza care esti , mori in pula mea odata ca m-am plictisit de tine . lasa-ne in pace si nu mai face atit pe intelectualul, roaga-l pe picon ,respectuos , sa iti gateasca o faso;e si iti dau eu o chifla sa nu mai rigii de foame pe forumul nostru. 

ai vazut bine ca te-am lasat in pace , nu am mai comentat,dar, folosesti aceleasi expresii la infinit. incinta-ne cu ceva nou.

advanced nu se poate compara cu tine, va cunosc pe amindoi si iti pot spune ca in privinta educatiei si a culturii generale te eclipseaza.

poti reactiona asa cum crezi tu de cuviinta, dar pentru mine vei ramine intotdeauna o mare deceptie.

m-am oferit voluntar sa te educ dar mai multe sanse am sa educ un magar , chiar daca e partruped si are creierul ceva mai evoluat decit al tau

Ma pis pe tine de ras. Nu sunt aici sa-ti fiu tie pe plac.

Analfabetule care esti, si tu, repetent. :laugh2

Postat

Faci prea multe calcule aiurea si ti-o,furi singur. Ce-ti mai place sa-ti dai muie singur!
Ce.faci praleo, dai onapoi?,bărbatul pulii! Este ca ti s-au stafidit coaiele?

alex, nu inteleg de ce te mai agiti atat. gata, ti-am dat dreptate...eu m-am stafidit. nu mai e necesar sa depui atatea eforturi, toata lumea a inteles ca esti barbat de barbat si ca eu dau inapoi. eu o las asa ca tine...ca nu prea mai vad sensul cuvintelor, dar tot observ ca tu nu vrei. eu imi doresc sa incheiem cu vorbele aruncate si sa trecem la alta etapa, tu vad ca tot trancani aici. te rog eu mult nu te mai agita acum...conserva-ti energiile, vine repede vremea in care tu te vei agita pe bune motive. ti-as fi spus un cuvintel in privat, dar cum tu esti mai rau decat cea mai penala coarda de aici si stropesti public totul, imi voi permite sa spun si eu ce am de spus tot public, ca tot dracu ala e cu tine....sifonarule. tu nu intelegi reguli barbatesti...dar am sa ti le explic eu curand. 

ti-am mai spus in privat, satenule care nu esti blond ci doar suvitat, ca eu te voi trage la cuvantul pe care l-ai declarat aici....de fapt cam la toate~!!! tu inca nu ai convingerea asta, dar o vei avea~!!! eu doream sa imi cer scuze in privat fatza de tine, am fost foarte rautacios fata de persoana ta. am tot impins chestia asta cu amelia fara sa ma gandesc barbateste la adevarata situatie. adevarul este ca daca si eu aveam o nevasta atat de urata ca a ta cred ca si eu o puneam pe piedestal pe printesa de oltenia si imi curgeau balele dupa ea. frate, cum pula mea poti sa stai langa asa ceva? asa cum sfatuiesc fetele de aici gratuit, i-as da si ei cateva indicatii. pai in primul rand...spune-i sa-si lase parul mai lung, sa nu-l tina tuns baieteste, scurt, ca daca-i lung are toate sansele sa-i acopere fatza~!!! al doilea, spune-i vere sa-si schimbe dioptriile, sau macar ramele alea, ca sunt cam oribiliciune. de dintii aia de buggs bunny ce dracu' sa mai spun, ca-i cam batrana sa-si puna acum aparat dentar. oricum, transmite-i saluturile mele mihaelei. 

tie amice, vreau sa-ti spun ca imi place tatuajul ala al tau de pe inima. imi place mult, asa ca s-ar putea sa il iau ca suvenir. tu probabil chiar crezi ca barbatia sta in tatuajele de pe brate, dar sa stii ca eu doar sper ca ai invatat sa aterizezi in siguranta fara parasuta, ca unde am sa te arunc eu nu prea ai sa ai timp sa declansezi....si nici "static line" nu vei avea la dispozitie~!!! tu chiar crezi ca nu te va stropi unul din cei cu care ai impartit informatie despre tine? tu nu stii ca orice are un pret?? ca oricine are sensibilitati si vulnerabilitati???

vrei sa facem un pariu aici ca pana la sfarsitul saptamanii am cnp'ul tau bashtanule cu yacht'uri, dar si cu petice in cur~!!! alex...spune-mi asa...am permisiunea ta sa postez buletinul tau aici, ca doar si tu ti-ai permis sa expui conversatii private tot aici, asa ca eu consider ca e cam echitabila treaba~??? si iti mai spun inca ceva...pleaca oriunde crezi tu ca esti in siguranta...te gasesc eu si acolo, de asta sa fii sigur~!!!

