Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2015 Postat Februarie 23, 2015 Este supărat deja, a început cu amenintari, capete de bprdura, etc. Smardoieli ieftine dar ce pretentii sa am de la un handicapat. Crede ca ma sperie iar mie mi se rupe la 100 km in fata pulii de persoana lui nesemnificativa.Alex, te rog, in leghe marine! 1
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2015 Postat Februarie 23, 2015 alex....eu iti dau voie sa reproduci toata discutia din privat aici~!!! vrei sa facem asta??? daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 Cand ai sa te maturizezi, cand ai sa intelegi ca nu orice zboare .. se baga in gura, atunci vei fi si tu matura. Da-o in pana mea, nu am nimic cu tine, esti o fata care face un anumit lucru, nicioeata n m-am luat de cineva pt asta. Tu intotdeauna ai accesorii! Retine, toate discutiile noastre sunt salvate. Indiferent de ast , multi si-au dat seama de ce fel de om esti. Nu am avut nicio contributie. Sti, este o vorba, fiecare pasare pe limba ei piere. Tu, ai avut forumul la picioare, acum esti un nimeni, multi si-au dat seama ce om esti. Iti dau cuvantul meu ca voi face publice toate pm-urile primite de peste tot. Cat il priveste pe ocrotitorul tau, te rog spune-i ca aduce foarte mult a peste. Daca este din medgidia, cu atat mai mult. Deci, in pana mea , te tine, il ti e pe patricacat sa dam lucrurile pe fata? Eu fata de tine nu sunt decat un client de care ai profitat, te lauzi ca stie multe despre mine, acelasi lucru o face si cacaciosul ala. Te rog, imi este mila de tine, cum mi-a fost de obicei. Stai in pula mea in banca ta ce-mi place tupeul asta de curtea gradinitei...."daca nu-mi dai jucaria inapoi si daca nu ma lasi in pace te parasc la doamna educatoare". coarda mica si stropitoare care esti~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2015 alex....eu iti dau voie sa reproduci toata discutia din privat aici~!!! vrei sa facem asta??? ca tot vorbeai de contexte...de barbatii~!!! Tu niciodata nu o sa fii bărbat in adevăratul sens al cuvântului!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2015 ce-mi place tupeul asta de curtea gradinitei...."daca nu-mi dai jucaria inapoi si daca nu ma lasi in pace te parasc la doamna educatoare". coarda mica si stropitoare care esti~!!! Cum spuneam, la tine prostia nu este tratabila.PS. Spuneai ca pleci sa furi. Se pare ca doar te ustura in palma ... imobiliarule
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 Cum spuneam, la tine prostia nu este tratabila.PS. Spuneai ca pleci sa furi. Se pare ca doar te ustura in palma ... imobiliarule ce funny esti alex....ma prapadesc de ras si nu alta. sissy...eu nu fur, ca n-am nevoie, dar tu esti obisnuit cu furatul...de curent~!!! pai spune-ne tu mai alex ce inseamna sa fii un barbat adevarat~!!! ca tu futi pana te ustura curu'~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2015 ce funny esti alex....ma prapadesc de ras si nu alta. sissy...eu nu fur, ca n-am nevoie, dar tu esti obisnuit cu furatul...de curent~!!! pai spune-ne tu mai alex ce inseamna sa fii un barbat adevarat~!!! ca tu futi pana te ustura curu'~!!! Nu mah, încerci si tu ceva dar tot un parlit esti! Sincer, nu cred ca te prapadeto de ras, tu esti un ras de doi lei. Tu bărbat adevărat?,Esti un bărbat la mica ciupeala, reduceri, gratuitati, etc. Tristule, chiar ca in curând încep sa vorbească mai multi. Încearcă sa rezolvi ceva cu bordura aia ... Sa iti spargi singur capul de ea basinosule.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 alex...zi ma', cate din fetele alea ti-au si acceptat prietenia aici pe nimfomane? tu credeai ca vei da de mila lor...ca sufletelu' tau era ranit...si sufereai~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 23, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 23, 2015 Iar te-ai îmbătat sărăcie? Unde esti mah terminatule, in blocul ala pe care visezi ca ai luat milionul? De mui ca de lei ese in visele tale frumoase. Daca vorbim de euro, te-ai fute si in cur sărăcie! Bah nemernicule, pe cine crezi tu ca pacalesti milogule?
