Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Esti bantuit rau de tot! De cine si de ce nu mai tu stii cu adevarat!

• Oras:p-aci
Postat

Esti bantuit rau de tot! De cine si de ce nu mai tu stii cu adevarat!

Deocamdata sunt bantuit de prosti, la fiecare logare aici. =)) si stiu cu "adevarat". Vrei sa va enumar? :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

alexandru69 dusmanii trebuie infruntati , no matter what

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:B
Postat

alexandru69 dusmanii trebuie infruntati , no matter what

Motane, idiotii trebuie ignorati iar nebunii precum ddpof pusi la colt

Postat

Oare ce mai face patrick? :(

Cică se lauda ca tocmai ti-a dat o muie dar nu l-ai terminat ca erai prea drogat!

Postat

Deocamdata sunt bantuit de prosti, la fiecare logare aici. =)) si stiu cu "adevarat". Vrei sa va enumar? :laugh2

Esti doar bântuit de prostie cretinule!

• Oras:aer
Postat

Cică se lauda ca tocmai ti-a dat o muie dar nu l-ai terminat ca erai prea drogat!

Bolnavule! :(

• Like 1
Postat

Mai bine bolnav decât drogat ca tine!

patrick era oricum, mai barbat decat tine, nu ai ce zice...din cauza asta, probabil, a ales si fata, ce trebuia...dar se vedea de la o posta, ce dracu'! :)

• Like 1
Postat

patrick era oricum, mai barbat decat tine, nu ai ce zice...din cauza asta, probabil, a ales si fata, ce trebuia...dar se vedea de la o posta, ce dracu'! :)

Asa zici tu? Este clar, schimba iarba!

Postat
asa zice "de ce?", asa zic eu, asa zice mai toata lumea mai retardule~!!! toti cei care-si tot baga puli in gura ta....care-ti arata ca esti dus cu pluta...astia sunt toti aia de care vorbeam eu. unde sunt prietene amicii tai? persoanele care iti dau acordul fatza de nebunia asta a ta??? 

este publica treaba ca eu cu "de ce?" m-am ciondanit in trecut....ca l-am facut sa simta ca nu e bine primit la constanta, dar il prefer pe el, il prefer pe ddpof, cu toate ca nu stiu cine este, evident il preferam pe patrick de un milion de ori fata de dobitocul care esti tu~!!! patrick a aparat o fata....tu ai incercat sa o distrugi ptr simplul motiv ca nu a iesit ca tine~!!!

tu ai luat-o pe carari cand nu ti-a iesit acapararea ameliei si ai injurat pe oricine a aparat-o. ai incercat sa-ti faci tu gasca aici si sa-i dai in cap....insa ghici ce...spiritul ei rezista inca printre noi. ea era doar o fata...cu bune...cu rele...cu cat si ce stia ea sa faca in lumea asta sluta si urata. tu esti un ordinar...o jigodie imputita....un papagal si un paplici...tu pana si pe ea o amenintai sa nu te mai sune, ca nu stiu ce-i faceai tu....barbatu' pulii~!!! esti un cacat cu ochi...asta esti tu....esti o ramasita de om care a fost doborat de o pizda, asa ca ai devenit tu pizda si nu esti bun decat de futut~!!!

este si motivul ptr care tu ai facut apoplexie cand ai descoperit ca am revenit eu....ca asta era speranta ta...sa plec eu, asa cum a plecat patrick si altii....goniti de cretinismul, opinionismul si tembelismult tau. alexandre....eu nu plec~!!! ti-am mai spus....obisnuieste-te sa te tot fut, ca asa va ramane~!!! dar e mai rau decat atat....in jurul meu vor veni oameni care inteleg ca tu esti doar un mizerabil care a incercat o manipulare aici si care nu i-a iesit. asta ramane~!!! asa cum spunea arhivarul....gabi....ce e scris sa ramana scris...ptr ca altfel apar indivizi ca tine care se umfla singuri pe nemernicii.  tu nu contribui cu nimic aici decat cu jeg...ca doar atat poti...ca doar atat esti~!!!