Vizitator FLQ
Postat

John, mai sus am zis ceva...., ca ramanem la caterinca si nu treci pragul...Aia cu nevasta si cu  cnp-ul, nu face obiectul caterincii si mai ales, e urat ce zici.

Postat

eu i-am spus ca a depasit masura....si ii spun cam de mult timp asta. el nu prea citeste printre randuri ce i-am tot presarat, el crede ca e doar abureala, ca eu mint ca el. il tot avertizez ca nu este in regula ce face...el a relatat aici dintr-o conversatie privata intre mine si el....conversatie care eu am crezut ca o purtam cu un barbat, nu cu o coarda. eu nu am stropit nimic, el a decis ca sunt ok regulile astea de gradinita si l-am tot intrebat daca ma pot folosi si eu de ele, ca sa fie echitabila treaba. oricum, i-am si spus ca nu doresc sa mai tastez, ca nu prea mai vad sensul. eu sunt doar curios pana unde isi doreste el sa escaladam jocul asta, ca eu am timp si mi-l pot umple cu putina atentie dedicata lui si clar n-am sa saracesc din asta.

acum ce sa fac si eu...daca mi s-au cam stafidit coaiele, cum zice el...dar vezi tu....nu prea stiu eu sa dau inapoi...si sincer, nici nu prea mai vreau~!!!

Vizitator FLQ
Postat

John, serios, faza asta cu implicatul nevestei e urata, parca mai soft e o urare de "morti" zisa la nervi. Iti intra coaiele la apa si mici o sa-ti ramana.

Asta e, s a indragostit omul de-o olteanca focoasa si acum il sicanam, mai glumim cand scrie gresit, mai zice el ca ne sparge pe toti, dar nu merita asta. I-a scapat aia cu milionul, dar mie mi se pare ca mai mult te-a facut, involuntar, baron de CT :) . Bineinteles dupa Mazare si Nicusor.

• Oras:Berceni sect 4
  • Oras:Berceni sect 4
Postat

Se lasa cu mortaciuni !  :pope Numai mafioti pe forum !  =))

• Like 1
  • Minus 7
Postat

alex, nu inteleg de ce te mai agiti atat. gata, ti-am dat dreptate...eu m-am stafidit. nu mai e necesar sa depui atatea eforturi, toata lumea a inteles ca esti barbat de barbat si ca eu dau inapoi. eu o las asa ca tine...ca nu prea mai vad sensul cuvintelor, dar tot observ ca tu nu vrei. eu imi doresc sa incheiem cu vorbele aruncate si sa trecem la alta etapa, tu vad ca tot trancani aici. te rog eu mult nu te mai agita acum...conserva-ti energiile, vine repede vremea in care tu te vei agita pe bune motive. ti-as fi spus un cuvintel in privat, dar cum tu esti mai rau decat cea mai penala coarda de aici si stropesti public totul, imi voi permite sa spun si eu ce am de spus tot public, ca tot dracu ala e cu tine....sifonarule. tu nu intelegi reguli barbatesti...dar am sa ti le explic eu curand. 