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2015 Postat Februarie 23, 2015 Iar te-ai îmbătat sărăcie? Unde esti mah terminatule, in blocul ala pe care visezi ca ai luat milionul? De mui ca de lei ese in visele tale frumoase. Daca vorbim de euro, te-ai fute si in cur sărăcie! Bah nemernicule, pe cine crezi tu ca pacalesti mogulule?Asa am citit in prima faza.
Administrator pisicuts Reputație: 114391 Postat Februarie 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 23, 2015 dusmanul picon s-a aliat cu john
tendoi Reputație: -550 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Februarie 23, 2015 3
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 23, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 23, 2015 dusmanul picon s-a aliat cu johnWhat?
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 :350xSunt convins ca binele a fost facut numai de dragul binelui si nu al laudei de sine!
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 Urmareste-i fulminanta "cariera" a danului cu 87 si ai sa intelegi.Practic e un bot ce genereaza cuvinte (mult spus) aleatoriu.https://www.youtube.com/watch?v=DmngwcCsj2A
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 Sunt convins ca binele a fost facut numai de dragul binelui si nu al laudei de sine! pai nu stiu, da' intreaba si tu cei care au beneficiat daca a fost bine sau nu si vezi si parerea lor. pe vremea cand credeam ca exista respect intre futaci, mi-a spus un tip aici urmatoarea expresie: noblesse oblige~!!! la randul lui si alex a facut si el un gest...dar nu stiu daca umflarea conturilor ameliei este de egala masura, ptr ca sustragerea anticipata era doar ptr el, nicidecum ptr altcineva. ma bucur insa ca judeci....poate o vei face si echitabil pe viitor~!!!
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 advanced este un mai vechi utilizator, dar toata lumea stie asta; Bineinteles, doar este membru VIP cu peste 1800 de postari la activ. dan87 nu a spus suficient ca sa imi dau seama cine este, dar clar este tot un vechi utilizator; Ce ar putea spune ca sa iti dai seama cine este? ddpof cu certitudine are un scor de tinut si un target de indeplinit, dar inca nu m-am prins care-i treaba; Nu e nici o treaba, el este doar un nimeni si un nimic care incearca sa fie bagat in seama prin postari total puerile (si am folosit un cuvant bland). koningdaniel este un tip care din cand in cand mai intervine pe aici, dar pasnic, nu-mi amintesc sa fi provocat ceva in trecut. Ai dreptate.
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 23, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 pai nu stiu, da' intreaba si tu cei care au beneficiat daca a fost bine sau nu si vezi si parerea lor. pe vremea cand credeam ca exista respect intre futaci, mi-a spus un tip aici urmatoarea expresie: noblesse oblige~!!! la randul lui si alex a facut si el un gest...dar nu stiu daca umflarea conturilor ameliei este de egala masura, ptr ca sustragerea anticipata era doar ptr el, nicidecum ptr altcineva. ma bucur insa ca judeci....poate o vei face si echitabil pe viitor~!!!Daca iti pot oferi o bucurie prin faptul ca judec, atunci ma bucur si eu la randul meu Nevrand sa intru intr-o polemica cu tine, totusi consider ca cearta ta cu advanced nu ar fi trebuit sa conduca la aminterea acelui bine facut de catre tine. PS: Totusi iti sunt recunoscator ca datorita tie am cunoscut niste tipe grozave
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 advanced este un mai vechi utilizator, dar toata lumea stie asta; Bineinteles, doar este membru VIP cu peste 1800 de postari la activ. atunci sper ca suporti o corectare....ca advanced este platinum...ca asa declara el la profilul lui. OFFLINEadvanced Inscris la: 28 Mar 2014Ultimul click: PrivatStatisticaGrup: VIP MemberPostari: 1844Vizualizari: 4819Titlu User: platinum Varsta: 44 aniData nasterii:Martie 18, 1970Sex Locatie: BInterests: make love, not warr!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Februarie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Februarie 23, 2015 Daca iti pot oferi o bucurie prin faptul ca judec, atunci ma bucur si eu la randul meu Nevrand sa intru intr-o polemica cu tine, totusi consider ca cearta ta cu advanced nu ar fi trebuit sa conduca la aminterea acelui bine facut de catre tine. PS: Totusi iti sunt recuno******r ca datorita tie am cunoscut niste tipe grozave daca ma gandesc un pic...si tu ai facut un gest candva, cu cele mai bune intentii, ptr cei pe care credeai ca-i vei scuti pe aceasta platforma de nemernicii, din propriul tau buzunar. gest pe care l-ai declarat public aici...doar ca ulterior sa il regreti, atunci cand ai realizat ca respectul nu exista. tu ai ales sa iti retragi oferta, dar sa te si retragi de pe forum. poate ca a fost o decizie inteleapta. poate ca iti voi urma si eu modelul, dar atunci nu imi vei mai putea fi recunos.cator vreodata....despre niciuna din tipele grozave pe care am avut placerea sa le cunosc de-a lungul timpului si pe care le-am impartit cu tine si cei ca tine.