Postat

asa zice "de ce?", asa zic eu, asa zice mai toata lumea mai retardule~!!! toti cei care-si tot baga puli in gura ta....care-ti arata ca esti dus cu pluta...astia sunt toti aia de care vorbeam eu. unde sunt prietene amicii tai? persoanele care iti dau acordul fatza de nebunia asta a ta??? 

este publica treaba ca eu cu "de ce?" m-am ciondanit in trecut....ca l-am facut sa simta ca nu e bine primit la constanta, dar il prefer pe el, il prefer pe ddpof, cu toate ca nu stiu cine este, evident il preferam pe patrick de un milion de ori fata de dobitocul care esti tu~!!! patrick a aparat o fata....tu ai incercat sa o distrugi ptr simplul motiv ca nu a iesit ca tine~!!!

tu ai luat-o pe carari cand nu ti-a iesit acapararea ameliei si ai injurat pe oricine a aparat-o. ai incercat sa-ti faci tu gasca aici si sa-i dai in cap....insa ghici ce...spiritul ei rezista inca printre noi. ea era doar o fata...cu bune...cu rele...cu cat si ce stia ea sa faca in lumea asta sluta si urata. tu esti un ordinar...o jigodie imputita....un papagal si un paplici...tu pana si pe ea o amenintai sa nu te mai sune, ca nu stiu ce-i faceai tu....barbatu' pulii~!!! esti un cacat cu ochi...asta esti tu....esti o ramasita de om care a fost doborat de o pizda, asa ca ai devenit tu pizda si nu esti bun decat de futut~!!!

este si motivul ptr care tu ai facut apoplexie cand ai descoperit ca am revenit eu....ca asta era speranta ta...sa plec eu, asa cum a plecat patrick si altii....goniti de cretinismul, opinionismul si tembelismult tau. alexandre....eu nu plec~!!! ti-am mai spus....obisnuieste-te sa te tot fut, ca asa va ramane~!!! dar e mai rau decat atat....in jurul meu vor veni oameni care inteleg ca tu esti doar un mizerabil care a incercat o manipulare aici si care nu i-a iesit. asta ramane~!!! asa cum spunea arhivarul....gabi....ce e scris sa ramana scris...ptr ca altfel apar indivizi ca tine care se umfla singuri pe nemernicii.  tu nu contribui cu nimic aici decat cu jeg...ca doar atat poti...ca doar atat esti~!!!

Esti un smardoi de doi lei basinosule. Singurii tai "prieteni" sunt de ce si ddpof. Sunt pe masura ta, recunosc. Smardoi de cacat, ai o gura plina de basini, nu te caut, nu meriti jegosule, dar promit ca daca imi apari in fata inti rup gatul. Eu nu am milionul tau de euro, asa spuneai, dar deja stiu ca esti un basinos si un nimeni! Ciobane, sa imi aduci aminte sa iti dau salariul cacaciosule. Vai steaua ta de terminat cu tot cu asa zisii tai "prieteni". Ratatule!
Postat

De amelia tu ai pomenit, esti imbarligat, esti prins rau de tot. In nebunia ta încerci sa mă atragi si pe altui. Gunoiule, in afara de de ce si ddpof, nimeni nu mai este lângă tine. Sincer, esti o zdreanta de doi lei. Sa mă pis pe tine mizerie!

Postat

Ma pis pe revenitul tau, multi te cred un handicapat! Asta esti in realitate babalaule.Marh in pula mea la stana ciobane, acolo iti este locul smardoiul pulii! Ramai aici jegosule, asa îmi aduc aminte de mizeria umana, de fatarnicie si jeg. Le intrichipezi pe toate ciobane!

Postat

este publica treaba ca eu cu "de ce?" m-am ciondanit in trecut....ca l-am facut sa simta ca nu e bine primit la constanta

Eu m-am simtit ca acasa, pe topic-urile din Costanta, scrii numai prostii :)...am incetat la un moment dat sa mai postez p-acolo, plecase si lume, o dadeam in alte alea, dodgy stuff!

Apropos, se mai tin simpozioane in oras? :)

• Like 2
Postat

:laugh2 :laugh2

Am vorbit cu oly Adi-neaori,a zis ca daca il banezi pe ingineru,face alte 18 colectii,cu `the best of all`,asta in cazul in care il tii pe inginer pentru trafic...a zis oly ca revine si el mai tarziu,poate chiar cu o colectie deja facuta...

Postat

De amelia tu ai pomenit, esti imbarligat, esti prins rau de tot. In nebunia ta încerci sa mă atragi si pe altui. Gunoiule, in afara de de ce si ddpof, nimeni nu mai este lângă tine. Sincer, esti o zdreanta de doi lei. Sa mă pis pe tine mizerie!

Nu mai disimula 'te drecu' de nebun analfabet. Stii bine ca esti joker-ul forumului. Stii ca asa este. Stii, si te racaie. Esti bolnav psihic si esti de internat. Ai cuvantul meu. Oricum esti irecuperabil. Boala si-a prins radacini adanc. Esti un cadavru viu. Esti si reprezinti cel mai urat si intunecat colt al evolutiei noastre. Esti o umbra. Puti prin fiecare postare a las. Iti simt nesiguranta, frica, teama... ca te vor descoperi mai multi.

