advanced Reputație: -2693 Postat Martie 14, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 14, 2015 Mai naspa decat sa fii un dement deziorientat, dememt si trist, sau trist si dement, nu cred ca Se exista! De ce te iei mereu de aia care sunt peste tine(din toate punctele de vedere, aici imi permit sa ma includ si pe mine ), ti-e nasol ca nu poti sa fii ca ei? A me l i a ! Mah, tu esti numai peste tine. La cata iarba tragi pe nas, nimeni nu isi face probleme cu tine drogatule! Ia zi , te mariti cu kristi? Spălat, nespalat, ti-o trage si te calmează. Mai rau este de prietena ta. In locul ei, nimeni nubte-ar fute, cel mult ti-ar da o muie. Asa ca tine-te de Kristi, ala iti da muie de cioban, asa cum iti place, ca in Constanta! Numai aici kti poti permite sa fii băgat in seama. Ori lingi pe ci eva in cur, ori faci pe "spiritualul". Marsh bai jegosule!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 14, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 14, 2015 Mah, tu esti numai peste tine. La cata iarba tragi pe nas, nimeni nu isi face probleme cu tine drogatule! Ia zi , te mariti cu kristi? Spălat, nespalat, ti-o trage si te calmează. Mai rau este de prietena ta. In locul ei, nimeni nubte-ar fute, cel mult ti-ar da o muie. Asa ca tine-te de Kristi, ala iti da muie de cioban, asa cum iti place, ca in Constanta! Numai aici kti poti permite sa fii băgat in seama. Ori lingi pe ci eva in cur, ori faci pe "spiritualul". Marsh bai jegosule! Forzta Patrick!...iera, totusi, mai jmeker decat tine, nu ai ce zice la faza asta! 1
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 14, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 14, 2015 Forzta Patrick!...iera, totusi, mai jmeker decat tine, nu ai ce zice la faza asta! Asa zici tu? Nu ma mira la cat de prost esti!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2015 pai asa zic si eu ma' milionarule de carton care le dadeai calculatoare ca sa scrie aici de pe ele...ca asa te laudai si despre asta mai platinatule. patrick era coleg...tu esti pielea pulii~!!! iar amelia.....era printzesa printzeselor~!!! zi ca n-ai bagat laba maxima dupa ce ai citi recenziile mele despre cum ma fut eu? zi ca nu te oftici...labagiule~!!! cacat cu ochi care esti~!!! p.s. ai intrebat-o pe pitika cat de frumos ne-am jucat noi de-a ascunsul salamului asta vara cand ea a fost la constanta???p.p.s. deci rolul tau este sa-mi sugi mie pula...nu sa futi fete si sa povestesti aici. cam asta zici tu ca e treaba cu tine~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 pai asa zic si eu ma' milionarule de carton care le dadeai calculatoare ca sa scrie aici de pe ele...ca asa te laudai si despre asta mai platinatule. patrick era coleg...tu esti pielea pulii~!!! iar amelia.....era printzesa printzeselor~!!! zi ca n-ai bagat laba maxima dupa ce ai citi recenziile mele despre cum ma fut eu? zi ca nu te oftici...labagiule~!!! cacat cu ochi care esti~!!! p.s. ai intrebat-o pe pitika cat de frumos ne-am jucat noi de-a ascunsul salamului asta vara cand ea a fost la constanta???p.p.s. deci rolul tau este sa-mi sugi mie pula...nu sa futi fete si sa povestesti aici. cam asta zici tu ca e treaba cu tine~!!! Nu ma ciobane, tu iti sugi pula singur basinosule. Esti un om bolnav, chiar ai nevoie de ajutor sifiliticule!
