? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 sigur ca se mai tin...dar daca tot suntem la subiectul asta...ce mai face iubita noastra??? Deci se mai tin...vezi tu, mereu,dupa un simpozion, omu' se simte plictisit, obosit, cu lipsa totala de apetit sexual,ale dracului de simpozioane... Daca ma intrebi de iubita noastra,nu stiu ce face, ti-am spus doar ca nu am bucurii la nevestele altora! 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2015 da mai...dar ti-am spus ca mai sunt si unii care au bucurii la iubitele altora...ca sunt mai generosi de fel, mai darnici si le doresc tot binele din lume~!!! pana una alta...ce ne facem cu membrul asta care se da drept utilizator platinum, ca el crede ca asa impresioneaza fetele.
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 da mai...dar ti-am spus ca mai sunt si unii care au bucurii la iubitele altora...ca sunt mai generosi de fel, mai darnici si le doresc tot binele din lume~!!! pana una alta...ce ne facem cu membrul asta care se da drept utilizator platinum, ca el crede ca asa impresioneaza fetele. Pai e simplu...i-ai transims deja informatia, paliu' a devenit bulversat, ignor total apoi, iar timpul pe care ti l-ai fi alocat pentru a te 'certa' cu el il poti folosi la ceva ce merita atentie...ca si exemplu **spam editat**, ai putea merge la un simpozion, si tot iesi mai castigat!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2015 pai si tot n-ai raspuns mai barbate~!!! mai stropitor si sifonar mic si inconstient. zi o vorba inainte sa dai bir cu fugitii din tara....cacat cu ochi care esti. uite...te invit public sa te vezi cu mine, ca in privat am vazut ca-ti curg mucii. asa, public, n-ai de ce sa-ti fie frica, ca doar public ai o oarecare protectie ca nu vei fi violat~!!! ai curaj gaina mica si pufoasa???
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 pai si tot n-ai raspuns mai barbate~!!! mai stropitor si sifonar mic si inconstient. zi o vorba inainte sa dai bir cu fugitii din tara....cacat cu ochi care esti. uite...te invit public sa te vezi cu mine, ca in privat am vazut ca-ti curg mucii. asa, public, n-ai de ce sa-ti fie frica, ca doar public ai o oarecare protectie ca nu vei fi violat~!!! ai curaj gaina mica si pufoasa??? Mah basinosule, esti un smardoi de doi lei. Chiar crezi cxa ma intalnesc cu terminati ratati ca tine. Spuneai ca faci si dregi, ca ma gasesti, ca ai bani de ii intorci cu lopata. Mai gaozarule, sa vin sa ma intalnesc cu tine, este exclus, nu voi cobora la nivelul tau de cioban. In situatia in care, prin absurd sa presupunem ca ma vei cauta, iti garantez eu ca iti vei plange de mila. Esti doar un smardoi de doi lei muistule.PS. Nu dau bir cu fugitii din tara papagalule, esti prea nesemnificativ sa intelegi ceva gainarule. In alta ordine de idei, mie nu imi curg mucii dar eventual ii pot sufla pe mecla ta ratatule.PPS. Vad ca ai facut o fixatie pentru mine sandilaule. Vezi ca eu sunt normal, nu fut in cur, asa ca reorienteaza-te catre homosexuali ca tine,
jonny23 Reputație: -458 Postat Martie 2, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Martie 2, 2015 Mah basinosule, esti un smardoi de doi lei. Chiar crezi cxa ma intalnesc cu terminati ratati ca tine. Spuneai ca faci si dregi, ca ma gasesti, ca ai bani de ii intorci cu lopata. Mai gaozarule, sa vin sa ma intalnesc cu tine, este exclus, nu voi cobora la nivelul tau de cioban. In situatia in care, prin absurd sa presupunem ca ma vei cauta, iti garantez eu ca iti vei plange de mila. Esti doar un smardoi de doi lei muistule.PS. Nu dau bir cu fugitii din tara papagalule, esti prea nesemnificativ sa intelegi ceva gainarule. In alta ordine de idei, mie nu imi curg mucii dar eventual ii pot sufla pe mecla ta ratatule.PPS. Vad ca ai facut o fixatie pentru mine sandilaule. Vezi ca eu sunt normal, nu fut in cur, asa ca reorienteaza-te catre homosexuali ca tine, -Eu zic sa te muti pe Luna,poate esti mai in siguranta! Daca pleci din tara o sa fii gasit si omorat ! Si pe mine era sa ma bata un nebun,sa ma nenoroceasca...bataie nu jucarie...cu limba peste cur! De atunci ma feresc de frustrati si de drogati ! 1 7
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 -Eu zic sa te muti pe Luna,poate esti mai in siguranta! Daca pleci din tara o sa fii gasit si omorat ! Si pe mine era sa ma bata un nebun,sa ma nenoroceasca...bataie nu jucarie...cu limba peste cur! De atunci ma feresc de frustrati si de drogati ! Stai linistit ca sunt doar "barbati" de conjunctura. M-a facut insa curios cu amenintarile lui. Cica la banii lui, ma gaseste si in gaura de sarpe. Chiar vreau sa faca tot posibilul sa ma gaseasca si asta pentru a-si da dupa aceea cu tesla in coaie si sa se intrebe de ce la mancat in cur sa faca asta. Deh nene, niste idioti!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 2, 2015 barbat adevarat esti alex....bravo tie...esti o pilda ptr toti baietii de aici. dar tot eviti intrebarea aia cu de ce te-ai platinat....gainarule~!!!