• Like 2
Postat

Nu mai disimula 'te drecu' de nebun analfabet. Stii bine ca esti joker-ul forumului. Stii ca asa este. Stii, si te racaie. Esti bolnav psihic si esti de internat. Ai cuvantul meu. Oricum esti irecuperabil. Boala si-a prins radacini adanc. Esti un cadavru viu. Esti si reprezinti cel mai urat si intunecat colt al evolutiei noastre. Esti o umbra. Puti prin fiecare postare a las. Iti simt nesiguranta, frica, teama... ca te vor descoperi mai multi.

Hai ca ma imiti experiment geneti nerusit. Marsh bah mutantule!

Postat

Esti un smardoi de doi lei basinosule. Singurii tai "prieteni" sunt de ce si ddpof. Sunt pe masura ta, recunosc. Smardoi de cacat, ai o gura plina de basini, nu te caut, nu meriti jegosule, dar promit ca daca imi apari in fata inti rup gatul. Eu nu am milionul tau de euro, asa spuneai, dar deja stiu ca esti un basinos si un nimeni! Ciobane, sa imi aduci aminte sa iti dau salariul cacaciosule. Vai steaua ta de terminat cu tot cu asa zisii tai "prieteni". Ratatule!

ma zdreanta penala.....vrei sa iti listez eu parerile baietilor la adresa mea de pe celelalte topice un pic, asaaaa, ca citire lejera, cu toate ca eu sunt sigur ca te-ai documentat si te-ai invinetit de-ti plezneau venele in cap? eu astept unul singur care sa sustina macar partial ce ai tu de spus, unul singur....mai cacat cu ochi care esti. pai tu te laudai ca si amelia si patrick tastau de pe calculatoarele tale...sau ai uitat asta. era un alt vis de-al tau mai barosane, o alta minciuna de-a ta de curtea scolii, tot din seria aia cu yacht'uri, avioane...multe multe gagigi. dar doar de tine visate. pai ma cacatule, care stropesti din conversatiile noastre ca o tasnitoare d-aia ieftina si made in china....tu uiti ca pleci in spania la cules capsuni ma' miliardarule de carton care esti. macar eu ma mai duc la cate o fata si impart cu baietii astia o informatie, o poveste, o ceva....verificabil. tu? pai in afara de tine....cine pula mea te-a laudat pe tine ma' dobitocule????

dar ia zi ma' alex platinum....asa credeai tu ca o sa se ude fetele astea de aici, ca te-ai facut tu singur platinum pe nimfomane????  :laugh2

Postat

ma zdreanta penala.....vrei sa iti listez eu parerile baietilor la adresa mea de pe celelalte topice un pic, asaaaa, ca citire lejera, cu toate ca eu sunt sigur ca te-ai documentat si te-ai invinetit de-ti plezneau venele in cap? eu astept unul singur care sa sustina macar partial ce ai tu de spus, unul singur....mai cacat cu ochi care esti. pai tu te laudai ca si amelia si patrick tastau de pe calculatoarele tale...sau ai uitat asta. era un alt vis de-al tau mai barosane, o alta minciuna de-a ta de curtea scolii, tot din seria aia cu yacht'uri, avioane...multe multe gagigi. dar doar de tine visate. pai ma cacatule, care stropesti din conversatiile noastre ca o tasnitoare d-aia ieftina si made in china....tu uiti ca pleci in spania la cules capsuni ma' miliardarule de carton care esti. macar eu ma mai duc la cate o fata si impart cu baietii astia o informatie, o poveste, o ceva....verificabil. tu? pai in afara de tine....cine pula mea te-a laudat pe tine ma' dobitocule???? dar ia zi ma' alex platinum....asa credeai tu ca o sa se ude fetele astea de aici, ca te-ai facut tu singur platinum pe nimfomane???? :laugh2

Handicapatule, tu esti o zreanta penala mai basinosule. Esti atât de prost si ai atata ura in tine ca ti esti cel care o sa pleznesti odata. Cum spuneam esti o jigodie ca am nu e e ori numii tampitule. Ca deobocei, tu iti clamezi "dreptatea" ta de om bolnav si îmi atribui mie lucruri pe care nu le-am sustinut niciodată. Ti-am spus, esti bolnav si in mod normal ar trebui sa apelezi la ajutor de specialitate. Basinile din capul tau sunt însă prea mari idiotule.

Pana la urma eu sunt fraier ca bag in seama o scursura ca tine. Asa ca flit mai basinosule "milionar" de doi lei.