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 24, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 24, 2015 ddpof cu certitudine are un scor de tinut si un target de indeplinit, dar inca nu m-am prins care-i treaba; Nu e nici o treaba, el este doar un nimeni si un nimic care incearca sa fie bagat in seama prin postari total puerile (si am folosit un cuvant bland). Hai ca ti-ai luat-o si in cap Dobi, in rebranduielile facute in ultima perioada am strans peste 60 puncte de reputatie. Si gandeste-te in ce conditii le-am facut. Intelegi?Tu esti doar un prapadit, amarat, sugator la informatii date de baietii astia. Ai 3 puncte amare facute pe fondul frustrarilor unuia 3 si ai incercat sa sugi si pula pe discutii generale... si tot cu 3 ai ramas. Ai vreo recenzie? Tu ce pula mea faci p-aci? Te bagi cumva in seama? Nu stiu, intreb.
dan87 Reputație: 78 Postat Februarie 24, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Februarie 24, 2015 Hai ca ti-ai luat-o si in cap Dobi, in rebranduielile facute in ultima perioada am strans peste 60 puncte de reputatie. Si gandeste-te in ce conditii le-am facut. Intelegi?Tu esti doar un prapadit, amarat, sugator la informatii date de baietii astia. Ai 3 puncte amare facute pe fondul frustrarilor unuia 3 si ai incercat sa sugi si pula pe discutii generale... si tot cu 3 ai ramas. Ai vreo recenzie? Tu ce pula mea faci p-aci? Te bagi cumva in seama? Nu stiu, intreb.Felicitari pentru cele 60 puncte de reputatie obtinute cu multa truda, asa dupa ai specificat, si de care vad ca esti foarte mandru :clapp Sper, spre binele tau, ca macar un punct din cele 60 sa reprezinte reputatia ta si in viata reala. Legat de recenzii, am tot atatea cate ai si tu! 1
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 24, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 24, 2015 :laugh2dusmanul picon s-a aliat cu johnMotane, rimeaza dar nu se potriveste. Picon are clasa bre, ne cunoastem de ceva vreme. Ne "paruim" , ne impacam. Aici mă distrez doar, sunt amenintat, etc. Niste io...bagi bre!
advanced Reputație: -2693 Postat Februarie 24, 2015 Oras:B Oras:B Postat Februarie 24, 2015 Felicitari pentru cele 60 puncte de reputatie obtinute cu multa truda, asa dupa ai specificat, si de care vad ca esti foarte mandru :clapp Sper, spre binele tau, ca macar un punct din cele 60 sa reprezinte reputatia ta si in viata reala. Legat de recenzii, am tot atatea cate ai si tu! Reprezintă reputatia lui, punctele le-a luat pe pupat in fund. Ce asta nu este reputatie?
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Februarie 24, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Februarie 24, 2015 Reprezintă reputatia lui, punctele le-a luat pe pupat in fund. Ce asta nu este reputatie?Pe cine am pupat eu in cur nebunule? Nu am facut decat sa imi bat joc de niste prosti. Vrei exemple? Unul dintre ei esti tu. Esti extrem de dobitoc si lipsit de materie cenusie. Esti papagalul dracu prost. Altul este ciucurel doar intru la recenziile lui si ma pis pe el de ras. Si inca o chestie, mai si va cunosc pe unii... De-asta imi si permit sa va iau la perpulis. Dar din cand in cand se mai arunca cate un pitic futut cu portia si comenteaza... gen danuletz cu 87. Bazaie si-l fut cu un ignor, ca doar nu am energia necesara sa-l iau din 0.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum