Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

• Oras:aer
Postat

Am gasit ceva pt tine ! Ai grija de viata ta,o sa mori tanar !  :laugh2

CENTRE DE TRATAMENT PENTRU CONSUMATORII DE DROGURI
DEZINTOXICARE ADULTI 

Spitalul Alexandru Obregia - Sectia XVI

Sos. Berceni nr. 10-12, sect. 4, Bucuresti 

Tel: 021.334.49.73 int. 465, 334.35.32 

Nr. paturi: 25. 

Detalii: http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-05-08/centre-de-tratament-pentru-consumatorii-de-droguri.html#ixzz3TESpn2VE 

Follow us: @9AM on Twitter | 9AM.ro on Facebook

Asta s-a vrut a fi ce?Replica?

• Oras:Berceni sect 4
Postat

Asta s-a vrut a fi ce?Replica?

Replica?E o ora tarzie pt tine,daca vrei vb la 7 dimineata,cand esti lucid!  =))

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Replica?E o ora tarzie pt tine,daca vrei vb la 7 dimineata,cand esti lucid!  =))

Am inteles...o sa ii zic ca l-ai cautat!

Postat

nu mah, o recomandare pentru binele tau!

Daca binele tau ar fi ca si binele meu, ai fi fost si tu fericit,dar tu nu esti, fericit! :)

E.T: Tu esti trist! :)

Postat

Am inteles...o sa ii zic ca l-ai cautat!

Cand ii zici sa fie dimineata,seara nu intelege nimic...are creierii afumati !   :bad

• Like 1
  • Minus 7
Postat

Cand ii zici sa fie dimineata,seara nu intelege nimic...are creierii afumati !   :bad

Ok! Da!

• Oras:B
Postat

Daca binele tau ar fi ca si binele meu, ai fi fost si tu fericit,dar tu nu esti, fericit! :)

E.T: Tu esti trist! :)

Taci dreaq din gura si marsh la colt narcomanule!

Postat

Pf...vezi dusmani imaginari, atat de trist esti! :)

nu pe tine mah, esti atat de drogat ca esti inofensiv!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Ieri a fost Duminica in familie , acum se anunta O saptamana nebuna, nebuna.

• Like 1
Postat

Nu cred nene, smardoii se ascund azi. Au bani, basin in cap, borduri, etc. Basini de doi lei nene!

• Oras:p-aci
  • Oras:p-aci
Postat

Stai linistit ca sunt doar "barbati" de conjunctura. M-a facut insa curios cu amenintarile lui. Cica la banii lui, ma gaseste si in gaura de sarpe. Chiar vreau sa faca tot posibilul sa ma gaseasca si asta  pentru a-si da dupa aceea cu tesla in coaie si sa se intrebe de ce la mancat in cur sa faca asta. Deh nene, niste idioti! :laugh2  :laugh2  :laugh2

Cum se scrie corect? :laugh2

Tot repetent esti!

Analfabetule care esti tu repetent. :slap2

Postat

pai si tot n-ai raspuns mai barbate~!!! mai stropitor si sifonar mic si inconstient. zi o vorba inainte sa dai bir cu fugitii din tara....cacat cu ochi care esti. uite...te invit public sa te vezi cu mine, ca in privat am vazut ca-ti curg mucii. asa, public, n-ai de ce sa-ti fie frica, ca doar public ai o oarecare protectie ca nu vei fi violat~!!! ai curaj gaina mica si pufoasa???

:laugh2

De ce sifonar coarda ... Cică masculina? Arat adevăratul tau "caracter" ? Bai jegosule esti un nimeni si stii asta. Asta este motivul pentru care faci ca un drac. Încă odata, te invit, foloseste-ti banii, influenta, da de mine si iti promit ca ti-ai futut norocul. In primul rând, ma voi abtine sa fut in gura asa cum meriti. Stiu ca esti un cacat care epateaza pe aici. Iti promit ca nu plec fără sa iei o muie jegosule. Eu plec undeva, unde tu dai probabil banii aia pe.care sustii ca ii iei, din salariu. Boule, vinzi ceva de 1,milion de euro, esti cunoscut. Tu esti anonim sau, mai exact, candidează la proxenetul anului, fapt sustinut de afirmatiile tale.
  • Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bangkok
  • Oras:bangkok
Postat

Cum se scrie corect? :laugh2

Analfabetule care esti tu repetent. :slap2

mai circarule,loaza care esti , mori in pula mea odata ca m-am plictisit de tine . lasa-ne in pace si nu mai face atit pe intelectualul, roaga-l pe picon ,respectuos , sa iti gateasca o faso;e si iti dau eu o chifla sa nu mai rigii de foame pe forumul nostru. 

ai vazut bine ca te-am lasat in pace , nu am mai comentat,dar, folosesti aceleasi expresii la infinit. incinta-ne cu ceva nou.

advanced nu se poate compara cu tine, va cunosc pe amindoi si iti pot spune ca in privinta educatiei si a culturii generale te eclipseaza.

poti reactiona asa cum crezi tu de cuviinta, dar pentru mine vei ramine intotdeauna o mare deceptie.

m-am oferit voluntar sa te educ dar mai multe sanse am sa educ un magar , chiar daca e partruped si are creierul ceva mai evoluat decit al tau

• Like 1
Postat

Cum se scrie corect? :laugh2 Analfabetule care esti tu repetent. :slap2

Corect se scrie ... Nu te mai saturi de muie satirule!

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Nu cred nene, smardoii se ascund azi. Au bani, basin in cap, borduri, etc. Basini de doi lei nene!

Sa nu ma intelegi gresit, imi place scandalul (virtual ) si caterinca. :laugh2 John nu e om rau, nu depaseste spatiul virtual. El doar te inteapa. Ar fi cazul sa-l intepi si tu, gaseste-i punctul slab. :laugh2 :laugh2 :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...