Postat

mai dobitocule....eu ti-am mai spus tie ca nu rabda splina ta si nu poti tu sa-mi dai mie ignor~!!! incerci, dar te trag eu inapoi cu papiota la balacareli, ca asa imi place mie sa ma joc cu mintea ta de debil~!!! deci...ne zici si noua cu ce scop ti-ai adaugat tu "platinum" la profil????

vezi alex....gestul asta...de parvenit...de impostor...de a poza in ceea ce tu vrei sa fii, dar esti convins ca nu esti...noi toti asa ne dam seama despre ce esti tu in realitate~!!! numai un papagal ar face gesturi de genul asta...sa-si sufle singur trambita si sa se dea mare chiar si cu un rahat de culoare de utilizator. laude despre calculatoare, avioane, yacht-uri, femei, s.a.m.d. sunt lucruri pe care doar tu le spui despre tine....doar tu~!!! despre mine....din nou, doar tu poti spune, ca doar tie ti-am spus in privat anumite lucruri pe care tu ca un barbat adevarat care esti, nu ca si o coarda penala, le expui aici. dar asa ai facut cu toata lumea...ptr ca nu nu joci dupa reguli barbatesti....ca doar tu esti o pizda alex...n-ai nimic barbatesc in tine~!!!

cum s-a mai spus si de altii.....emani lasitate~!!! tu nu esti fraier ca incerci sa nu te mai bagi in seama cu mine....tu esti doar un fraier....punct~!!!

p.s. cand vrei sa postez multumiri care mi le-au adus cativa colegi de curand sa-mi spui....si iti postez aici. asta doar ca sa intelegi cum sta treaba aia cu "toti"~!!!

Postat

mai dobitocule....eu ti-am mai spus tie ca nu rabda splina ta si nu poti tu sa-mi dai mie ignor~!!! incerci, dar te trag eu inapoi cu papiota la balacareli, ca asa imi place mie sa ma joc cu mintea ta de debil~!!! deci...ne zici si noua cu ce scop ti-ai adaugat tu "platinum" la profil????

vezi alex....gestul asta...de parvenit...de impostor...de a poza in ceea ce tu vrei sa fii, dar esti convins ca nu esti...noi toti asa ne dam seama despre ce esti tu in realitate~!!! numai un papagal ar face gesturi de genul asta...sa-si sufle singur trambita si sa se dea mare chiar si cu un rahat de culoare de utilizator. laude despre calculatoare, avioane, yacht-uri, femei, s.a.m.d. sunt lucruri pe care doar tu le spui despre tine....doar tu~!!! despre mine....din nou, doar tu poti spune, ca doar tie ti-am spus in privat anumite lucruri pe care tu ca un barbat adevarat care esti, nu ca si o coarda penala, le expui aici. dar asa ai facut cu toata lumea...ptr ca nu nu joci dupa reguli barbatesti....ca doar tu esti o pizda alex...n-ai nimic barbatesc in tine~!!!

cum s-a mai spus si de altii.....emani lasitate~!!! tu nu esti fraier ca incerci sa nu te mai bagi in seama cu mine....tu esti doar un fraier....punct~!!!

p.s. cand vrei sa postez multumiri care mi le-au adus cativa colegi de curand sa-mi spui....si iti postez aici. asta doar ca sa intelegi cum sta treaba aia cu "toti"~!!!

hai ca din orgoliu o dai in PARANÓIA (‹ fr.gr. paranoia „nebunie”) s. f. Denumire dată unui ansamblu de tulburări psihice de caracter manifestate prin orgoliu exagerat, neîncredere, susceptibilitate exagerată, interpretări false, gândire greșită. În multe cazuri apar reacții agresive și stări de delir (de persecuție, de revendicări, de interpretare etc.). Uneori, termenul desemnează un delir cronic de interpretare, sistematizat, cu conservarea aparentă a clarității logicii și gândirii

• Tipuri de paranoia
  • delirul de grandoare: paranoicul manifesta un orgoliu exacerbat, imaginandu-si ca este un individ extrem de important; acest delir insoteste o iluzie de natura persecutorie;

Ti se potriveste perfect descrierea :laugh2  :laugh2  :laugh2

Papagalule care esti papagal!

Mai ti mintre fraza asta? "tu inca nu ti-ai pus problema ca s-ar putea ca eu sa nu mananc cacat~!!! tu inca nu te-ai gandit ce voi face de te gasesc~!!! nu iti imaginezi inca~!!! tu nu stii cata tehnica poti cumpara cu bani, cata informatie, cate detalii. tu spune doar un singur cuvant...vrei sa incep eu jocul asta??? atat astept de la tine...un da...sau un nu~!!!"

Dah mai labagiule, spune, ce imi faci daca ma gasesti smardoiule? Da-te dracu de ratat cu banii tai de martafoi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...