ti-am mai spus in privat, satenule care nu esti blond ci doar suvitat, ca eu te voi trage la cuvantul pe care l-ai declarat aici....de fapt cam la toate~!!! tu inca nu ai convingerea asta, dar o vei avea~!!! eu doream sa imi cer scuze in privat fatza de tine, am fost foarte rautacios fata de persoana ta. am tot impins chestia asta cu amelia fara sa ma gandesc barbateste la adevarata situatie. adevarul este ca daca si eu aveam o nevasta atat de urata ca a ta cred ca si eu o puneam pe piedestal pe printesa de oltenia si imi curgeau balele dupa ea. frate, cum pula mea poti sa stai langa asa ceva? asa cum sfatuiesc fetele de aici gratuit, i-as da si ei cateva indicatii. pai in primul rand...spune-i sa-si lase parul mai lung, sa nu-l tina tuns baieteste, scurt, ca daca-i lung are toate sansele sa-i acopere fatza~!!! al doilea, spune-i vere sa-si schimbe dioptriile, sau macar ramele alea, ca sunt cam oribiliciune. de dintii aia de buggs bunny ce dracu' sa mai spun, ca-i cam batrana sa-si puna acum aparat dentar. oricum, transmite-i saluturile mele mihaelei. 

tie amice, vreau sa-ti spun ca imi place tatuajul ala al tau de pe inima. imi place mult, asa ca s-ar putea sa il iau ca suvenir. tu probabil chiar crezi ca barbatia sta in tatuajele de pe brate, dar sa stii ca eu doar sper ca ai invatat sa aterizezi in siguranta fara parasuta, ca unde am sa te arunc eu nu prea ai sa ai timp sa declansezi....si nici "static line" nu vei avea la dispozitie~!!! tu chiar crezi ca nu te va stropi unul din cei cu care ai impartit informatie despre tine? tu nu stii ca orice are un pret?? ca oricine are sensibilitati si vulnerabilitati???

vrei sa facem un pariu aici ca pana la sfarsitul saptamanii am cnp'ul tau bashtanule cu yacht'uri, dar si cu petice in cur~!!! alex...spune-mi asa...am permisiunea ta sa postez buletinul tau aici, ca doar si tu ti-ai permis sa expui conversatii private tot aici, asa ca eu consider ca e cam echitabila treaba~??? si iti mai spun inca ceva...pleaca oriunde crezi tu ca esti in siguranta...te gasesc eu si acolo, de asta sa fii sigur~!!!

Ghinion de nesansa pentru tine "barbate. Nu ai nimerit nici descrierea, nici numele. Oricum, mizerabila incercare. Eu, atat de "nebun" cum spui tu ca sunt, nu am adus niciodata in discutie vreun membru al familiei tale. Asta iti tradeaza caracterul si ai dovedit ca am avut dreptate.

Spui ca am depasit masura? De ce, pentru ca am raspuns mojiciilor, provocarilor si golaniilor tale, pentru ca am facut publice amenintarile tale si adevarata ta fata? "Amice" TU ai depasit masura si asta se vede limpede. Ceea ce faci tu nu dovedeste barbatie, se numeste smardoiala.

Si sa iti dau un sfat pentru ca observ ca mergi din greseala in greseala. Termina cu amenintarile ca nu ma impresionezi. Ceea ce ai scris tu mai sus, deja miroase bine de tot a penal si atat astept, sa faci o greseala. Stai in banca ta si cultiva-ti orgoliul bolnav.

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

@alexandru si 69...mergi de fute ceva, de cele mai multe ori este ceva placut, sa te futi!

@Jhon, ma gandeam ca ai mai multa vrajeaja in tine, adica destul incat sa nu aterizezi in stolul cu gaste...Ce pula mea facem? Iti fute creierul (cum de?) un nebun, si tu pui rachetul pe el sa-l achite? :))...Cacat, suntem in 2015, nici in Napoli ori Sicilia nu se mai ciopartesc aia, iar daca o fac, are millions of euros involved,ce se petrece pe site-ul asta nu e decat un desene animat, un fel de Tom si Jerry varianta matura (trecuti prin viata :) ).

Eu nu inteleg cum cineva se poate supara pe alexandru, nu mai zic de amenintat...mie unu' imi pare a fi cel mai pasnic nebun, habar nu are pe ce lume traieste, azi te apreciaza, maine te muieste, probabil ca traieste clipa! :)

• Like 2

Postat

advanced, ti-ai fript curul! nebunule care esti tu nebun. =))

tu vorbesti mah tacanitule? Chiar crezi ca sunt impresionat? :laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...