? ec ed Reputație: -439 Postat Martie 15, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Martie 15, 2015 Esti un om bolnav, chiar ai nevoie de ajutor sifiliticule! Omului ii place sa futa, din cate observ, ca-i maniac sau nu, treaba lui, bine ca doar fute, cu muci sau nu, si nu baga si cutitul in jugulara...adica sa te futi este misto,advanced...iar ce ai spus tu mai sus, este culmea nebuniei, sau ironia ei, a nebuniei...ia-o tu cum vrei! am fost sincer!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 Omului ii place sa futa, din cate observ, ca-i maniac sau nu, treaba lui, bine ca doar fute, cu muci sau nu, si nu baga si cutitul in jugulara...adica sa te futi este misto,advanced...iar ce ai spus tu mai sus, este culmea nebuniei, sau ironia ei, a nebuniei...ia-o tu cum vrei!am fost sincer!Ia-ti niste iarba de calitate bah labarule!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 pai asa zic si eu ma' milionarule de carton care le dadeai calculatoare ca sa scrie aici de pe ele...ca asa te laudai si despre asta mai platinatule. patrick era coleg...tu esti pielea pulii~!!! iar amelia.....era printzesa printzeselor~!!! zi ca n-ai bagat laba maxima dupa ce ai citi recenziile mele despre cum ma fut eu? zi ca nu te oftici...labagiule~!!! cacat cu ochi care esti~!!! p.s. ai intrebat-o pe pitika cat de frumos ne-am jucat noi de-a ascunsul salamului asta vara cand ea a fost la constanta???p.p.s. deci rolul tau este sa-mi sugi mie pula...nu sa futi fete si sa povestesti aici. cam asta zici tu ca e treaba cu tine~!!! Ps. Care pitika mai bolnavule? Vad ca o dai in bălării rau de tot handicapatule. Ia mars si ia o oaie din stana ta proprie si personala, fute-o si poate te calmezi. Esti bolnav bai basinosule, ai mintea plina de basini, te crezi milionar, vinzi blocuri pe milioane. Handi, chiar nu esti constient ca esti un terminat de doi lei, ca ai dna-ul dupa tine. Escroc, cartofor, neica nimeni esti bai bulangiule. Ai vândut o pula, esti in faliment si te dai rotund pe aici. Comportament tipic de om labil psihic, de falit. Marsh bai gunoiule, ma pis pe tine oricând, oricum!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2015 alex....in lumea aia a ta imaginara...tu futi vreodata....sau doar labutza~!!!???
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Martie 15, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Martie 15, 2015 Ma incearca o mila cu nebuNUL asta de advanced... Ma tin tare, promit.
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 alex....in lumea aia a ta imaginara...tu futi vreodata....sau doar labutza~!!!??? Mai boule, fut mai mult ca tine jigodie dar nu trebuie sa spun unui cioban ca tine. Esti atât de handicapat încât ti-ai afundat nasul complet in coaiele mele si tot nu vezi evidenta. Mai porcule, esti doar un om bolnav care vrea sa epateze si nu reuseste decât sa dovedească prostie. Marsh bai ciobane ca iti dat oile!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 Ma incearca o mila cu nebuNUL asta de advanced... :no2Ma tin tare, promit. Trebuie sa te incerce mila de tine insuti pupincuristule. Ia zi cine cui face recenzie, tu lui John sau el tie. Sa va futa câinii de homosexuali, ce va mai place sa va lingeti in cur!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2015 Mai boule, fut mai mult ca tine jigodie dar nu trebuie sa spun unui cioban ca tine. Esti atât de handicapat încât ti-ai afundat nasul complet in coaiele mele si tot nu vezi evidenta. Mai porcule, esti doar un om bolnav care vrea sa epateze si nu reuseste decât sa dovedească prostie. Marsh bai ciobane ca iti dat oile! daaaaa ma'....ce draq...cum sa nu te credem acum??? normal ca futi, ca doar tu ai turme de gagici in jurul tau, flote intregi de yacht-uri, escadrile de avioane, esti si blond pe deasupra nu saten....jmeker...ce mai....nu mai poate scoate omu' pula de tine~!!! da' pana una alta....doar tu te lauzi....singur singurel cuc...asa cum iti si faci labutza....ca nu te-a pomenit nimeni aici ca ai fost tu la futut....nici macar tu~!!! ia zi ma platinatule....cand ai futut tu in viata reala ultima data....da' nu balariile tale...zi o singura ocazie, ptr care si o fata de aici poate confirma, ca ai trecut tu pe la ea si ai dat la buci. dar sa fie dat la buci si nu salivat pe presuri....si vezi ca amelia nu se pune.....si nici fututul ala cu picioare'n gard~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 Orice ai face, tot un idiot ramai mah basinosule. Esti un parvenit de la coada vacii si te rupi in figuri tarane. Ti-am mai spus eu, ma pis pe tine oricând, oricum, in orice situatie gunoiule. Golani din astia ca tine am halit multi bai javra cordita. Esti un gunoi papagalule!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2015 da' tot nu ai raspuns la intrebare....o tot dai la invartit....si iar te faci de cacat.....deci tu iar bagi din top ca futi...mitomanule....mincinosule cronic care esti. cand tu m-ai intrebat pe mine...ai vazut cum am facut....pararam pam pam....ti-am bagat link-urile, cum ti-am bagat si pula....tu....tu o dai de gard platinatule~!!! de fiecare data o dai in altele....cacat cu ochi care esti~!!!