jonny23 Reputație: -458 Postat Martie 2, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Martie 2, 2015 Stai linistit ca sunt doar "barbati" de conjunctura. M-a facut insa curios cu amenintarile lui. Cica la banii lui, ma gaseste si in gaura de sarpe. Chiar vreau sa faca tot posibilul sa ma gaseasca si asta pentru a-si da dupa aceea cu tesla in coaie si sa se intrebe de ce la mancat in cur sa faca asta. Deh nene, niste idioti! -Daca o sa patesti ceva,voi avea grija de familia si afacerile tale! Ai grija ! 1 7
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 barbat adevarat esti alex....bravo tie...esti o pilda ptr toti baietii de aici. dar tot eviti intrebarea aia cu de ce te-ai platinat....gainarule~!!! Ca sa te futa pe tine grija si sa imi dai limbi in coaie!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 -Daca o sa patesti ceva,voi avea grija de familia si afacerile tale! Ai grija ! Stai linistit bre, nu am ce patii! Oricum, multumesc pentru gandurile bune.
jonny23 Reputație: -458 Postat Martie 2, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Martie 2, 2015 Ca sa te futa pe tine grija si sa imi dai limbi in coaie! Fara anilingus,e ca nunta fara lautari! 1 7
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 Asta e din ciclul "smardoii se inteleg intre ei"! Urat...
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 Fara anilingus,e ca nunta fara lautari! are veleitati dar eu nu sunt pe invers asa ca i-am recomandat sa se reorienteze spre altcineva, cum ar fii ec ed? sau ddpof
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 Asta e din ciclul "smardoii se inteleg intre ei"! Urat...Tu vorbesti mah panarama? "Prietenul" tau se lauda cu batutul, cu ... smardoiala. Asa drogat esti ca nu mai vezi sa citesti?
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 Tu vorbesti mah panarama? "Prietenul" tau se lauda cu batutul, cu ... smardoiala. Asa drogat esti ca nu mai vezi sa citesti? Sunt destul de drogat incat pot sa ma joc cu mintea ta, dupa cum vrea penisul meu (pentru tine, il ascult le el)...de ce ma intrebi? Pentru ca stiu ca esti trist, este vizibil!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 Sunt destul de drogat incat pot sa ma joc cu mintea ta, dupa cum vrea penisul meu (pentru tine, il ascult le el)...de ce ma intrebi? Pentru ca stiu ca esti trist, este vizibil!La cat de drogat esti, nu mai poti sa gandesti deloc, cu atat mai putin sa te joci cu mintea cuiva. Cat despre "penisul" tau, vai steau ta, ala este aparat de facut pipi
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 Da ma, da macar nu traisc viata asta cu periferica concentrata la maxim, peste umar, de frica unui neveu fulgerator!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 Da ma, da macar nu traisc viata asta cu periferica concentrata la maxim, peste umar, de frica unui neveu fulgerator! Stai tu linistit ca nu traiesc asa daca tot te fute grija de mine. Am uitat, uite-l pe prietenul tau la agatat
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 Stai tu linistit ca nu traiesc asa daca tot te fute grija de mine. Bine bolni,hai ca ma retin aiurea! Si vezi ca razi cand nu trebuie, fiindca nici nu stii sa razi, atat de trist esti!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 2, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 2, 2015 Bine bolni,hai ca ma retin aiurea! Si vezi ca razi cand nu trebuie, fiindca nici nu stii sa razi, atat de trist esti! asa se intampla cand dau de penibili ca tine si "prietenul" tau cioban!
jonny23 Reputație: -458 Postat Martie 2, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Martie 2, 2015 Asta e din ciclul "smardoii se inteleg intre ei"! Urat... Esti in sevraj ? 1 7
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 2, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 2, 2015 Esti in sevraj ? Imi placea cum interactionezi pe aici,parea ca ai fler,da mi s-a luat cand am vazut postarile alea ale tale,scoteai la interval mame dolorice, prin parcuri,si mi-am dat seama ca nu esti decat un `smardoi de colt de bloc`,cu prieteni imaginari,gen un pitbull langa picior,gandind cum sa-si etaleze furia si frustrarea...ca sala nu-i de-ajuns,aia face doar muschii mari!
jonny23 Reputație: -458 Postat Martie 2, 2015 Oras:Berceni sect 4 Oras:Berceni sect 4 Postat Martie 2, 2015 Imi placea cum interactionezi pe aici,parea ca ai fler,da mi s-a luat cand am vazut postarile alea ale tale,scoteai la interval mame dolorice, prin parcuri,si mi-am dat seama ca nu esti decat un `smardoi de colt de bloc`,cu prieteni imaginari,gen un pitbull langa picior,gandind cum sa-si etaleze furia si frustrarea...ca sala nu-i de-ajuns,aia face doar muschii mari!Am gasit ceva pt tine ! Ai grija de viata ta,o sa mori tanar ! CENTRE DE TRATAMENT PENTRU CONSUMATORII DE DROGURIDEZINTOXICARE ADULTI Spitalul Alexandru Obregia - Sectia XVISos. Berceni nr. 10-12, sect. 4, Bucuresti Contact: Director Dr. Lucian Vasilescu Tel: 021.334.49.73 int. 465, 334.35.32 Nr. paturi: 25. Detalii: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-05-08/centre-de-tratament-pentru-consumatorii-de-droguri.html#ixzz3TESpn2VE Follow us: @9AM on Twitter | 9AM.ro on Facebook 1 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum