Sari la conținut

Cine sau ce te-a enervat/supărat azi..... (Si din ce cauza)?

Postări Recomandate

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

John, prea tarziu cu ibanu. A plecat deja yachtu!

Pt fani & dusmani, mai ai pozele alea cu pufuletii si cu ala de stranuta? :))

Vizitator FLQ
Postat

nu le am salvate....dar le gasesc repede daca se doreste o re-postare. ma amuza ca ai ramas atat de marcat de ele~!!!  :laugh2

Cum sa nu ramai marcat de ele? Acum mi se par amuzante si pistol cu apa.... Ai vazut ce scarbosenii papa astia la ' Sunt celebru, scoate-ma de aici!' ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cum sa nu ramai marcat de ele? Acum mi se par amuzante si pistol cu apa.... Ai vazut ce scarbosenii papa astia la ' Sunt celebru, scoate-ma de aici!' ?

Da-i ma in plm,ar manca si cacat pt banii care-i primesc pt show-ul asta. Oricum e de cacat in stilul Pro Tv

Vizitator FLQ
Postat

E randul dusmanilor lui John-milion sa zica ceva.

• Like 1
Postat

am prins aseara o secventa pe show'ul ala al vostru....cu moartea din carpati care avea o bula de plastic pe cap si ii turnau cu galeata tot felul de ganganii oribile care i se invarteau in jurul gurii, nasului.....bleah~!!! ma gandeam totusi, iti dai seama ca daca ala sta 4-5 minute cu larve, miliapozi, tot felul de taratoare....si le lasa in gura lui...ce face asta cu aceeasi gura unei fete frumoase??? cred ca limbi in cur devine o bagatela comparat cu insectele alea~!!!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

E randul dusmanilor lui John-milion sa zica ceva.

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:aer
Postat

in limbaj de manele:.........dusmanu dusmanului meu e tovarasu meu~!!!  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Am inteles...ufff...ar veni ca alexandru si 69 este tovaras cu mine? Nu prea se leaga... :)

Postat

tu fiind "dusmanu" lui alexandru/advanced...ca am vazut de mai nou dezbarea voastra pe intrebare/provocare....el fiind in egala masura si "dusmanu" meu, cu toate ca mi se cam rupe mie pula de existenta lui sumara si trista....te cam face pe tine tovarasu meu. dar doar in cazul asta sa stii~!!! in rest, iar mai ales daca mai vii cu avioane, reluam de unde am lasat~!!! daca tu nu racai degeaba lumea...daca esti inspirat in remarci...cum de altfel cam esti...si mai ales daca trimiti iubitei tale saluturile mele....atunci suntem tovarasi~!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

problema e ca alex s-a certat cu atata lume pe aici...nici nu mai stii cum sa tii cont de dusmanii...tovarasii...si alte rahaturi de genul asta. 

• Like 1
Vizitator FLQ
Postat

Eu zic sa-i dam cuvantul si lui Jonny. @DeCe-ule, unde crezi ca e acum?

A. La farmacie sa cumpere pastile de muschi.

B. La sala sa traga de fiare

C. In fața oglinzii. Isi face poze.

D. La toate fetele din lume.

Postat

tu fiind "dusmanu" lui alexandru/advanced...ca am vazut de mai nou dezbarea voastra pe intrebare/provocare....el fiind in egala masura si "dusmanu" meu, cu toate ca mi se cam rupe mie pula de existenta lui sumara si trista....te cam face pe tine tovarasu meu. dar doar in cazul asta sa stii~!!! in rest, iar mai ales daca mai vii cu avioane, reluam de unde am lasat~!!! daca tu nu racai degeaba lumea...daca esti inspirat in remarci...cum de altfel cam esti...si mai ales daca trimiti iubitei tale saluturile mele....atunci suntem tovarasi~!!!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

problema e ca alex s-a certat cu atata lume pe aici...nici nu mai stii cum sa tii cont de dusmanii...tovarasii...si alte rahaturi de genul asta. 

Vezi ca au dat astia la televizor, ca cica pe la simpozioanele care se tin prin tara, se lasa cu orgii sexuale grave...eu te-am anuntat fiindca suntem tovarasi, mai multe nu zic... :)

Postat

Eu zic sa-i dam cuvantul si lui Jonny. @DeCe-ule, unde crezi ca e acum?

A. La farmacie sa cumpere pastile de muschi.

B. La sala sa traga de fiare

C. In fața oglinzii. Isi face poze.

D. La toate fetele din lume.

Hmmm...probabil a fost la farmacie, de dimineata, ori mai avea pe stoc, in debara...la sala probabil ca merge mai tarzior, acum fiind la serviciu...in fata oglinzii ajunge pe seara, cand se intoarce de la serviciu...la toate fetele din lume va ajunge cand va avea corpul perfect (probabil ca de asta trage la fiare), si macar un milion in banca, nu ruble sau lei...euro sau dolari! :)

Deci cred ca estea serviciu! :)

Postat

cum simpozioanele sunt doar de fete...nu prea imi fac griji sa stii~!!! problema e alta insa. ai auzit vreodata expresia aia cu macelaria si cainele???  :laugh2

Nu cred...e aia cand cainele isi uita cheile acasa? :)

Vizitator FLQ
Postat

Hmmm...probabil a fost la farmacie, de dimineata, ori mai avea pe stoc, in debara...la sala probabil ca merge mai tarzior, acum fiind la serviciu...in fata oglinzii ajunge pe seara, cand se intoarce de la serviciu...la toate fetele din lume va ajunge cand va avea corpul perfect (probabil ca de asta trage la fiare), si macar un milion in banca, nu ruble sau lei...euro sau dolari! :)

Deci cred ca estea serviciu! :)

Stai linistit, o sa vina si o sa ne faca praf cu un citat. Nu esti curios ce o sa fie de data asta? :))

nu va suparati pe mine....dar voi de pizda vorbiti vreodata???  :hmmm

Pizdă sau pizde? Bati vreun apropo sau faci vreo referire la cineva? ;)

Postat

nu va suparati pe mine....dar voi de pizda vorbiti vreodata???  :hmmm

Eu nu ma supar...vorbim si de pizda, dar mie nu imi plac alea cu muci... :)

Postat

Stai linistit, o sa vina si o sa ne faca praf cu un citat. Nu esti curios ce o sa fie de data asta? :))

As putea spune ca nu! :)...dar probabil o sa fie ceva 'intelept', de cartier!

Vizitator FLQ
Postat

Hai sa vedem ce o sa fie de data asta. Aia cu " o viata in genunchi" e fumata demult :))

• Like 1

Postat

Hai sa vedem ce o sa fie de data asta. Aia cu " o viata in genunchi" e fumata demult :))

Ăhăăă, demult tare...dar stii de ce? Ca te poti ridica oricand! :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...