_ddpof_ Reputație: 134 Postat Martie 15, 2015 Oras:p-aci Oras:p-aci Postat Martie 15, 2015 Orice ai face, tot un idiot ramai mah basinosule. Esti un parvenit de la coada vacii si te rupi in figuri tarane. Ti-am mai spus eu, ma pis pe tine oricând, oricum, in orice situatie gunoiule. Golani din astia ca tine am halit multi bai javra cordita. Esti un gunoi papagalule!Nu-ti face nimeni nimic, nu stiu ce pula mea te plangi. Pur si simplu radem "despre" tine si comedia in care ai rolul principal. Esti extrem de dobitoc si ne amuzam, tot despre tine. Bai advanced, dar dupa ce ii halesti, ce mai ramane din ei?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2015 raman flocii.....in gatul lui~!!!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 raman flocii.....in gatul lui~!!! Tartane, stiu ca te ataci, stiu ca esti o sărăcie din toate punctele de vedere. Ma pis pe tine si asta te ataca. Îmi place sa mă joc cu orgoliul tau bolnav si chiar îmi iese jegosule. Esti un nimeni si faptul ca iti spun pe nume te arde la ficat terminatule. Esti un jegos care vrea sa epateze, un branzar nespalat. Putoare jegoasa!
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 Nu-ti face nimeni nimic, nu stiu ce pula mea te plangi. Pur si simplu radem "despre" tine si comedia in care ai rolul principal. Esti extrem de dobitoc si ne amuzam, tot despre tine. :)Bai advanced, dar dupa ce ii halesti, ce mai ramane din ei? Pe tine nu te întrece nimeni idiotule. Hai si mai pula-l in cur pe amantul tau John.
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 15, 2015 Sa nu uit smardoiul pulii, ia zi bah gunoiule, cum e cu fazele alea de cacat cu capul de bordura, cu pomenitul familiei, etc. Te-n gura de "mafiot" de tot căcatul. Cioban prost, atata esti!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 15, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 15, 2015 Mai boule, fut mai mult ca tine jigodie dar nu trebuie sa spun unui cioban ca tine. Esti atât de handicapat încât ti-ai afundat nasul complet in coaiele mele si tot nu vezi evidenta. Mai porcule, esti doar un om bolnav care vrea sa epateze si nu reuseste decât sa dovedească prostie. Marsh bai ciobane ca iti dat oile! iar o dai de gard~!!! zi ma' mincinosule analfabet....cand ai futut tu ultima data mai platinarule saten cu suvite blonde???
advanced Reputație: -2693 Postat Martie 16, 2015 Oras:B Oras:B Postat Martie 16, 2015 iar o dai de gard~!!! zi ma' mincinosule analfabet....cand ai futut tu ultima data mai platinarule saten cu suvite blonde??? Ce-ti mai place sa o dai cotita smardoi de cacat ce esti! Esti doar a muie trosta, un labagiu ordinar ATAT!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 16, 2015 bine alex....eu am plecat sa fut o fata noua astazi. tu???
Vizitator FLQ Reputație: 0 Postat Martie 16, 2015 Postat Martie 16, 2015 Cei mai dusmani tari. Place la mine. PS: sa-mi bag pola daca vreunul din voi s-a trezit cu gandul la pizda. Ati dat fuga pă forumul sa vedeti ce a mai zis dusmanu' )
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 16, 2015 florine...pe mine nu m-ai nimerit. am intrat sa iau un numar de telefon de la o tanara si proaspata speranta de la intrebari si raspunsuri, care l-a starnit pe asta mic dis de dimineata. la mine treaba-i simpla...fututul este cea mai importanta activitate corelata cu forumul asta. sustrag, impart, ma sfatuiesc si ma conversez in privat cu o gramada de colegi despre fete, care poate nu vor fi niciodata mentionate pe nimfomane. alex...e asaaa...o activitate de amuzament. m-am lamurit ca nu are coloana vertebrala, m-am lamurit ca e doar un balon de aer cald cu intelectul unui copil mic de gradinita...bine...si ala cu nu mic dezavantaj genetic. daca el avea prestanta venea la o cafea cu mine, ca doar nu-i sareau bordurile in cap la masa intr-un spatiu public ca o cafenea. dar omuletul asta are probleme majore si cum nu prea e frumos sa faci haz de necazul altuia....il cam las in plata domnului. oricum, el trebuie motivat, intepat si impins un pic ptr a fi de folos in unicul lui mod de a se face util pe aici....trafic~!!! va tin la curent despre tinerica asta cu care mi-am propus sa ma dragostesc un pic astazi~!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum